Site icon Frapress

Ο γυρισμός περνάει από την Αφρική *ολόκληρη*

Η Δώρα και ο Ελπιδοφόρος είναι δύο νέοι που πολλοί θα ζήλευαν. Με τη λήψη του πτυχίου τους επέλεξαν κατευθείαν να ανοίξουν τα φτερά τους και να αναζητήσουν ευκαιρίες εργασίας στο εξωτερικό. Και κάπως έτσι, μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Ινδία, βρέθηκαν στην Νότιο Αφρική όπου πέρασαν τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής ωστόσο έκανε τους δύο αυτούς ανήσυχους νέους να αναζητήσουν ένα ξεχωριστό τρόπο για να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα. Η μεγάλη αγάπη και των δύο για τα ταξίδια δεν άργησε να επιβεβαιωθεί. Το εγχείρημα φιλόδοξο, αλλά η πρόκληση μεγάλη. Αντί για αεροπλάνο, ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα θα γυρίσουν πίσω διασχίζοντας όλη την Αφρική. Από τη Νότιο Αφρική μέχρι και την Αίγυπτο, περνώντας από όλες τις ενδιάμεσες χώρες σε ένα ταξίδι που σίγουρα θα αποτελέσει εμπειρία ζωής. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το AfriQuest!

Το αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν είναι σίγουρα μεγαλεπίβολο. Το άνθος της ηλικίας τους ωστόσο είναι τέτοιο που τίποτα δε φαντάζει κάτι λιγότερο από πρόκληση για αυτούς. Συγκεκριμένα:

● 11 χώρες
● 6 μήνες και
● 15.000 χιλιόμετρα

Στόχος τους είναι να καταφέρουν να κινηματογραφήσουν την εμπειρία τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στο είδος του ντοκιμαντέρ που θα απεικονίζει ακριβώς όλες αυτές τις στιγμές που θα ζήσουν σε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο είναι ότι η αρχή θα γίνει μόνο με ένα backpack στον ώμο. Για την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους υπάρχει ήδη μία καμπάνια που έχουν ξεκινήσει, ώστε να συλλέξουν το ποσό που χρειάζεται και μάλιστα είναι πολύ κοντά στον τελικό τους στόχο. Η αρχή θα γίνει σε ένα μήνα και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος τους έτους. Σημαντικό ρόλο πάιζει η διαδικτυακή προώθηση μέχρι τώρα και για αυτόν ακριβώς το λόγο ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα ετοίμασαν και ένα αντίστοιχο video που μπορείτε να δείτε στα πιο κάτω inks.

 

Η καμπάνια:
https://www.indiegogo.com/projects/afriquest-crossing-africa-from-cape-town-to-cairo–2#home

Το video:
https://www.youtube.com/watch?v=PPhXa-4Y1aE

Facebook Fanpage:
https://www.facebook.com/dreamtravelive

Το blog:
http://www.dreamtravelive.com/

 

Σχόλια

Exit mobile version