Site icon Frapress

Hell’s Kitchen Ant1: Το προφίλ κάθε παίκτη – Γνωρίστε τους!

Το Hell’s Kitchen Ant1 ήρθε για να μείνει μάλλον! Ας μάθουμε κάποια πράγματα για τον Έκτορα Μποτρίνι και τους παίκτες του!

Μπλε ομάδα

Hell’s Kitchen Ant1 παίκτες:

Ευγένιος Χαραλάμπους
Ουκρανία
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργαζόταν στο Elme Fzed στη Λευκωσία.
Προϋπηρεσία: Hard Rock Cafe, Jamie Oliver Restaurant Cyprus, σε αραβικό εστιατόριο και στο Aj ’ s
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Είναι μισός Ουκρανός από τη μεριά της μητέρας του και μισός Κύπριος από τον πατέρα του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία. Στην ηλικία των 12 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Κύπρο. Του άρεσε περισσότερο η ζωή εκεί αν και δυσκολεύτηκε με τη γλώσσα. Αποφοίτησε από το ρωσικό σχολείο στην Κύπρο και μετά κατατάχτηκε στο στρατό. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να αξιοποιήσει τις ικανότητές του στη μαγειρική με την οποία ασχολείται 10 χρόνια. Αγαπάει πολύ την οικογένεια και έχει έναν αδερφό, έντεκα ετών. Φτιάχνει δικά του πιάτα και έχει υψηλούς στόχους. Ξεκίνησε στο Hard Rock Cafe της Κύπρου. Η ομάδα του Jamie Oliver τον επέλεξε για το μαγαζί “Jamies΄ Italian Restaurant” στην Κύπρο. Θέλει να δείξει τις ικανότητες του και θα παλέψει για τη νίκη.
Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ευγενικό, δυναμικό και παθιασμένο με τη δουλειά του. Πιστεύει ότι το Hell’s kitchen είναι εμπειρία ζωής που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Δημήτρης Λαγογιάννης
Ηράκλειο Κρήτης
Ηλικία: 39
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργάζεται ως σεφ σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Ηρακλείου
Προϋπηρεσία: Πέντε χρόνια στην εστίαση
Σπουδές: Απόφοιτος ΣΤΕ Ηρακλείου.
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος, έχει ένα αγόρι 5,5 ετών
Προσωπικές πληροφορίες: Ξεκίνησε να δουλεύει τα καλοκαίρια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχεία της Κρήτης. Το χειμώνα βοηθούσε τον πατέρα του, που ήταν ελαιοχρωματιστής και παράλληλα το βράδυ δούλευε ως barman σε νυχτερινά μαγαζιά. Αργότερα άνοιξε το δικό του καφενείο. Είναι έξι χρόνια παντρεμένος και έχει ένα αγοράκι 5,5 ετών. Η γυναίκα του είναι υπεύθυνη σε επιχείρηση με escaperooms. Μαζί με το γάμο του έκανε στροφή και στα επαγγελματικά του και ασχολήθηκε με τη μαγειρική τέχνη. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δουλεύει σε ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του Ηρακλείου. Έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες της Κρήτης ως 26 χρονών. Θεωρεί ευκαιρία, τη συμμετοχή του στο Hell’skitchen γιατί σε αυτή τη φάση της ζωής του είναι σίγουρος για τα θέλω του.

Κωνσταντίνος Χαλουλάκος
Νίκαια
Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργάζεταιστο Beauty Killed the Beast
Προϋπηρεσία: La pasteria, Astir Iberostar Odysseus, Κως ως B Μάγειρας, Il destino, Κεφαλονιά (Βοηθός Chef), Electra Palace, Saint George Lycabetus, Private VIP Cooking
Σπουδές: Απόφοιτος ΙΕΚ
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Οι φίλοι του τον αποκαλούν «Χοντρίνι». Ασχολήθηκε με τη μαγειρική γιατί του αρέσουν οι γεύσεις. Εάν δε μαγειρεύει, τρώει. Παντρεύεται τον Απρίλιο. Η μέλλουσα σύζυγός του είναι 29 ετών και ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Γνωρίστηκαν μέσω facebook και διαπίστωσαν τα κοινά ενδιαφέροντά τους και τον κοινό τόπο καταγωγής, τον Πόρο. Ο Κωνσταντίνος από 17 χρονών έκανε διάφορες δουλειές για να καταφέρει να μαζέψει χρήματα και να σπουδάσει στη σχολή μαγειρικής. Μεγάλωσε με την μητέρα του, τη γιαγιά και τον παππού του, ο οποίος αποτέλεσε και το πρότυπό του. Ο παππούς του με ένα βιβλίο μαγειρικής του Τσελεμεντέ μπάρκαρε για το εξωτερικό κάνοντας τον μάγειρα. Η μητέρα του ήταν η δεύτερη γυναίκα ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Δηλώνει ευαίσθητος και υπομονετικός.

