Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας: Σεμινάριο by Job Fair Athens 2016

Job Fair Athens 2016

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016, διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο “Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας” την Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 12:00-14:00 στην αίθουσα “Τελετών” του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου σεμιναρίου η κυρία Αντιγόνη Κατσάρα, ειδικευμένη στην Εργασιακή και Οργανωτική Ψυχολογία και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται κατά την αναζήτηση εργασίας.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία της ομιλίας είναι η εξής:

  • Γέφυρες και εμπόδια
  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Πολύτιμες Δεξιότητες
  • Πώς παρουσιάζω τα προσόντα μου
  • Ποια είναι τα συνηθισμένα λάθη
  • Τι προσέχουμε – τι αποφεύγουμε

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του  Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Το Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με στόχο την σύνδεση του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.

Πληροφορίες

www.jobfairathens.gr

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Σχόλια