Το Storython είναι ένας διαγωνισμός δημιουργικής γραφής που ξεκινά μέσω της πλατφόρμας fably!

Ο Γιώργος, η Δήμητρα, ο Κώστας, ο Πάνος, ο Σωκράτης:  Αυτοί είναι οι πέντε φοιτητές που επιδιώκουν να καινοτομήσουν αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την δημιουργία και την ανάγνωση μικρών ιστοριών.

Σου αρέσει να γράφεις; Είσαι δημιουργικός; Πάρε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του fably, δημιούργησε την δική σου ιστορία έως 800 λέξεις και άσε τον κόσμο να σε μάθει.

Έχεις μείνει από έμπνευση; Μην φοβάσαι. Η ομάδα του fably έχει προβλέψει για αυτό. Μπορείς να συμμετάσχεις παίρνοντας ώθηση από ένα από τα τρία official θέματα του Storython, που υπόσχονται να σε αφήσουν κάθε άλλο παρά αδιάφορο.

1

Τα σημάδια πάνω σου

Δείτε περισσότερα
Σωματικά; Ψυχικά; Μοιράσου μαζί μας σε μια μικρή ιστορία, τι ήταν αυτό που σε σημάδεψε και άλλαξε την ζωή σου.
2

Φωνές από τη άκρη του δρόμου

Δείτε περισσότερα
Σε όλες τις γειτονιές υπάρχει εκείνο το σπίτι. Η καγκελόπορτα που τρίζει. Εκείνος ο περίεργος τύπος με το χαμηλωμένο βλέμμα. Εκείνη η σοφίτα που τα μεσάνυχτα ζωντανεύει. Μάντεψε την ιστορία που κρύβουν.
3

Μυστικά

Δείτε περισσότερα
Χιλιάδες άνθρωποι παίρνουν καθημερινά το λεωφορείο. Τα πρόσωπά τους κενά, μα το παρελθόν τους όχι. Μπορείς να μαντέψεις την ιστορία τους;
4

Και για εσένα που είσαι.. ελεύθερο πνεύμα

Δείτε περισσότερα
Εκφράσου ελεύθερα! Γράψε την ιστορία του δικού σου θέματος, της δικής σου φαντασίας. Δες την να ζωντανεύει μέσα από το Storython.

Και τι κερδίζεις;

Η ομάδα του fably έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους νικητές, που θα ικανοποιούσαν κάθε λάτρη της ιστορίας και της συγγραφής. Όσο για τους υπόλοιπους, στο Storython όλοι κερδίζουν! Οι ιστορίες των συμμετεχόντων θα δημοσιευτούν επώνυμα στην πλατφόρμα fably, στο ξεκίνημά της, στις 30 Οκτωβρίου.

Μπες στο http://fably.io/storython/ και κάνε την αίτησή σου τώρα. Ο διαγωνισμός κλείνει στις 10 Νοεμβρίου.

Εσύ, θα το χάσεις;

Σχόλια