Μάλλον στο Game of Thrones γελάει καλύτερα
όποιος γελάει τελευταίος!

Οι θαμώνες του Game of Thrones έχουν τόση τύχη να παρακολουθήσουν κάτι ευχάριστο, όσο η Daenerys να ελέγξει τους δράκους της. Είναι ένα εξαιρετικό show, αλλά ανάμεσα σε όλους τους θανάτους, τις αιματοχυσίες, τους βιασμούς και τη γενική μιζέρια, μπορεί να είναι μια απίστευτα σκληρή ώρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς θαυμαστές. Πάντως, έχει καταφέρει να χωρέσει μερικές πολύ χαρούμενες στιγμές μερικές φορές. Όχι πολλές, αλλά όσες υπάρχουν είναι αξέχαστες.

Spoilers αν δεν έχεις δει την 6η σεζόν, ακόμα!

1. Ο έρωτας του Jon Snow και της Ygritte

game-thrones-season-4-jon-snow-knows-nothingΜια ρομαντική σύνδεση και μια πανέμορφη ιστορία αγάπης που απολαμβάνεις να βλέπεις. Αυτή η σκηνή είναι ίσως αρκετή για να μας κάνει να ξεχάσουμε τον τραγικό τους θάνατο. Σχεδόν.

2. Ο Τύριον χαστουκίζει τον Τζόφρι

4c15e00bb45bba0e22334e1d5d1eddb7Ήδη μέχρι και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, είναι φανερό ότι ο Τζόφρι είναι ένα κακομαθημένο που πρέπει κάπως να χαλαρώσει. Ο καλός του θείος, Τύριον, με χαρά του δίνει ένα μάθημα, χαστουκίζοντάς τον αρκετές φορές στο πρόσωπο.

3. Ο Jaime γυρνά πίσω για να σώσει την Brienne

Game_Of_Thrones_-_The_Bear_And_The_Maiden_Fair_-_Jamie__YgritteO Jaime Lannister γίνεται ήρωας και δεν παραμένει αυτός ο άκαρδος πολεμιστής που όλοι πιστεύαμε. Αφότου ελευθερώθηκε από το Harrenhal, ο Jaime παίρνει μια ανιδιοτελή απόφαση να επιστρέψει και να σώσει την Brienne στην αρένα με την αρκούδα.

4. Ο Τζον Σνόου εκλέγεται Lord Commander of the Night’s Watch

jon snow close up game of thronesΟ πιο άτυχος… μπάσταρδος του κόσμου επιτέλους καταφέρνει και εκλέγεται Lord Commander of the Night’s Watch στην αρχή της πέμπτης σεζόν. Είναι ο μόνος που ασχολείται με τους White Walkers. Επιτέλους αναγνωρίζεται ο ηρωισμός του.

5.  Ο έρωτας του Ρομπ Σταρκ και της Ταλίσα

got-game-of-thrones-34775436-4256-2832Με στόχο του να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς, ο Ρομπ γνωρίζει την Ταλίσα. Η αγάπη του γι’ αυτήν είναι τόσο μεγάλη που αλλάζει τα σχέδιά του για τον πόλεμο και ρισκάρει τη συμμαχία του με τον Walder Frey ακυρώνοντας τον κανονισμένο γάμο με μια από τις κόρες του. Παντρεύεται την Ταλίσα, που είναι έγκυος στο παιδί του…

6.  Ο θάνατος του Τζόφρι

joffrey-deathΚυριολεκτικά η σκηνή θα γινόταν καλύτερη μόνο εάν τον χαστούκιζε ο Τύριον και την ώρα που πνιγόταν!

7. Ο θρίαμβος της Καλίσι

daenerys targaryen fire game of thronesΣτην τρίτη σεζόν η Daenerys κερδίζει τον έλεγχο των δράκων της με μία μόνο λέξη: Dracarys. Θυμόμαστε και τη σκηνή της πέμπτης σεζόν που αποφεύγει τους Sons of the Harpy στο Meereen πετώντας με τον Drogon. Και δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε στην 6η σεζόν την απίστευτη σκηνή που έκαψε το αρχηγείο των Κhal, βγήκε έξω ζωντανή και κέρδισε όλο το Dothraki στρατό τους!

8.  Η συνάντηση του Τζον και της Σάνσα

948bce40-001e-0134-249b-0e1b1c96d76b

Έκτη σεζόν. Τέταρτο επεισόδιο. Πρώτα λεπτά. Η περίφημη συνάντηση του Τζον και της Σάνσα σηματοδοτεί την πρώτη συνάντηση των αδερφών Σταρκ μετά από εκείνο το τραγικό πρώτο επεισόδιο του αποχωρισμού.

Πηγή

Σχόλια