Site icon Frapress

Μια ματιά στα 10 πιο παράξενα μπαρ του κόσμου!

Eσύ σε ποιο από αυτά τα παράξενα μπαρ θα ψηνόσουν περισσότερο να πιεις το ποτό σου;

1.Vibe bar, Τόκυο

Μια κεντρική είσοδος που θυμίζει αιδοίο και μια μεγάλη συλλογή από sex toys στο εσωτερικό σε βάζουν για τα καλά στο mood αυτού του περίεργου όσο και kinky γιαπωνέζικου bar. Έχει είσοδο €16 (περίπου 2.500 Γιεν) και περιλαμβάνει δυο ποτά. Για τους δονητές δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, πέραν του ότι μπορείς να αγοράσεις κάποιον φεύγοντας.

2.Cave Bar, Πέτρα

Δεν γνωρίζουμε αν θα το ενέκριναν τύποι σαν τον Indiana Jones αλλά το ατμοσφαιρικό αυτό μέρος στην Ιορδανία αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες για τους επισκέπτες της Πέτρα. Το bar βρίσκεται στο εσωτερικό μιας παλιάς κρύπτης 2.000 ετών και πέρα από ποτά σερβίρει και comfort food. Ονειρεμένο φαίνεται. Τώρα που έχει πτήσεις και η Ryanair για Ιορδανία…

3.Big Baobab, Λιμπόρο

Πολλά μπορεί να δεις στη Νότια Αφρική αλλά αυτό μάλλον δεν το περίμενες. Τα δεντρόσπιτα, ακόμη και τα tree hotels είναι πλέον εκτός μόδας από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο bar που βρίσκεται μέσα σε δέντρο. Και μάλιστα στο εσωτερικό ενός δέντρου 6.000 ετών. Μάλιστα διαθέτει και κελάρι όπου φυλάσσονται τα κρασιά του.

Δες εδώ: 7 πράγματα που είδα στη Νότια Αφρική και δεν θα ξεχάσω ποτέ!

4.Das Klo, Βερολίνο

Η μετάφραση του ονόματός του σημαίνει «τουαλέτα», οπότε καταλαβαίνεις περίπου τι παίζει στο εσωτερικό του. Ισορροπεί ανάμεσα στο καλτ και το εντελώς γελοίο, με αρκετά αντικείμενα εδώ να παραπέμπουν στην ονομασία του: Ποτά που σερβίρονται σε ουροσυλλέκτες, λεκάνες τουαλέτας για καθίσματα και άλλες «ομορφιές».Υπάρχει από το 1971 και πλέον θα μπορούσε να πει κάποιος πως αποτελεί και τουριστικό αξιοθέατο ξεκάθαρα.

5.Vernadsky, Aνταρκτική

Αποτελεί ενδεχομένως το bar του πλανήτη που βρίσκεται νοτιότερα από κάθε άλλο, στην πρώην βρετανική βάση στην Ανταρκτική. Ο μύθος λέει πως φτιάχτηκε πριν από αρκετές δεκαετίες από ξύλα που προορίζονταν για τη δημιουργία προβλήτας. Θυμίζει πολύ βρετανική παμπ, τους τοίχους κοσμούν φωτογραφίες διάσημων εξερευνητών και τα ποτά κοστίζουν λιγότερο από €3. Εκτός αν είσαι γυναίκα, οπότε μπορείς να πιεις δωρεάν αφήνοντας το εσώρουχό σου. Μάλιστα…

6.Snake House, Καμπότζη

Ένας Ρώσος κτηνίατρος πηγαίνει στην Καμπότζη και ανοίγει ένα bar… δυο λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν το Snake House είναι «σκέτη παραφροσύνη». Στο χώρο του θα βρεις μια φάρμα με κροκόδειλους, φίδια σε γυάλινα κλουβιά στους τοίχους και πολλά ακόμη ερπετά. Άντε μετά να πιεις ποτό με την ησυχία σου. Ξεκάθαρα εμείς δεν θα πάμε ποτέ! Εσύ αν ψήνεσαι καλά να περάσεις…

7.Kryjivka, Λβιβ

Η ουκρανική πόλη Λβιβ, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία μοιάζει τελείως διαφορετική σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, καθώς εδώ η καθημερινότητα κυλά πολύ ήρεμα. Τόσο ήρεμα που κάποιος σκέφτηκε να ανοίξει ένα bar στο οποίο η διακόσμηση περιλαμβάνει από πατριωτικές φωτογραφίες μέχρι χειροβομβίδες και οπλοπολυβόλα. Μαζί με τα σφηνάκια μπορείς μάλιστα να ρίξεις και καμιά βολή στο μίνι σκοπευτήριο.

8.The Ice Bar, Ποντ-Ρουζ

Ναι οι Σκανδιναβοί το έκαναν πρώτοι, το ξέρουμε όλοι. Αλλά αυτό το bar βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Κεμπέκ και φιλοξενείται σε ξενοδοχείο που είναι επίσης φτιαγμένο από πάγο. Το εντυπωσιακό εδώ είναι πως τα ποτήρια των ποτών κατασκευάζονται από το ακριβώς ίδιο υλικό.

9.Hobbit House, Μανίλα

Μιλάμε όντως για ένα από τα πιο παράξενα bar του πλανήτη. Ο καθηγητής πανεπιστημίου Jim Turner δημιούργησε αυτό το μέρος με το προσωπικό να αποτελείται αυστηρά από μικρόσωμους ανθρώπους. Το πιο αξιοσημείωτο πάντως είναι πως το Hobbit House, εν αντιθέσει με άλλα bar- ατραξιόν, σερβίρει αξιόλογα ποτά και έχει και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από μπύρες.

10.D-Boat, Σεντ Τζον

Στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, ένα παλιό τάνκερ του 1970 έχει μεταμορφωθεί σε bar restaurant. Cocktail, φαγητό, τραμπολίνο και θαλάσσια παιχνίδια συμπληρώνουν το σκηνικό σε μια πρόταση διασκέδασης που επιπλέει.

Πηγή: askmen.com

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Σχόλια

Exit mobile version