Site icon Frapress

Παράξενες ειδήσεις ανά τον κόσμο

Μια λαϊκή φράση λέει «σε κάθε σπίτι κι ένας τρελός». Αν νομίζετε ότι στο δικό σας υπάρχει ο τρελός που έχει ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας τότε… κάνετε λάθος! Ειδήσεις από όλο τον κόσμο έρχονται να αποκαλύψουν πως η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά αλλά σε κάθε γωνιά του κόσμου. Διαψεύδουν την εντύπωση που έχετε ότι τα «περίεργα» συμβαίνουν μόνο κάτω από τη δική σας στέγη και επιβεβαιώνουν πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν αρκετά περίεργοι άνθρωποι που δοκιμάζουν τα όρια της φαντασίας μας.

Μια συγκλονιστική είδηση «συντάραξε» το πανελλήνιο με πρωταγωνίστρια την 80χρονη, που εκτός από το βελονάκι και το πλέξιμο, δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο σεξ. Η αγάπη αυτή έλαβε σάρκα και οστά μέσα από 1.000 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μόλις 18 ετών, με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές από το 2008. Όπως η ίδια ισχυρίστηκε: «Άρχισα να ασχολούμαι με το πορνό, ερασιτεχνικά, το 2008. Έφτιαξα βιντεάκια στο σπίτι, τα ανέβασα στο διαδίκτυο και τα σχόλια που πήρα ήταν διθυραμβικά». Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει συμμετάσχει σε όργια και μάλιστα με…15 άνδρες! Σα μάνα πέντε παιδιών και χωρισμένη σύζυγος, αποκαλύπτει ότι «Τα τελευταία πέντε χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να με παντρευτούν. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο».

Ας περάσουμε όμως από την 80χρονη μηχανή του sex, στη μονογαμία. Μπορεί μια ογδοντάχρονη με αξεπέραστα σεξουαλικά ένστικτα να κάνει εντύπωση, αλλά τι θα λέγατε για μια γυναικά 31 χρονών που ερωτεύεται ένα δέντρο; Όπως το ακούσατε! Απογοητευμένη από τον ανδρικό πληθυσμό βρήκε συναισθηματική και σεξουαλική παρηγοριά σε ένα συγκεκριμένο δέντρο. Η Αυστραλέζα όπως δηλώνει δημόσια «Βρίσκεται στο πίσω μέρος της αυλής μου. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και θα ήθελα να παντρευτούμε. Δεν κοιτάζω άλλα δέντρα. Θέλω μόνο τον Tim. Οι άνθρωποι με έχουν απογοητεύσει. Ο Tim είναι διαφορετικός. Συναντιόμαστε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και μιλάμε με τις ώρες. Κάθε θρόισμα των φύλλων του είναι και η απάντηση του. Και ξέρετε κάτι; Ο Tim είναι μεγάλος εραστής. Τρίβομαι επάνω στον γυμνό φλοιό του και μου χαρίζει απίστευτους οργασμούς. Η αίσθηση των φύλλων του επάνω στο κορμί μου, με κάνει να καίω.»

Ο αγαπημένος Τim της ερωτευμένης γυναίκας, είναι μια λεύκα. Ο έρωτας της ώριμης γυναίκας ονομάζεται Object Sexuality ή objectum sexuality, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους. Με απλούς όρους, πρόκειται για μια συναισθηματική και ρομαντική προσκόλληση σε άψυχα αντικείμενα, τα οποία θεωρούν τα άτομα πως έχουν ψυχή, ευφυΐα και συναισθήματα. Η ισχυρή έλξη και επιθυμία που νιώθει η συγκεκριμένη γυναίκα για το δέντρο της, την κάνει να πιστεύει πως το άψυχο αντικείμενο είναι σε θέση να επικοινωνεί αλλά και να ανταποδίδει τα συναισθήματά της.

