ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 21.45 και κάθε Τετάρτη στις 21.45 & κάθε Σάββατο στις 19.45

(Για 10 μόνο παραστάσεις)

Για το έργο

Ένα παλιό βιβλίο, σε ένα ξεχασμένο από το χρόνο ατελιέ, γίνεται η αφορμή για να ξετυλιχτεί η ιστορία του Ντόριαν Γκρέι, μέσα από τα μάτια μιας κοπέλας κι ενός νεαρού, οι οποίοι αυτόματα λαμβάνουν το ρόλο των αφηγητών του ευρέως γνωστού λογοτεχνικού έργου του Oscar Wilde, “the picture of Dorian Gray” και ζωντανεύουν τους ήρωες όπως οι ίδιοι τους αντιλαμβάνονται και τους φαντάζονται. Όλα ξεκίνησαν μες στο χειμώνα, όταν η Άλκηστη Νούτση ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση «οι 7 κλαίουσες». Έτσι, η ίδια η οποία είχε ήδη αναλάβει την παραγωγή μιας παιδικής παράστασης στο «Τσάι στη Σαχάρα», μου έκανε πρόταση να σκηνοθετήσω το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι. Οπότε ενώσαμε τις δυνάμεις μας, εκείνη με τη δική της ομάδα: Άγγελο Θεοφίλου, Χρήστο Πανώρα & Πάνο Τσαλιγόπουλο και εγώ με τη δική μου: Ντένυ Αργυροπούλου και Διονύση Νικολόπουλο και αποφασίσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παρουσιάσουμε το έργο υπό τη δική μας σκοπιά.

 

Η κα Ροζίτα Σώκου είπε για την παράσταση: Ο Ντόριαν δεν είναι ο νάρκισσος όπως πολλοί επέμεναν να τον βλέπουν. Έχει την αυτοπεποίθηση του αποφασισμένου και μονοκόμματου ανθρώπου. Είναι μία ψυχή που της έλαχε λάθος κορμί. Ο Ντόριαν είναι το θέμα του εθισμού που είναι η μεγαλύτερη πληγή των ελευθεριών που επένδυσε ο πολιτισμός ανά τους αιώνες. Η φρίκη του χτες, είναι η οδύνη του σήμερα, η ανία του αύριο.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους: Κα Σώκου Ροζίτα, Κο Χαρλαύτη Νίκο, Κο Κατέρη Πάνο και Κο Τσακίρη Γιώργο.

 

Συντελεστές

Μετάφραση – Διασκευή: Σώκου Ροζίτα

Σκηνοθετική / Μουσική επιμέλεια: Μούτσης Κωνσταντίνος

Φωτογραφία αφίσας: Κόνιακ Αλεξάνδρα

 

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αργυροπούλου Ντένυ, Θεοφίλου Άγγελος, Νικολόπουλος Διονύσης, Πανώρας Χρήστος, Τσαλιγόπουλος Πάνος

 

INFO
Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι
Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη στις 21.45 & κάθε Σάββατο στις 19.45
(Για 10 μόνο παραστάσεις) Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2110120936
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Μέσα μεταφοράς για πρόσβαση στο Τσάι στη Σαχάρα: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140

Σχόλια