Γιώργος Σκοπελίτης
Πειραιάς
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Μάγειρας
Προϋπηρεσία: Σε γαστρονομικά restaurant (Chef de partie), Hytra, Canaves Oia Suites
Σπουδές: ΣΤΕ Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Δηλώνει λάτρης του φαγητού, γι’ αυτό και το έκανε επάγγελμα. Από 15 χρονών κατάλαβε ότι του αρέσει η μαγειρική και απολάμβανε να πηγαίνει με την οικογένειά του σε εστιατόρια και ταβέρνες για φαγητό, καθώς του δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάζει νέες γεύσεις και πολλά διαφορετικά πιάτα. Του αρέσει η δουλειά του και του απορροφά πολύ χρόνο. Ασχολήθηκε στα μαθητικά του χρόνια, με το μπάσκετ. Έχει σχέση με την κοπέλα του 6 χρόνια. Δηλώνει ευχάριστος και επικοινωνιακός.

Hell’s Kitchen Ant1 παίκτες:

Σταύρος Σκάρος
Ελευσίνα
Ηλικία: 34
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργαζόταν ως Head Chef στο Elatos Resort and Spa Health
Προϋπηρεσία: The Perch/Portobello, Oxford και Exandas, Σκιάθος, Mythos restaurant στη Ρόδο
Σπουδές: Απόφοιτος Σχολής Le Monde
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένος, έχει μια κόρη 7 ετών
Προσωπικές πληροφορίες: Η μητέρα του είναι από τη Σιγκαπούρη. Τόπος καταγωγής και της μητέρας του δικού του παιδιού. Έχει πάθος με την μαγειρική και συμμετέχει σε κάθε διαγωνισμό που γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι αποκτάει εμπειρίες, γνωρίζει κόσμο, ανταλλάσσει ιδέες. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό στα εφηβικά του χρόνια και υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού ως αλεξιπτωτιστής. Η ζωή του όλη περιστρέφεται γύρω από την μαγειρική. Δηλώνει οργανωτικός, συνεργάσιμος και πολύ ομιλητικός.

Ραφαήλ Τσακίρης
Ρόδος
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας
Προϋπηρεσία: Ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ρόδου. Ialyssos Bay, Platinum Hotel, Palladium (Α μάγειρας, Sous Chef)
Σπουδές: Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Μαγειρεύει από 13 χρόνων. Μετά το σχολείο πήγαινε στην επιχείρηση όπου δούλευε ο πατριός του ως barman για να βοηθήσει μέσα στην κουζίνα. Λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, έχει πάρει μέρος σε αγώνες ταχύτητας. Του αρέσει πολύ ο χορός. Παρακολουθεί μαθήματα ζούμπας και λάτιν εδώ και ενάμιση χρόνο, μετά το χωρισμό του. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει νέες γνωριμίες όπως λέει αφού είχε αποξενωθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια που είχε σχέση. Μεγάλη του αγάπη η θάλασσα και το κολύμπι. Είναι φιλόζωος και κάτοχος της Ζίρας, ενός ημίαιμου σκύλου που βρήκε στο δρόμο, και της Ζάρας, ενός Σαρπέϊ. Δηλώνει παθιασμένος με τη μαγειρική και είναι πάντα ευδιάθετος.

Nίνο Τσατσούλης
Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας. Ιδιοκτήτης Makaronino όπου και εργάζεται
Προϋπηρεσία: GrandHotel, ExelisonHotel, Υδρογόνο 2, TheMarie, LaPasteria ως Υπεύθυνος Κουζίνας ή Chef
Σπουδές: Τεχνικός Μαγειρικής, Αρτοποιός, Ζαχαροπλάστης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Από πολύ νωρίς κατάλαβε την αγάπη του για την μαγειρική. Από δέκα ετών δούλευε στο πλάι των γονιών του, στο οικογενειακό εστιατόριο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Στα 21 του, ανέλαβε το πρώτο 4στερο ξενοδοχείο με επιτυχία. Μέσα στην κρίση πήρε το ρίσκο να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα κατάφερε. Συγκατοικεί στη Θεσσαλονίκη με την 23χρονη κοπέλα του, σερβιτόρα στο επάγγελμα. Για πέντε χρόνια ασχολήθηκε με το bodybuilding και κατάφερε να διακριθεί σε διάφορες κατηγορίες, κατακτώντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Από εννέα ετών ασχολήθηκε με το στίβο, έτρεχε για την Εθνική Ελλάδος στα 400 μέτρα και διακρίθηκε και εκεί σε πανελλήνιο και διαβαλκανικό ρεκόρ. Δηλώνει νευρικός εσωτερικά αλλά δε θα ξεσπάσει εύκολα στους άλλους γιατί διαθέτει υπομονή. Του αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και είναι δημιουργικός.

