Site icon Frapress

Στη Πανελλήνια Ημέρα Μεταμόσχευσης, Δωρεάς Οργάνων και Ιστών εμείς γιορτάζουμε!

Μουσική εκδήλωση με αφορμή τη Πανελλήνια Ημέρα Μεταμόσχευσης, Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» σας προσκαλεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 όπου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του κουαρτέτου εγχόρδων ”FourTe”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γιορταστεί τη Πανελλήνια Ημέρα Μεταμόσχευσης, Δωρεάς Οργάνων και Ιστών και να τιμηθούν οικογένειες που χάρισαν το «ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» στον πάσχοντα συνάνθρωπο τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Ελλάδος, χορηγός επικοινωνίας Frapress.gr

Λιγα Λόγια για το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω»

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡxω” ιδρύεται το Απρίλιο του 2006 με σκοπό τη συμμετοχή των μεταμοσχευμένων από ήπαρ και των γονέων και κηδεμόνων αυτών, σ’ όλoυς τους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς που λαμβάνονται αποφάσεις γι’ αυτούς.

Πεποίθηση μας είναι ότι η σωστή ενημέρωση βοηθάει μέγιστα τον ασθενή στην παροχή της έγκαιρης διάγνωσης και της κατάλληλης θεραπείας.

Λίγα Λόγια για τους FourTe String Quartet

Ένα κουαρτέτο εγχόρδων νέων μουσικών με πολύ όρεξη και διάθεση για δημιουργία. Καλύπτοντας με το ρεπερτόριό του σχεδόν όλες τις εποχές της μουσικής εξέλιξης, το κουαρτέτο έχει παίξει στον κήπο της γερμανικής ευαγγελικής εκκλησίας Αθηνών, ένας χώρος συναυλιών ο οποίος εγκαινιάστηκε με αυτό το κουαρτέτο.Τέλος, έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ εκκλησιαστικού οργάνου «ΆΝΩ» της Σύρου σε συνεργασία με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο στο εκκλησιαστικό όργανο.

Σχόλια

Exit mobile version