Site icon Frapress

Survivor 2018: Το προφίλ κάθε παίκτη – Δείτε εδώ!

Survivor 2018

Αυτοί είναι οι παίκτες του Survivor 2018! Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Ας δούμε πρώτα τους διάσημους

Survivor 2018: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα ασχολήθηκε ως μοντέλο. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο “Miss Europe face” to 2007.
Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Συμμετείχε ως μοντέλο για να παρουσιάζουν μακιγιάζ. Ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, “Μες στην καλή χαρά”. Είχε ρόλο βασικής παρουσιάστριας με την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου. Τους τελευταίους μήνες δίδασκε φιλολογικά μαθήματα σε γυμνάσιο.

Κατερίνα Χαλικιά

Το κορίτσι του Φώτη Γιαννιώτη, Κατερίνα Χαλικιά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Εκτός από μπασκετμπολίστρια με πολλές διακρίσεις είναι και διατροφολόγος, άρα ένα ακόμη συν αφού θα φανεί επιπλέον χρήσιμη στην ομάδα της με τις συμβουλές της.
Πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η Κατερίνα είναι από τα τελευταία ονόματα που έκλεισαν και θα μεταβούν στον εξωτικό νησί προκειμένου να αγωνιστεί μαζί με πολλούς ομολογουμένως αθλητές και αθλήτριες που απαρτίζουν το φετινό καστ του ριάλιτι επιβίωσης

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη γεννήθηκε στο Αγρίνιο.
Η Όλγα μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια του Αγρινίου, με τέσσερα παιδιά ( η Γωγώ, ο 25άχρονο Κώστα και ο 20άχρονο Μανούσο)
Ο πατέρας τους, Παντελής (καθηγητής στο ΤΕΙ Αγρινίου), και η μητέρα τους, Μαρία.
Μοντέλο, που συνεργάστηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “‘Όλα”.
Τώρα ασχολείται με το blog που έχουν με την Γωγώ, το myflashbackfashion.com

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάγεται από την Κατερίνη και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου 1992, είναι δηλαδή 26 ετών.

Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το ταε κβον ντο στο οποίο έχει μαύρη ζώνη. Τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος και έκανε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα της. Ανήκει στον Γυμναστικό Σύλλογο ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Survivor 2018 ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Xenia Evven των REC

Από πατέρα Ουκρανό και μητέρα Ελληνίδα, μιλάει 5 γλώσσες.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά στα 11 πήγε με τη μητέρα της λόγω δουλειάς στη Μάλτα. Ξαναγύρισε μετά από πολλά χρόνια αλλά επειδή είναι άνθρωπος που της αρέσει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, ήθελε κάτι διαφορετικό. Έφυγε από μικρή από το σπίτι, έμεινε μόνη, σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα. Από την οικογένειά της είναι η πρώτη που ήρθε στην Ελλάδα, το ήθελε πολύ και ήταν η πρώτη χώρα στην οποία σκέφτηκεα να ταξιδέψει.
Με τον πατέρα της δεν έχουν καλές σχέσεις. Η μητέρα της όμως ήθελε να έρθει Ελλάδα.

Ελένη Χατζίδου

Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών.
Τελειώνοντας το σχολείο , η Ελένη κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο των σπουδών της όπως λέει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στην μουσική και το τραγούδι.
Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει η ίδια , το απέκτησε από την , οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη η οποία ξεχωρίζει ως το νέο αστέρι του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού.
Την Ελένη Χατζίδου την γνωρίσαμε το 2006 με την συμμετοχή της στο talent show του Antenna, Fame Story 4.

Μαρία Σαμαρινού

Πρωταθλήτρια Σκι. Έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές τη χώρα μας στο εξωτερικό και είναι μια πολύ καλή αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις.
Αφήνει τα χιόνια για την άμμο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.
Μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου.

Στέλιος Κρητικός

Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχε μεταγραφεί και έπαιζε, το απόγευμα πρόβες και παραστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του στο «Καλουτά», στο «Χορν», στο «Ορφέας», στο «Ακάδημος» και στο «Περοκέ», και τα Σαββατοκύριακα ματς.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ασχολείται με επιχειρήσεις, το personal training, έχει παίξει και στο θέατρο, έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει, σκηνογραφήσει.

Σπούδασε θέατρο στην Ελλάδα και στο Λος Αντζελες και μετά την επιστροφή του και τους δικούς του πειραματισμούς σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, αφοσιώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας»,

Μιχάλης Μουρούτσος

Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο.

Γιάννης Τσίλης
15/7/1986
Ο Γιαννιώτης αθλητής είναι Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ ασχολείται με την κωπηλασία και συγκεκριμένα με την τετράκωπο εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Έχει συμμετάσχει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως και σε αυτούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Γιάννης Δρυμωνάκος
18/1/1984
Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας. Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του, η οποία θαύμαζε το Μαρκ Σπιτς. Περίπου 15 χρόνια μετά θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Προπονητής του είναι ο Γιάννης Ορφανίδης. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Ο Δρυμωνάκος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για δύο χρόνια από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στις 30 Ιουνίου του 2008. Έπειτα από την αθώωσή του από ποινικό δικαστήριο, επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2010.
Με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και αναρίθμητες αθλητικές διοργανώσεις, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor, αγωνιστικά. Μένει να αποδειχθεί το ταλέντο του στη συμβίωση κάτω από εξαιρετικά δύσκολους όρους.

