multilingual_concept

Υπάρχουν επίσης αμέτρητες βιβλιοθήκες, εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις καθόλου χρήματα, όπου μπορείς να πηγαίνεις με τα τετράδιά σου και να διαβάζεις, όπως η Βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου, οι αντίστοιχες βιβλιοθήκες της Γαλλικής, Αγγλικής κ.ο.κ. Φιλολογίας στην Πανεπιστημιούπολη. Δεν είναι κακή ιδέα να πηγαίνεις εκεί 2 -3 φορές την εβδομάδα. Θα έχεις την ησυχία σου και θα βάλεις και τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα.

Τέλος, υπάρχουν πάντα οι μεγάλες ιστοσελίδες ( αχ, άτιμο Ίντερνετ) που μπορείς να βρεις τα βιβλία σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Amazon.com 

Ebay.com 

Οι πηγές είναι πολλές, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες που δεν καταφέραμε να ξετρυπώσουμε. Είστε ελεύθεροι να τις αναφέρετε στα σχόλια, για να διαφωτιστούμε περισσότερο όλοι. Όμως νομίζω ότι με λίγο κέφι, διάθεση να περιηγηθείτε σε αυτές τις ιστοσελίδες και λίγη υπομονή μέχρι να βρείτε ποια σας ταιριάζει και ποια μέθοδος ανταποκρίνεται καλύτερα στο δικό σας μυαλό, μπορείτε να κάνετε θαύματα μόνοι σας-και να περάσετε και καλά! Φανταστείτε, στην αναζήτηση ενός native speaker για εξάσκηση να καταλήξετε εν τέλει να έχετε έναν καινούργιο φίλο – και φυσικά σύμμαχο, στην προσπάθειά σας!

Η κεντρική ιδέα δόθηκε – βλέπετε και μόνοι σας τι κυκλοφορεί στον κυβερνοχώρο. 🙂 Το Frapress όμως θα σας καταπλήξει και άλλο! Θα ακολουθήσουν τα επόμενα κομμάτια του αφιερώματός μας – κατευθυντήριες γραμμές για κάθε γλώσσα ξεχωριστά – και η γκάμα των γλωσσών στις οποίες θα αναφερθούμε θα είναι μεγάλη, από Αγγλικά και Γαλλικά μέχρι Αραβικά, Ρωσικά και Ιαπωνικά. Ετοιμαστείτε!

images (1)

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2