Ένας μήνας και κάτι μέρες αγαπητέ αναγνώστη και το ελληνικό Survivor έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας γενικότερα και στην καθημερινότητα μας ειδικότερα.

Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν βαρέσει κόκκινο (δεν καταλαβαίνει ο ΣΚΑΙ ούτε από Champions League), τα ποστ στο fb δίνουν και παίρνουν και οι haters όσο περνά ο καιρός τείνουν προς εξαφάνιση.

Για να πω την μαύρη μου αλήθεια και εγώ στην αρχή δεν πολύ ασχολήθηκα. Η φάση εκείνη που με έβαλε στο τρυπάκι να δω τι σόι μ@λ@κία είναι πάλι αυτό, ήταν όταν σε ένα γήπεδο 5×5 που βρέθηκα για να παίξω την μπαλίτσα μου, μια παρέα που είχε ολοκληρώσει το δικό της ματσάκι, παραλίγο να έρθει στα χέρια, γιατί οι μισοί ήθελαν να δουν survivor και οι άλλοι μισοί Μπαρτσελόνα-Παρί.

Ευτυχώς στην παρέα τους βρισκόταν η κοπέλα του αρχηγού της συγκεκριμένης ομάδας, κούνησε λίγο το φρυδάκι της και 40 άτομα είδαμε την μεγαλειώδη νίκη των Μαχητών με 10-1…

Δεν θα σου πω ψέματα. Μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα (οι ματάρες της Σάρα, το κ@λαράκι της Ευριδίκης, η τσαχπινιά της Ελισάβετ) και για τον λόγο αυτόν ανέτρεξα στο ΣΚΑΙ web TV και παρακολούθησα όλα τα προηγούμενα επεισόδια από την αρχή.

survivor 2017

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ:

Το συμπέρασμα μου λοιπόν μετά από τα όσα έχω δει μέχρι σήμερα, είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ”επιβίωσης”, καλώς έχει γίνει τόσο viral και έχει φτάσει σε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αντίθεση με το προηγούμενο  Survivor που ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας και εκτός εποχής, το αντίστοιχο του 2017 είναι αντικειμενικά ΕΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.

Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και Έλληνες celebrities, σε δοκιμασίες σκληρές (μην κοιτάς που τα αγωνίσματα θυμίζουν Παιχνίδια χωρίς Σύνορα, καθώς και οι 2 ομάδες ουσιαστικά υποσιτίζονται πριν πάνε να παίξουν) και αντίξοες συνθήκες, ίδιες και ίσες με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι είναι απλοί καθημερινού άνθρωποι.

Και αφού ανακαλύψαμε μερικούς καλούς λόγους να
παρακολουθούμε το Σερβάϊβο, ας συνεχίσουμε στα δικά μας.

Τανιμανίδη (Παρουσιαστής) παλικάρι μου είσαι μια αποτυχημένη διασταύρωση όρθιου ξυλάγκουρου και Γιώργου Θαναηλάκη (σε περιγραφή Γουεστ Χαμ-Σουόνσι).

Άλλες φορές αισθάνομαι ότι είμαι σε βαρετή ποιητική βραδιά που διοργανώνουν φίλες της κοπέλας μου και άλλες ότι βρίσκομαι στον ημιτελικό μπάσκετ του 2006 με τις ΗΠΑ στο θρυλικό 101-95.

Ευχαριστούμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην οποία οφείλουμε να φτιάξουμε ένα τεράστιο άγαλμα μόλις επιστρέψει, αφού εντελώς αυθόρμητα δήλωσε μπροστά σε όλη την Ελλάδα (στο Παιχνίδι Ερωτήσεων) πως ο μ.ο της σεξουαλικής πράξης είναι 5 λεπτά. Ειρήνη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

Ο Σπαλιάρας είναι ο Μίκαελ Εσσιέν των Διασήμων. Ήρθε στο παιχνίδι για να το πάρει, με το που έπαιξε λίγο τραυματίστηκε και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

survivor 2017

Η Σάρα είναι πραγματικά ΕΡΩΤΑΣ χωρίς κεφάλι και η Ευριδίκη ΕΡΩΤΑΣ με κεφάλι. Και τα 2 αυτά κοράσια για να γνωρίζετε αγαπητές κάργιες έχουνε κορμάρα, χιούμορ, θετική ενέργεια και είναι χαμογελαστές. Το διευκρινίζουμε για να μην λέτε μετά για ποιον λόγο τα λαϊκά παιδιά έχουμε φάει σκάλωμα με δαύτες και τι έχουν αυτές που δεν το έχετε εσείς.