Γιώργης Ζίρκας
Αθήνα
Ηλικία: 28
Επάγγελμα: Μάγειρας. Υπεύθυνος βραδινής βάρδιας Chef de Partie. Τελευταία εργασία στο Passepartout στο Κολωνάκι
Προϋπηρεσία: Α’ μάγειρας στο Καστελόριζο, Βάρκιζα, Ηνωμένο Βασίλειο
Σπουδές: Σχολή μαγειρικής “Chef d’olive” Αθήνα
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Η μητέρα του είναι από τη Ρουμανία και εκείνος γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και έμειναν μέχρι τα δέκα του χρόνια. Έπειτα μετακόμισαν στην Τρίπολη. Η μητέρα του ήταν ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου εκεί. Έζησε ήσυχα παιδικά και εφηβικά χρόνια και στα 18 του επέστρεψε στην Αθήνα για να σπουδάσει σε μαγειρική σχολή. Δούλεψε για 3,5 χρόνια στην Αγγλία σε εστιατόριο και σε cocktail bar ως barman. Αυτόν τον καιρό ζει με την μητέρα του, για χάρη της οποίας επέστρεψε από την Αγγλία. Είναι πολύ δεμένοι οι δυο τους, γιατί τον μεγάλωσε μόνη της. Είναι, όπως λέει, ένα πολύ ευαίσθητο και συνειδητοποιημένο άτομο.

Αλέξανδρος Ζαλαβράς
Ηλικία: 33
Επάγγελμα: Μάγειρας
Προϋπηρεσία: Clap by the sea (Porto Carra), β΄ μάγειρας, Boho (Miami, USA), β΄ μάγειρας, Aristi Mountain Resort, γ΄ μάγειρας
Σπουδές: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Έχει ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι όπου έχει εργαστεί εκεί σε μεγάλα εστιατόρια. Θέλει να μυήσει τον κόσμο σε νέες μαγειρικές τεχνικές και στη μοντέρνα κουζίνα. Συγκατοικεί με την κοπέλα του αν και η σχέση τους μετρά μόλις τρεις μήνες. Αγαπάει τη μουσική και από 15 ετών έπαιζε RnB και ραπ σε κλαμπ. Έχει φωτογραφία με τον γνωστό Αμερικανό ράπερ Pitbull αφού είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί του σε συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Βίλλιος
Αθήνα
Ηλικία: 27
Επάγγελμα: Μάγειρας. Εργάζεται στο ΧΗ.ΜΑ Αναβύσσου και Αλίμου
Προϋπηρεσία: Hotel Afroditi Venus Santorini, XH.MA Μπριζολάδικο Ανάβυσσος
Σπουδές: Σχολή Μαγειρικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές Πληροφορίες: Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Άγιο Παντελεήμονα» και όχι άδικα, αφού τρέχει πάντα όταν του το ζητήσουν. Αυτόν τον καιρό είναι μόνος καθώς έχει γίνει επιλεκτικός στις σχέσεις του.

Μαρία Παρπέρη
Κύπρος
Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Υπεύθυνη κουζίνας σε ρεμπετάδικο της Κύπρου
Προϋπηρεσία: Έχει 6 χρόνια προϋπηρεσία σε Κύπρο και Εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τον chef Νίκο Καραθάνο και τον Βασίλη Καλλίδη. Η μαγειρική είναι η ζωή της και της αρέσει η πίεση στη δουλειά
Σπουδές: Απόφοιτη Ξενοδοχειακής σχολής Λεμεσού και Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου. Σπουδάζει στο ΚΕΣ College Λευκωσίας
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Ιωάννα Βουτσά
Πύργος
Ηλικία: 47
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Εργάζεται σε μεζεδοπωλείο του Πύργου.
Προϋπηρεσία: Δέκα χρόνια στην εστίαση
Σπουδές: Σχολή Μηχανικών αεροσκαφών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ενός κοριτσιού 22 και ενός αγοριού 17 ετών
Προσωπικές πληροφορίες: Έχει εκδώσει δυο βιβλία. Έγραφε από μικρή και έχει ετοιμάσει ακόμη ένα μυθιστόρημα. Μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, αφού οι γονείς της είχαν εστιατόριο, στη Γερμανία.

