Αρχές Μαΐου ξεκίνησε ο διαγωνισμός της Durex, Loveville. Είχε στόχο ν’ αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ ανάμεσα σε 13 πόλεις σε 5 χώρες ( Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε χρονικό διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις των προφυλακτικών ανεξαρτήτως μάρκας. Έτσι, κάθε εβδομάδα, ανακοίνωνε τ’ αποτελέσματα μέσω της σελίδας του Facebook.

Παράλληλα, ζητούσε απ’ τους fans τη δική τους υποστήριξη, ώστε να «το κάνουν» για την πόλη τους. Οι fans ακόμα και χωρίς ταίρι, μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή chat & hook up στο Facebook, ώστε να κάνουν νέες γνωριμίες και να περάσουν… αξέχαστες βραδιές. Επιπλέον, είχαν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν για τη νικήτρια πόλη, μέσα από ένα ξεχωριστό διαγωνισμό από τον οποίο θα κέρδιζαν ένα ταξίδι στη νικήτρια πόλη και τη συμμετοχή στο Durex πάρτι με πολλά Durex δώρα.

Η νικήτρια πόλη

Τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών και, άρα, το περισσότερο (ασφαλές) σεξ, από τη 1η Μαΐου μέχρι τις 31 Ιουλίου έκανε το Ηράκλειο Κρήτης! Θα γιορτάσει τη νίκη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Ένα μοναδικό Durex party με πολλές, απρόσμενες sexy εκπλήξεις.

Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε το top 3 με τη Λάρισα στη δεύτερη θέση και την Αθήνα στην τρίτη.

 

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα

2 Λάρισα, Ελλάδα

3 Αθήνα, Ελλάδα

4 Λευκωσία, Κύπρος

5 Βουκουρέστι, Ρουμανία

6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

7 Πάτρα, Ελλάδα

8 Κωστάντζα, Ρουμανία

9 Κλουζ, Ρουμανία

10 Ιάσιο, Ρουμανία

11 Σόφια, Βουλγαρία

12 Βελιγράδι, Σερβία

13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

durex

Mείνετε συντονισμένοι: Το Ηράκλειο θα γιορτάσει με ένα μεγάλο παρτυ και είστε όλοι καλεσμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Durex στο Facebook: www.facebook.com/DurexGreece και στο www.durexloveville.com

Πηγή: news247

Σχόλια