The Monday Affair: κάτι που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Κάθε Δευτέρα το The Club Next Door ανοίγει νωρίς το απόγευμα τις πόρτες του για να υποδεχτεί εκείνους που θέλουν να ευχαριστηθούν το ποτό τους σε ένα dive bar. Με κύρια στοιχεία του τον χαμηλό φωτισμό και τις ακόμα πιο χαμηλές τιμές, το μπαρ αυτό είναι με τη λιτότητά του, το μπαρ που ψάχνει εκείνος που θέλει τα βράδια της Δευτέρας να αποδράσει από τον έξω κόσμο και να κάτσει ήσυχα να πιει το ποτό του.

the monday affair

Το event αυτό ονομάστηκε The Monday Affair. Σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Μοναστηράκι, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις με το ποτό σου και να συζητήσεις.

Ίσως και να μην θες να μιλήσεις καθόλου. Ο χαμηλός φωτισμός και η ήρεμη μουσική υποδηλώνουν πως δεν είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις κανένα κανόνα στο μαγαζί αυτό. Η μινιμαλιστική διακόσμηση σε συνδυασμό με τα λιγοστά φώτα δημιουργούν μία σχεδόν μυστικιστική ατμόσφαιρα την οποία μπορεί να ευχαριστηθεί ο πελάτης άφοβα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ίσως να θέλουν να βγουν για ένα ποτό, ίσως διστάζουν όμως λόγω της φασαρίας και της δυνατής μουσικής στα περισσότερα μπαρ.

Το μπαρ αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Απλό, λιτό και κομψό, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Εσύ θα πεις όχι;

Το The Club Next Door βρίσκεται στην οδό Αγίας Θέκλας 12, Μοναστηράκι.

Το The Monday Affair γίνεται κάθε Δευτέρα 17:00-12:00 στο The Club Next Door.

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε τη σελίδα του The Club Next Door στο facebook για περισσότερα events.

Παρακάτω περιλαμβάνεται η περιγραφή του The Monday Affair που είναι αναρτημένη στο facebook.

the monday affair

To Monday Affair συμβαίνει κάθε Δευτέρα, στο Club Next Door, στο κέντρο της Αθήνας.
Η μουσική και ο φωτισμός είναι χαμηλά, οι τιμές ακόμη χαμηλότερες και οι μόνοι mixologists που πιθανόν να πετύχετε, θα βρίσκονται απο την εξωτερική πλευρά της μπάρας. 
Είναι ένα σημείο συνάντησης ή απόδρασης, συζήτησης ή σιωπηλής πόσης.

Σχόλια