Αλέξανδρος Παρθένης

Μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Ασλάνη και με τον Μάκη Tσέλιο ενώ είχε και δυο συμμέτοχες στο fashion week στο Μιλάνο.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μπήκε στην τηλεόραση πρώτα ως παρουσιαστής και στη συνέχεια ως ηθοποιός.
Ιδιαίτερα γνωστός έγινε από τη σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη και τη Ναταλία Γερμανού.
Παντρεμένος και πρόσφατα χωρισμένος με την ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου.

Survivor 2018 μαχητές

Darya Turovnik
Η 20χρονη μεγάλωσε στην Κύπρο από Ρώσσο πατέρα και Ουκρανή μητέρα. Ο δρόμος για την μόδα άνοιξε όταν τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στην Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Βασίλης Ζούλιας, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Oscar de la Renta.

Μελίνα Μεταξά
Κύπρια χορεύτρια – γυμνάστρια, από την Λεμεσό. H 31χρόνη είπε “η σημαία που θα υψωθεί φέτος στο “Survivor”, δεν θα είναι ούτε γαλανόλευκη, ούτε κυπριακή, θα είναι mix” αναφερόμενη φυσικά στο γεγονός ότι η ίδια έχει καταγωγή και από τη Ζάκυνθο.

Κωνσταντίνος Τσεπάνης
Αθλητής στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Survivor 2018 μαχητές

Ζωή Ανδρονικίδου
1998
20 ετών από τη Θεσσαλονίκη, αθλήτρια του tae kwon do.

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος
Ο καλογυμνασμένος 36χρονος, μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι γνωστός όμως στο χώρο του καθώς έχει κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brand μόδας.

Survivor 2018 παίκτες – μαχητές

Βιργινία Δικαιούλια

Μία αθλήτρια της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Η κεντρική που αγωνίζεται στο Μαρκόπουλο ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μίλωνα πριν μετακομίσει στην ομάδα των Μεσογείων. Για την ακρίβεια από το 2011 παίζει στο Μαρκόπουλο του οποίου αποτελεί βασικό στέλεχος τα τελευταία χρόνια.
Η Δικαιούλια έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται ως κεντρική

Νίκος Θωμάς
Είναι 42 ετών. Ο πατέρας του είναι Έλληνας κι η μητέρα του Αφρικανή.
Κατάγεται από τον Πειραιά και είναι κινηματογραφιστής

Αγγελική Κοκαλίτσα

Η Αγγελική είναι νηπιαγωγός, διαπρέπει ως αθλήτρια, ασχολείται με το μόντελινγκ σε εταιρίες αθλητικών ειδών και επιθυμεί να εξελιχθεί επαγγελματικά στο κομμάτι της διαφήμισης και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Ήδη συνεργάζεται με την εταιρία European Event Management. Έχει πέντε αδερφές -με τη μία μάλιστα είναι δίδυμες- κι έναν αδερφό.
Η πρώτη της επαφή με τον τηλεοπτικό φακό ήταν στο παιχνίδι Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, και η Αγγελική είχε αναμετρηθεί με τον «Τραπεζίτη» του παιχνιδιού.

Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.95 και είναι personal trainer. Από τα 14 του έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ενώ ως χόμπι έχει τη ζωγραφική. Μεγάλωσε και ζει στου Παπάγου και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άνοιξε με τον αδελφό του studio Personal Training στο Νέο Ψυχικό.
Στο αριστερό του χέρι έχει διπλό tattoo τον Αϊνστάιν και την Μέριλιν που συμβολίζουν την εξυπνάδα
και την ομορφιά.

Μαρίνα Πήχου
Γυμνάστρια
Η 25χρονη γυμνάστρια κατάγεται από τα Τρίκαλα και ασχολείται επαγγελματικά με το personal training.

Χάρης Γιακουμάτος
Τον γνωρίσαμε μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, είναι γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα απο το χώρο του μόντελινγκ ,έπειτα πέρασε από τον χώρο της παρουσίασης δίπλα στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη και τέλος τον είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε σήριαλ.
Ανιψιός του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο Χάρης μετράει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια. Ακόμα, ο Χάρης Γιακουμάτος έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις, την περίοδο που ασχολείτο αποκλειστικά με το πόλο και το modeling, ενώ στο ενεργητικό του έχει και μία μικρή συνεργασία με τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 την περίοδο που τον παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.

Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη
Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης

Νικόλας Αγόρου
Σπούδασε στο TEFAA Θεσ/νικης
Γυμναστής με καταγωγή απο την Κόνιτσα

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

Exit mobile version