ΝΟ 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ – A MOST WANTED MAN(Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου)
Του:
Anton Corbijn. Με τους: Philip Seymour Hoffman, Grigoriy Dobrygin

Όταν ένας βασανισμένος Ρώσος παράνομος μετανάστης φτάνει στη μουσουλμανική κοινότητα του Αμβούργου για να διεκδικήσει την πατρική περιουσία του, οι μυστικές υπηρεσίες Γερμανίας και Αμερικής αναζητούν την ταυτότητά και τα κίνητρά του.


 

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ – GUARDIANS OF THE GALAXY (Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου)guardians
Του: James
Gunn. Με τους: Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper

Ο τυχοδιώκτης Πήτερ Κουίλ καταλήγει μέσα σε ένα ανθρωποκυνηγητό που ξεκινά εναντίον του ο σούπερ κακός Ρόναν, όταν κλέβει μια μυστηριώδη σφαίρα σε μια γωνιά του διαστήματος. Καθώς προσπαθεί να ξεφύγει μέσα στο Γαλαξία, ο Κουίλ αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη Γκαμόρα, τον Ντραξ, τον Γκρουτ και τον Ρόκετ προκειμένου να σώσει τον κόσμο.

 

 

THE LUNCHBOX – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ (Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου)
Του: Ritesh
Batra. Με τους: Irrfan Khan, Nimrat Kaur

Στην εξωτική Βομβάη υπάρχει μια υπηρεσία κούριερ που παραδίδει ζεστό φαγητό από τη νοικοκυρά στο γραφείο του εργαζόμενου άντρα της. Η ταινία ξεκινά από ένα λάθος στην παράδοση, το οποίο φέρνει στα χέρια ενός μοναχικού ηλικιωμένου άντρα το φαγητό μιας νεαρής αλλά όχι τόσο ευτυχισμένης νοικοκυράς. Τι θα γίνει όταν αυτοί αρχίσουν να επικοινωνούν μέσω των «παραδόσεων αγάπης»;

 

 

STEP UP 5: ALL IN (Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου)
Της: Trish Sie. Με τους: Briana Evigan, Ryan Guzman, Adam G. Sevani, Twitch , Christopher Scott

Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλυγουντ η ομάδα του Σον διαλύεται και επανέρχεται στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία μιας ζωής, συνεργάζεται με τους χορευτές φαινόμενο για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

 

 

BOYHOOD – ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου)
Του: Richard
Linklater. Με τους: Ellar Coltrane, Ethan Hawke, Patricia Arquetteboyhood

Ούτε λίγο ούτε πολύ, 12 (!) χρόνια πήρε στον Richard Linklater να γυρίσει το «Μεγαλώνοντας». Μέσα από τα μάτια του μικρού Μέισον που μεγαλώνει κυριολεκτικά μπροστά στους θεατές, βλέπουμε την πιο τρυφερή και αληθινή ιστορία ενηλικίωσης.

 

 

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ (Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου)
Του: Αλέξανδρου Λεονταρίτη. Με τους: Γρηγόρη Τερζάκη, Μαρίνα Τσιγονάκη
, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελένη Φιλίνη

Ο Γρηγόρης, ένας πρώην μποξέρ, έχει πλέον εγκαταλείψει την καριέρα του και δουλεύει για έναν τοκογλύφο, συλλέγοντας χρέη με τη βία από όσους δε μπορούν να τα πληρώσουν. Μέσα στην περιπετειώδη ζωή του ερωτεύεται μια νεαρή ηθοποιό, τη Νεφέλη. Ένα παλιό, κρυμμένο μυστικό του όμως θα τον φέρει αντιμέτωπο με τα πάντα, για να κάνει την τελική αποπληρωμή.

 

 

THE MAZE RUNNER – Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: ΤΟ ΤΕΣΤ (Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου)
Του: Wes
Ball. Με τους: Dylan O’Brien, Will Poulter, Thomas-Brodie Sangster, Kaya Scodelario

Ο Τόμας ξυπνά μέσα σε ένα ασανσέρ χωρίς να θυμάται τίποτα πέρα από το όνομά του. Βρίσκεται σε ένα μεγάλο λαβύρινθο μαζί με άλλα 60 αγόρια που ήταν ήδη εκεί. Ένας νέος καταφθάνει κάθε 30 μέρες. Η προϋπάρχουσα ομάδα έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες διαφυγής, μέχρι που φτάνει ένα κορίτσι σε κωματώδη κατάσταση με ένα παράξενο σημείωμα, οπότε ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν και να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

 

 

BEFORE I GO TO SLEEP – ΑΜΝΗΣΙΑ (Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου)before I go to sleep
Του: Rowan Joffe. Με τους: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong

Η Κριστίν ξυπνά κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τίποτα, ως συνέπεια μιας τραυματικής εμπειρίας που έζησε στο παρελθόν. Περνά τις μέρες της προσπαθώντας να ανακαλύψει τον υπαίτιο της κατάστασής της προτού έρθει η νύχτα και κοιμηθεί. Μια μέρα όμως, οι αποκαλύψεις που θα της γίνουν θα την κάνουν να χάσει την εμπιστοσύνη της ακόμα και προς στα πιο κοντινά της πρόσωπα.

 

 

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου)
Του: Αθανάσιου Καρανικόλα. Με τους: Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Τσορτέκη, Ζωή Ασημάκη

Η Νάντια από τη Γεωργία εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε σπίτι πλούσιας οικογένειας εδώ και 12 χρόνια απολαμβάνοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Όταν εκείνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σπάνια ασθένεια, οι μέχρι τότε προστάτες της την εγκαταλείπουν εντελώς. Ένα συγκινητικό και πολύ καλοφτιαγμένο δράμα, ιδιαίτερα επίκαιρο για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σήμερα.

 

 

 

Σχόλια