Ελπίδα Μορφούλη
Λονδίνο
Ηλικία: 32
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Εργάζεται ως Υπεύθυνη οργάνωσης όλων των τμημάτων ποτού και φαγητού στο The Waldorf του Hilton Worldwide
Προϋπηρεσία: The Waldorf, υπεύθυνη οργάνωσης κουζίνας (Hilton Wordwide), Royal Park Hotel – Αρχιμάγειρας, Olive Land – Sous Chef
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Κατάγεται από τη Χαλκιδική. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο. Έφυγε από την Ελλάδα όταν ήταν 21 ετών. Στο Λονδίνο της αρέσει η αξιοκρατία αν και θεωρεί τις συνθήκες εργασίας μέσα στις κουζίνες πολύ σκληρές.

Μαρίνα Χρονά
Πειραιάς
Ηλικία: 27
Επάγγελμα: Manager σε επιχείρηση εστίασης
Προϋπηρεσία: Martin Berasatequi (προετοιμασία και σέρβις), Oaxen krog (cold section).
Σπουδές: Σχολή Μαγειρικής στο Παρίσι (Le Cordon Bleu)
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Ξεκίνησε να δουλεύει στο σουβλατζίδικο του αδελφού της και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη μαγειρική, όπου εργάστηκε για περισσότερο από ένα χρόνο.

Παναγιώτα Ιωάννου
Κύπρος
Ηλικία: 18
Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Προϋπηρεσία: Σε ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία της Κύπρου. Δούλεψε δυο μήνες σε εστιατόριο και ξενοδοχείο στη Γερμανία.
Σπουδές: Απόφοιτος Ξενοδοχειακής Σχολής Λεμεσού. Σπουδάζει στο Kes College στη Λευκωσία στον κλάδο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Υποτροφίες από το Intercollege. Παρακολούθηση σεμιναρίων.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια. Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική.

Μανταλένα Γιόζια
Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 22
Επάγγελμα: Βοηθός μάγειρα
Προϋπηρεσία: Σε οικογενειακό εστιατόριο, βοηθός σεφ στο εστιατόριο με θαλασσινά και σούσι «7 θάλασσες»
Σπουδές: Απόφοιτη Σπουδών μαγειρικής τέχνης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Eξπέρ στη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης! Γράφει ποιήματα, παραμύθια και ιστορίες. Της αρέσει να μαγειρεύει στα σπίτια των φίλων της αφού δεν έχει ακόμα τη δική της κουζίνα.

Hell’s Kitchen Ant1 παίκτες:

Δέσποινα Εκατομμάτη
Χίος
Ηλικία: 21
Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Προϋπηρεσία: Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Χίου
Σπουδές: Σχολή μαγειρικής Χίου
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Δουλεύει από το 2015 και από μικρή ήταν ξεκάθαρο γι’ αυτήν ότι θα γίνει μαγείρισσα. Ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα ζαχαροπλαστείο, αλλά το ταλέντο της το έδειξε νωρίς στις φίλες της, όταν προτιμούσε να μαγειρέψει παρά να παραγγείλουν delivery

Τριανταφυλιά Ουσαντζοπούλου
Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 22
Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Προϋπηρεσία: Pajari, Santanna, Marbella
Σπουδές: ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Από 18 χρονών δουλεύει κοντά στους γονείς της που διατηρούν ανθοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχει άλλα δύο αδέρφια που ασχολούνται με το χώρο της εστίασης.

Γεωργία Σαρρηγιάννη
Αθήνα
Ηλικία:40
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη κουζίνας του μεζεδοκαφενείου «Ποδήλατο»
Προϋπηρεσία: Σε εκδοτικούς οίκους και περιοδικά ως γραφίστρια και μετά ως art director
Σπουδές: Απόφοιτη ΑΚΤΟ, γραφικές τέχνες
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Hell’s Kitchen Ant1 παίκτες:

Σεμίνα Κατσίβα
Αθήνα
Ηλικία: 20 χρονών
Επάγγελμα: Βοηθός σεφ
Προϋπηρεσία: Home Pizza
Σπουδές: Σχόλη Le Monde
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Προσωπικές πληροφορίες: Συγκατοικεί οχτώ μήνες με τον σύντροφό της, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα. Έπαιζε μπάσκετ στον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη δημοτικού μέχρι το λύκειο

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

Exit mobile version