10 απίθανα facts που σίγουρα δεν ήξερες για τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν στη νέα ταινία
Batman vs Superman: Dawn of Justice”

1.  O Ben Affleck ζήτησε συμβουλές από τον Christian Bale για το πώς να παίξει τον Batman. Ο Bale του είπε «να σιγουρευτεί ότι θα μπορεί να κατουρήσει μέσα σε αυτή τη στολή». Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν τυχαία σ’ ένα κατάστημα με κοστούμια. Αγόραζαν και οι δύο τη στολή του Μπάτμαν για τους γιους τους.Christian-Bale-Ben-Affleck

2. Τα στελέχη της Warner Bros είδαν μια πρώτη έκδοσής της ταινίας πριν το τελικό editing. Όπως αναφέρεται, εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ που όχι μόνο σηκώθηκαν στο τέλος για να χειροκροτήσουν, αλλά άρχισαν συζητήσεις με τον Ben Affleck για να υπογράψει σε 3 σόλο ταινίες ως Μπάτμαν, αντί για μία, όπως είχε προειπωθεί. Ο Ben Affleck θα ενσαρκώνει τον Batman σε αυτήν την ταινία, το Suicide Squad (2016), The Justice League Part One (2017), Untitled Batman Reboot, Justice League Part Two (2019) και σε πιθανόν 2 ακόμα sequels.

kpbcjvQ2fMel

3. Ο Henry Cavill διπλασίασε τη μυϊκή του μάζα γι’ αυτή την ταινία σε σχέση με το 2013 (Man of Steel). Ο προπονητής του είπε ότι αυτό ήταν εφικτό επειδή ο Cavill διατήρησε το σώμα του ως Superman στο διάλειμμα μεταξύ των δύο ταινιών, ώστε να μπορούν να χτίσουν μια βάση και να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο σώμα αυτή τη φορά. Ο Ben Affleck για το ρόλο του ως Bruce Wayne/Batman κέρδισε 14 κιλά σε μύες και έφτασε το λίπος του στο 8%!

Batman-V-Superman-Empire-Cover-Bruce-Wayne-and-Clark-Kent

4. Σε μια συνέντευξή του με τον Jimmy Fallon, ο Ben Affleck είπε ότι στη Warner Bros. τον προειδοποίησαν για την αρνητική αντίδραση του κοινού ως καστ για το ρόλο του Μπάτμαν και τον συμβούλευσαν να μην μπει στο ίντερνετ μετά την ανακοίνωση. Πρόσθεσε ότι για να κατευνάσουν τις ανησυχίες του, το στούντιο του έδειξε αρνητικά σχόλια που είχαν κάνει οι fans σε προηγούμενα casting σουπερ-ηρώων. Εκείνος όμως, παρά τις προειδοποιήσεις, μπήκε στο ίντερνετ. Το πρώτο σχόλιο που διάβασε ήταν “Affleck as Batman? NOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!” Μετά από αυτό έκλεισε το ίντερνετ.

ben-affleck

5. Ο Ben Affleck δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι είχε ρωτήσει εάν θα μπορούσε να κρατήσει τη στολή μετά τα γυρίσματα. Οι παραγωγοί είπαν «ναι», αλλά θα έπρεπε να πληρώσει 100.000 δολάρια. Πολύ γρήγορα ο Affleck άλλαξε γνώμη και ρώτησε αν θα μπορούσε να βγάλει τουλάχιστον μια φωτογραφία μετά. Η στολή του είναι βασισμένη στο κόμιξ “The Dark Knight Returns”, που έγραψε ο Frank Miller.

Batman-vs-Superman-Costume-New-52-Colors

6.  Ο Jeffrey Dean Morgan θα έπαιζε στο ρόλο του Bruce Wayne/Batman. Στο τέλος του δόθηκε ο ρόλος του Thomas Wayne, του πατέρα του Bruce Wayne. Τον έχουμε δει στα Walking Dead, Good Wife, Grey’s Anatomy, PS I love you.

Jeffrey Dean Morgan -- slice

7.  Αυτή θα είναι η 10η φορά που θα δούμε τον Μπάτμαν στον κινηματογράφο από το 1943. Από την άλλη μεριά, ο Σούπερμαν έχει ενσαρκωθεί 16 φορές μέχρι τώρα από το 1939.

empire-magazine-cover-provides-new-up-close-look-at-ben-affleck-s-batman-and-henry-cavill-530642

8. Αφού είδαν το ταλέντο του στο Cloud Atlas (2012), το στούντιο ήθελε τον Τομ Χανκς στο ρόλο του Λεξ Λούθορ. Το ρόλο του ενσαρκώνει τελικά ο Jessie Eisenberg.

BeFunky Collage

9.  Οι Idris Elba, Josh Brolin, Ryan Gosling, Matthew Goode, Richard Armitage, Max Martini, Armie Hammer, Jensen Ackles, Joe Manganiello και Matthias Schoenaerts πέρασαν από οντισιόν για το ρόλο του Bruce Wayne/Batman, αλλά ο Ben Affleck επιλέχθηκε για το ρόλο.

batmans

10.  Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία του Zack Snyder’s με τη DC. Η πρώτη ήταν το Watchmen και η δεύτερη το Man of Steel. Ο Zack έχει υπογράψει να σκηνοθετήσει δύο ακόμα ταινίες: το Justice League μέρος α’ και β’.

batman-vs-superman

Πηγή

Σχόλια