Gold

 Ο Μάθιου ΜακΚόναχι υποδύεται έναν άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος συνεργάζεται με έναν γεωλόγο για να ξεθάψουν το χρυσάφι που βρίσκεται μέσα στις αχανείς ζούγκλες της Ινδονησίας.

Δολοφονικά Αμαξίδια

Μία ουγγρική γκανγκστερική σάτιρα. Ένας 20χρόνος, ο Ζολί, μαζί με έναν φίλο του και έναν πρώην πυροσβέστη, όλοι τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Τα πράγματα, βέβαια, στην πορεία περιπλέκονται.

 

Η Κλούβα

Μια κλούβα της αστυνομίας με διαδηλωτές διαφορετικών θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεων διασχίζει τους δρόμους του Καΐρου κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ανάμεσα στον Αιγυπτιακό στρατό και τη Μουσουλμανική αδελφότητα. Η ταινία λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή επανάσταση, στην αρχή των γεγονότων που οδήγησαν τελικά στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι.

Rings: Σήμα Κινδύνου 3

Η επιστροφή της Σαμάρα στη μεγάλη οθόνη. Γενικά, τα τέρατα που κοσμούν τις διάφορες ταινίες τρόμου δεν μένουν και πολύ συχνά χωρίς κινηματογραφικές συνέχειες. Αυτή τη φορά μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, προσπαθώντας να σώσει το αγόρι της βλέπει τη γνωστή βιντεοκασέτα που φημολογείται ότι σκοτώνει μετά το πέρας εφτά ημερών. Η Τζούλια, όμως, ανακαλύπτει μία ταινία μέσα στην ταινία και με αντίπαλο το χρόνο προσπαθεί να τελειώσει τη κατάρα της Σαμάρα. Θα τα καταφέρει; Αυτό θα μας το πουν οι εισπράξεις…

 

The Warrior’s Gate

Ο Τζακ, ένας αμερικάνος έφηβος, για να ξεπεράσει τη δύσκολη καθημερινότητα (εκφοβισμός στο σχολείο, σκληρά εργαζόμενη μητέρα) ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια. Μία μέρα μεταφέρεται στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ο ήρωας που παίζει στον υπολογιστή του και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από έναν βάρβαρο βασιλιά.

 

Άμεση Επιβίβαση

Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν πάρει την προαγωγή που τόσο θέλει, ενώ ο Ακίμ εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι τον στέλνουν πίσω στην Καμπούλ ως υποψήφιο τρομοκράτη. Το αεροπλάνο προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ το σκάει. Έτσι, ο Χοσέ αρχίζει ένα τρελό ανθρωποκυνηγητό. Γαλλική κωμωδία δράσης που σίγουρα θα βρει το κοινό της.

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2