Μπο, Κοκκινάκης είναι μακράν εκεί μέσα οι πιο ήρεμοι, πνευματικά δυνατοί και ποιοτικοί χαρακτήρες  παρόλο που πεινάνε πιο πολύ από όλους. #ΝαΤαΛεμεΚαιΑυτα 

Ο Χανταμπάκης εξελίσσεται σε μέγα σαλαμάνδρα/Τσάνγκ των Διάσημων. Ειρωνεύτηκε ο έξωαποδω την προσευχή του Αγγελόπουλου… Σταυρώστε τον κορίτσια!

Ο Χρανιώτης και ο Χούτος είναι από τους πιο αγωνιστικούς άνδρες, δυνατοί πνευματικά και οι δύο (ο Χούτος σε ότι αφορά το πνευματικά, ως ποδοσφαιριστής μας είχε δείξει το εντελώς αντίθετο).

Ο Αγγελόπουλος η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίος άνδρας (μας έχετε σπάσει τα @@ίδια όλες) και γεννημένος survivor, όμως πολύ κατσούφης ρε παιδάκι μου. Πολύ Ξανθόπουλος, πολύ drama queen να ουμε. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις μόνος του θα είναι, να πλένει κατσαρόλες, να σπάει καρύδες, να μαγειρεύει, να διαλογίζεται. Ας του ζητήσει η παραγωγή τέλος πάντων ένα μεγάλο συγγνώμη, που τον πέταξε σε ένα ξερονήσι με άλλους 23 παίχτες και όχι μόνο του. Τέλος να δηλώσω πως εγώ ανθρώπους που στη μισή ζωή τους, το μόνο που τους νοιάζει είναι να γίνουν τούμπανα, αλλά χάνουν από άντρες με κοιλίτσα που είναι σαν καραμελίτσα (like Μισθοφόρος) δεν τους έχω σε εκτίμηση.

Λάουρα, Ελισάβετ και Ελένη να φύγουν χτες (δεν κάνουν τα κορίτσια)! 

Ο Μισθοφόρος αν δεν φορτώσει κανένα από τα γκομενάκια της ομάδας του, τελικά θα μιλάμε για τον πιο καληνυχτάκια τύπο -με τακτική Βασίλη Δανιήλ- που γνωρίσαμε ποτέ. Τέλος όσο καλός και να είναι στα αθλήματα, αντιδρά σε όλα τα ζητήματα σαν κακογ@μημ@νη γκόμενα (και μου θυμίζει και μια πρώην) και όσο παιχταράς και να μου το παίζει στα wipe out αθλήματα, την μπάλα (όπως είδαμε και χθές) την βάζει πάνω στην ψησταριά για να την μυρίσει ο άμπαλος (η Ειρήνη Κολιδά πολύ ανώτερη του) .

Ο Πάνος Μάνατζερ Ράγκμπι μπορεί να φαίνεται έτσι κάπως αντιπαθητικός, διπρόσωπος, τριπρόσωπος κτλ, παρόλα αυτά εγώ του πιστώνω πως γύρισε την ψυχολογία της ομάδας του, με τα αυτοσχέδια παιχνίδια που έφτιαξε για προπόνηση στο νησί των Μαχητών και από εκεί που έχαναν από το σκάφος μεταφοράς, κατάφεραν τουλάχιστον να έρθουν στα ίσια τους. Να φύγει αλλά όχι πριν την Ελισάβετ (εύχομαι εκεί το fan club του στο fb να έχει παίξει σωστά μπαλίτσα).

