Αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, στην έκθεση της QS World Grad School Tour θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές.

H QS World Grad School Tour είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων στον κόσμο για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν πάνω από 30 κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια του κόσμου, να μιλήσουν με τους υπεύθυνους εγγραφών και να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Πότε: Σάββατο 7 Μαρτίου 2015
13.30-18.00

Πού: Ξενοδοχείο Hilton < Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα

Τι προσφέρει η έκθεση

Υποτροφίες

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεση μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες:
  • QS Υποτροφίες για μεταπτυχιακά ύψους $1.700.000 εκ.
  • Μια υποτροφία για IELTS/TOEFL  από Koutsodontis test Prep
  • Μια υποτροφία για GMAT/GRE από Network Postgraduate Dpt.
  • Μια υποτροφία για IELTS από GLOBAL Prep

Συναντήσεις με εκπροσώπους πανεπιστημίων

Μιλήστε απευθείας με εκπροσώπους πανεπιστημίων.

H QS World Grad School Tour είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με υπεύθυνους εγγραφών κορυφαίων πανεπιστημίων , για να μάθετε τα πάντα σχετικά με το κόστος των μεταπτυχιακών σπουδών, το κόστος διαμονής και διαβίωσης, τη φοιτητική ζωή στο πανεπιστήμιο καθώς και τις προοπτικές καριέρας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Σεμινάρια και παρουσιάσεις

Βελτιώστε την εικόνα σας και την αίτησή σας για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Στην έκθεση θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε σεμινάρια και παρουσιάσεις που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε την αίτησή σας για μεταπτυχιακά, το βιογραφικό σας, τις επιδόσεις σας στο IELTS, TOEFL, GMAT και GRE.

13:30 Εγγραφές
13:40 – 14:00 Παρουσίαση // Παρουσιάζει: Leeds University Business School – Alumni Panel
14:15 – 15:00 Σεμινάριο για τις αποδοχές – Κατανοώντας τη διαδικασία αίτησης//Παρουσιάζουν: Imperial College Business School, Università Bocconi 
15:00 Συναντήσεις με τους εκπροσώπους
15:15 – 16:00 Παρουσίαση//Παρουσιάζουν: GMAC
18:00 Λήξη του Tour

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά η εγγραφή είναι υποχρεωτική για την έκθεση και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά αλλά και στην υποδοχή την ημέρα της έκθεσης. Για την διευκόλυνση του κοινού συνιστάται η εγγραφή ηλεκτρονικά.
Οι εγγραφές ανοίγουν στις 13:30, τα σεμινάρια στις 13:40 και η έκθεση με τα πανεπιστήμια ανοίγει στις 15:00 και κλείνει στις 18:00. Τα σεμινάρια ολοκληρώνονται στις 18:30. Οι υποψήφιοι πριν την εκδήλωση είναι καλό να γνωρίζουν ποιες σχολές και προγράμματα τους ενδιαφέρουν και πού θα ήθελαν να σπουδάσουν. Μια λίστα με ερωτήσεις για τις σχολές πάντα βοηθούν του υποψηφίους να κερδίσουν θετικές εντυπώσεις και να ξεχωρίσουν. To dress code είναι Smart Casual.
Εδώ μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των πανεπιστημιών που θα παρευρεθούν στο event.

Σχόλια