Και αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, μάθετε και για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του δίπλα από ένα σκιάχτρο, στο οποίο είχε βάλει περούκα, κραγιόν και έναν… δονητή! Στην Αργεντινή πλανάται η ερώτηση: «Μα τι σκεφτόταν;». Έπειτα από κατηγορίες γειτόνων για την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το συγκεκριμένο κτίσμα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον 58χρονο να κείτεται νεκρός. Ωστόσο αυτό που εξέπληξε ήταν η «συντροφιά» του νεκρού άντρα. Ένα σκιάχτρο με γυναικεία μορφή και ένα δονητή στο πλευρό του αποκάλυπταν την αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εισαγγελίας «Αρχικά πίστεψα πως υπήρχαν δύο σώματα, αλλά μετά διαπίστωσα πως το ένα ήταν σκιάχτρο με περούκα και κραγιόν. Δεν υπήρχαν σημάδια βίας και πιστεύουμε πως ο άνδρας πέθανε ενώ έκανε σεξ με το σκιάχτρο».

Η ώρα της κρίσης ήρθε επίσης για μία γυναίκα που ζούσε σε ένα χωριό του Περού στην καρδιά των Άνδεων. Ωστόσο η γυναίκα δεν πέθανε απολαμβάνοντας μια από τις χαρές της ζωής αλλά από γηρατειά. Η Φιλομένα Ταϊπέ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 117 ετών. Όπως είχε η ίδια αποκαλύψει: «Το μυστικό της μακροζωίας μου είναι η φυσική διατροφή με πατάτες, κρέας, φασόλια, γάλα και κατσικίσιο τυρί». Η υπερ-αιωνόβια γυναίκα δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο καταγωγής της, όπου γέννησε εννιά παιδιά και θρήνησε τα έξι από αυτά. Η γυναίκα του Περού έλαβε τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου.

Τον θάνατο όμως διαδέχεται η ζωή. Γίνεται λόγος για τη μικρότερη μητέρα που έζησε ποτέ και γέννησε το παιδί της όταν ήταν η ίδια… μόλις 5 χρονών. Η Lina, η μητέρα του νεογέννητου, μεγάλωνε με εξωπραγματικούς ρυθμούς. Όπως αποκαλύπτουν οι πηγές: «Όταν ήταν 8 μόλις μηνών της ήρθε κανονικά περίοδος. Ήδη στα 3 της είχε το στήθος μιας έφηβης κοπέλας και στα 4 της ένα πλήρως ανεπτυγμένο στήθος γυναίκας». Ξαφνικά η κοιλιά της άρχισε να φουσκώνει αφύσικα, και τότε οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο παραπέμφθηκε κατέληξαν πως ήταν 7 μηνών έγκυος. Η Lina γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όμως απεβίωσε σε ηλικία 40 ετών από μία ασθένεια του μυελού των οστών. Το αγοράκι μεγάλωσε έως τα 10 με την πεποίθηση πως η Lina είναι η αδελφή του, έπειτα όμως έμαθε την αλήθεια. Η νεαρή μητέρα δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του πατέρα του παιδιού της, ενώ ο πατέρας της κατηγορήθηκε για βιασμό και αιμομιξία, αλλά αθωώθηκε λόγω έλλειψης  στοιχείων.

Τέλος, θα αναφερθούμε σε μια κλασσική περίπτωση «μη δημιουργικών» σχέσεων μεταξύ πεθεράς και νύφης. Μόνο που αυτή τη φορά η νύφη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και εκδικήθηκε την μητέρα του αγαπημένου της με τρόπο.. αηδιαστικό! Η καταπιεσμένη Ινδή, περιορισμένη σε ένα γάμο με έναν 34χρονο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογενειακή της στέγη καθώς, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε μία φίλη της, ο σύζυγος της συμπεριφερόταν σαν να ήταν σκλάβα. Οι όροι επιστροφής της ωστόσο, ήταν απόλυτοι. Συμφώνησαν να κάνει εκείνος όλες τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει, να πλένει τα πιάτα και να της κάνει μασάζ στα πόδια.

Οι γονείς του όμως δεν πήραν με καλό μάτι τη νέα ζωή του παιδιού τους και αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση. Ο νέος στόχος της πεθεράς στάθηκε η αφορμή ώστε η γυναικά του παιδιού της να ουρεί μέσα στην τσαγιέρα, στην οποία έπινε τσάι η πεθερά της καθημερινά. Ένας χρόνος είχε περάσει όταν η 60χρονη ανακάλυψε τι γίνονταν πίσω από την πλάτη της και μέσα στο τσάι της, όταν έπιασε τη νύφη της στα πράσα εν… ώρα εκδίκησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι εν τέλει χώρισε οριστικά.

Σχόλια

Exit mobile version