Site icon Frapress

Νεφέλη Θεοδότου.. can dance

Μια από τις διαγωνιζόμενες του “So You Thing You Can Dance” η Νεφέλη Θεοδότου μιλά εφ’ όλης της ύλης.

 

Η Νεφέλη Θεοδότου είναι πλέον μέλος του No 1 Dancing Show της Ελλάδας. Το “So You Think You Can Dance” δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που ασχολούνται με τον χορό (ερασιτεχνικά, ή επαγγελματικά) να το εξελίξουν, ή έστω να βγάλουν προς τα έξω αυτό που τόσα χρόνια δουλεύουν.

Η Νεφέλη ξεκάθαρα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, αφού εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία στον χώρο αυτόν-σίγουρα την έχετε πετύχει σε κάποιο βίντεο κλιπ.

Η πανέμορφη Νεφέλη όμως δεν έφτασε τυχαία εκεί. Ήδη στα 19 της χρόνιας έχει πραγματοποιήσει αξιοζήλευτη πορεία στον χορό και δεν δείχνει να θέλει να σταματήσει.

Μπήκε στον χορό, όπως και τα περισσότερα κορίτσια, μέσω του μπαλέτου. Η μητέρα της βλέποντας την θέληση της μικρής Νεφέλης να τους διασκεδάζει οικογενειακώς, αφού έμπαινε μπροστά στην τηλεόραση- για να την βλέπουν όλοι- και χόρευε με αυτοπεποίθηση την έγραψε σε μια σχολή χορού.

“Ντρέπομαι πολύ γενικά. Είμαι ιδιαίτερα εσωστρεφές άτομο και δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό μικρή. Ακόμα και τώρα στο show δεν τρελαίνομαι για την κάμερα.”

Η αρχή της στον χορό έγινε στην σχολή Bailar con Maria. Συνέχισε στην Άννα Πέτροβα και έπειτα (με την πεποίθηση ότι θα ασχολείται κυρίως με την αγαπημένη της μορφή τέχνης) μπήκε στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, όπου δυστυχώς για αυτήν καταπιάνονται με τα εικαστικά.

“Κάπου εκεί γνώρισα τον Τάσο Ξιάρχο. Ο Τάσος, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ, μου έμαθε τα πάντα! Μου άνοιξε νέους ορίζοντες στον χορό. Μου έμαθε comercial funky jazz, με το οποίο καταπιάνομαι τόσο στην ομάδα “Rams Head”, όσο και στις δουλείες μου. Μου διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών μου και με έβαλε από μικρή ηλικία να κάνω Video clips. Τώρα είμαστε μαζί στο show.”

Η ομάδα “Rams Head” αποτελείται ως επί το πλείστον από γυναίκες. Σε αυτήν η υπέροχη Νεφέλη έχει κάνει πάμπολλες δουλείες με πιο αξιοσημείωτη (κατ’ εμέ) και πιο δημιουργική το βίντεο lonelinesscankill.

Το βίντεο αυτό, όντας κυρίως θεατρικό και φτιαγμένο για να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Δεν δείχνει στο 100% τις ικανότητες της, ωστόσο αξίζει να το δείτε και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

“Το βίντεο αυτό θέλει να μας δείξει ότι εξαιτίας του εγωισμού μας αποξενωνόμαστε. Βγάζουμε στα social έναν ψεύτικο εαυτό, αφήνοντας τους άλλους να πιστεύουν πως είμαστε τέλειοι. Το αποτέλεσμα αυτού μπορεί να έχει πολύ άσχημο τέλος για εμάς τους ίδιους.”

“Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το γύρισμα και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα αν και το θεατρικό πίστευα πως δεν το έχω.”

– Γενικά βιοποριστικά τι κάνεις με βάση τον χορό;

– Δυστυχώς στην Ελλάδα αν θέλεις να πληρώνεσαι από τον χορό, πρέπει να δουλέψεις σε κέντρα διασκέδασης μπουζούκια, το οποίο δεν είναι πολύ δημιουργικό. Οι υπόλοιπες δουλειές, σε θέατρα και Λυρική είναι λιγοστές, ενώ οι χορευτές πάμπολλοι.

“Έχω εργαστεί σε μεγάλα κέντρα και κάνω video clips από τα 15 μου, αλλά και πάλι έχω πολλά να δείξω. Για αυτό μπήκα και στο talent show. Δεν μπήκα για την αναγνώριση και τα έπαθλα. Θέλω να δείξω στον κόσμο και κυρίως στους δικούς μου αυτό που δουλεύω και για το οποίο παλεύω τόσα χρόνια.”

“Ανεξαρτήτως από το τι θα κάνω στο show αυτό, έχω στόχο να φύγω μετά και δοκιμάσω την τύχη μου και στο εξωτερικό.”

Την αξιολάτρευτη Νεφέλη Θεοδότου θα την παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον από τις τηλεοράσεις μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο show και στην συνέχεια της.

Eυχαριστώ πολύ στον Βασίλη Ζάκκα για την φωτογράφιση, αλλά και που με σύστησε με αυτό το εξαιρετικό κορίτσι.

Σχόλια

Exit mobile version