Το Events near me είναι μια  must εφαρμογή που σε βοηθάει να βρεις στο λεπτό ό,τι αξίζει και παίζει κοντά σου!

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σπίτι μόνος ή με φίλους και αναρωτιέστε τι θα κάνετε σήμερα; Η αναζήτηση στο internet event κοντά σου ίσως και να είναι η πιο βαρετή υπόθεση. Το events near me κάνει τα πάντα για εσένα λοιπόν και είναι εδώ για όλα τα party animals.

Πρόκειται για μία εφαρμογή όπου συλλέγει την τοποθεσία σου και αναζητεί όλα τα Facebook Public Events που βρίσκονται κοντά σου. Στο events near me ο χρήστης έχει 3 οθόνες, με 2 δυνατότητες αναζήτησης και μία λίστα με αποθηκευμένα events..

1.
Αρχικά, στην πρώτη περίπτωση μπορείς να δεις τα διαθέσιμα events καθώς και να επιλέξεις περισσότερες πληροφορίες για όποιο σου αρέσει βάση της τωρινής σου τοποθεσίας.

Επιπλέον για το κάθε event μπορείς να δεις πληροφορίες όπως την διεύθυνση, την τοποθεσία του στον χάρτη, τον αριθμό ατόμων που έχουν κάνει attend, την περιγραφή του καθώς και φωτογραφίες εάν υπάρχουν. Επίσης υπάρχει σύνδεσμος που σε μεταφέρει στο event στο Facebook.

Θετικό είναι πως μπορείς να αποθηκεύσεις τα event που σου αρέσουν και παραμένουν και όταν είσαι offline.

2.
Στην δεύτερη καρτέλα γίνεται αναζήτηση βάση πόλης ή οδού.

Υπάρχει ένας χάρτης και ένα κουμπί αναζήτησης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την οδό ή την πόλη που θέλεις να βγεις και το events near me θα κάνει τα υπόλοιπα για εσένα. Ωστόσο οι δυνατότητες της πρώτης περίπτωσης ισχύουν και εδώ.

3.Τελευταία -και καλύτερη- καρτέλα η τρίτη στην οποία είναι αποθηκευμένα όλα τα event που έχεις επιλέξει. Η διαγραφή καθώς και η πλοήγηση σε αυτά είναι αρκετά εύκολη ακόμα και offline.

Things to know about

Η ακτίνα αναζήτησης της events near me είναι στα 9 km. Βάση πολιτικής του Facebook ωστόσο πολλές φορές παρεκκλίνει αλλά δεν πέφτει ποτέ κάτω από το 80%.

Σημαντικό είναι επίσης πως η εφαρμογή έχει σύνδεση με το Uber, καθώς οι περισσότεροι χρήστες του μέχρι στιγμής προέρχονται από ΗΠΑ. Έτσι μπορείς μέσα σε λίγη ώρα να μετακινηθείς προς το event που έχεις επιλέξει.

Ο ιδιοκτήτης δηλώνει βέβαια πως δεν αποκλείει επερχόμενη συνεργασία και με το TaxiBeat προκειμένου να εξυπηρετηθεί πλήρως και το ελληνικό κοινό.

Ολοκληρώνοντας, έχουμε να περιμένουμε καινούργια updates με δυνατότητες που μας εκπλήσσουν.

Το events near me θα υποστηρίζει αλλαγή γλώσσας, φίλτρα αναζήτησης, εμφάνιση φίλων που έχουν πατήσει attend και πολλά ακόμη που είναι έκπληξη!

Εσύ ακόμα να την κατεβάσεις;

Σχόλια