Site icon Frapress

Game of thrones: 6 ξενοδοχεία που θα σας το θυμίσουν

Είστε έτοιμοι για μια καλοκαιρινή εμπειρία
α λα Game of thrones; 

Έφτασε και το season finale του Game of thrones και η ανυπομονησία μας για την εξέλιξη της αγαπημένης μας ιστορίας έχει φτάσει στο απόγειο. Του χρόνου πάλι, τον επόμενο Απρίλιο… και με λιγότερα επεισόδια.

Ίσως καταφέρουμε να ξεχαστούμε λίγο τώρα με τις διακοπές. Εκτός εάν δε θέλουμε και αποφασίσουμε να ψάξουμε να βρούμε ξενοδοχεία στην Κροατία, όπου γίνονται τα γυρίσματα για να ζήσουμε λίγες επικές στιγμές σαν τους αγαπημένους μας ηθοποιούς.

Εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας δώσουμε ποικιλία στις επιλογές και τους προορισμούς σας. Βρήκαμε έξι ξενοδοχεία που, όπως θα δείτε, θυμίζουν πάρα πολύ τη μεσαιωνική μυθική ατμόσφαιρα του Game of thrones.

1.Le Jardin de Douars, Μαρόκο

Κοντά στην ακτή, όπου η Καλίσι φτιάχνει το στρατό της με τους Άσπιλους, βρίσκεται ένα αυθεντικό παλάτι για να το επισκεφτείτε, στην πόλη Essaouira.

2. Villa Dubrovnik, Κροατία

Τα εντυπωσιακά πέτρινα τείχη θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ζείτε πραγματικά στο King’s Landing!

3. Ballygally Castle Hotel, Ιρλανδία

Δεν είναι μόνο η διανυκτέρευση σε ένα κάστρο που αξίζει, αλλά και το μενού! Το προσωπικό σερβίρει “αβγά δράκων” και κέικ λεμόνι της Σάνσα Σταρκ, επηρεασμένο από τους επισκέπτες-fans του Game of thrones!

4. Bushmills Inn, Ιρλανδία

Αν η αυστηρή, πηχτή, απόμακρη ατμόσφαιρα των Iron Islands σας ιντριγκάρει, τότε πρέπει να οδηγηθείτε στο χωριό Ballintoy στη Βόρεια Ιρλανδία.

5. Hotel Alfonso XIII, Σεβίλλη

Παραδεισένιοι κήποι, αίθρια, περίτεχνα κεραμικά, απόχρωση της άμμου, όπως λέμε Ντορν ή Alfonso XIII που χτίστηκε το 1920 στη Σεβίλλη.

6. Vogafjós Guesthouse, Ισλανδία

Πολλά από τα επεισόδια της σειράς έχουν γυριστεί εδώ, ανάμεσα στα οποία και όταν ο Τζον απέδειξε την αγάπη του στην Ίγκριντ στη σπηλιά. Για ατμόσφαιρα “Πέρα από τα Τείχη”, ο προορισμός είναι Βόρεια Ιρλανδία.

Πηγή

Σχόλια

Exit mobile version