Ο Μάριος και ο Κωνσταντίνος είναι από τις πιο συμπαθητικές και fair φυσιογνωμίες των Μαχητών. Αγωνιστικοί και ομαδικοί καθ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, ψήφιζαν με αντικειμενικά κριτήρια, μέχρι που οι τσούπρες (τα 4 κορίτσια και ο μισθοφόρος) το γυρίσανε στη τακτική. Μάγκες είμαστε μαζί σας!

Και αυτή η Σόφι ρε παιδιά πόσο αχώνευτη; ”Εδώ πέρα εμείς ρουφάμε ήλιο και αγαπιόμαστε αληθινά και δεν ασχολούμαστε με τους άλλους, που αποκλείεται να αγαπιούνται όπως εμάς που ρουφάμε ήλιο και το νιώθουμε από τα βάθη της ηλιόλουστης ψυχής μας” και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Το ερώτημα μου εδώ πέρα είναι απλό. Και αφού κάνεις γιόγκα και αγαπάς τον κόσμο και η καρδούλα σου έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, γιατί κούκλα μου στην ηλικία σου δεν έχεις παντρευτεί ακόμη; E; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα δεν μπορεί. Τον Πολέμαρχο πάντως δεν τον ξεγελάς…

Τέλος ο ένας και μοναδικός, ο υβριδικός, ο ερπετοειδής, Ορέστης Τσάνγκ, ο μικρός Βούδας του survivorGR- κατά τη γνώμη μου η παραγωγή και ο λαός πρέπει να του κάνουν το χατήρι να φύγει τελικά η Ελισάβετ- έχει κερδίσει την αντιπάθεια των κοριτσιών εκεί μέσα και από μόνο του αυτό αρκεί για να τον υποστηρίξει κανείς. Φυσικά δεν γίνεται να μου λέει πως με την αφαιρετική μέθοδο και τους 3 πυλώνες (μου θυμίζει έναν δικό μας στο site) κρίνει για τα πάντα και να μου κρατάει στο παιχνίδι τον εδώ και 20 μέρες τραυματία Μανατζερ Ράγκμπι. Και τέλος πάντων μπαίνεις στο παιχνίδι με σκοπό να το πας μέχρι το τέλος και κάνεις συμμαχία ρε φίλε με τον Μάνατζερ Ράγκμπι; Aν είναι ποτέ δυνατόν.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Όπως και να έχει πάντως αγαπητέ αναγνώστη, το παιχνίδι έχει πολύ μέλλον. Το Survivor πραγματικά τους έχει ”κατουρήσει” όλους στα νούμερα τηλεθέασης (δεν πα να έχει ντέρμπι την Κυριακή, δεν πα να έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα), αντικειμενικά είναι το προϊόν που ένωσε τον άνδρα και την γυναίκα μετά από πολύ καιρό και τους έθεσε μπροστά από την τηλεόραση από κοινού. Μια τηλεόραση η οποία τα τελευταία χρόνια είχε τον ρόλο κομπάρσου ελέω ίντερνετ.

Και διαφωνώ πως το Survivor έχει αποβλακώσει τον Έλληνα. Εξ άλλου είναι 4 φορές την εβδομάδα σε μέρες και ώρες που ο Έλληνας πλέον δεν βγαίνει από το σπίτι και ψάχνει αφορμές -κυρίως λόγω των οικονομικών του αδυναμιών- να παραμείνει μέσα σε αυτό.

Υ.Γ1: Προσωπικά αν είχα να φάω πάντως τόσο πολύ καιρό κανονικά φαγητό και μου έφερναν τη μια κρουασάν και την άλλη παστέλια δεν θα είχα αφήσει κανέναν ζωντανό από την παραγωγή.

Υ.Γ2: Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ Survivor, άρχισα να βλέπω τα ρεβίθια με άλλο μάτι…

Να περνάτε καλά και να προσέχετε. Keep Good

Σχόλια