Άρθρα αναγνωστών

Άρθρα αναγνωστών: Εδώ δημοσιεύονται τα δικά σας άρθρα, οι σκέψεις, οι προβληματισμοί και τα πιστεύω των αναγνωστών του Frapress. Αν θέλετε να ακουστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

brexit

BREXIT: Η δικαιοσυνη της ψηφου σε σχεση με την ηλικια

Είναι βολικό να τραβάμε γραμμή και (δυστυχώς) το κάνουμε συχνά. Στα 17 δεν είσαι αρκετά ώριμος για να έχεις δικαίωμα στην ψήφο αλλά στα 80 κουβαλάς λαμπρή εμπειρία και συμμετέχεις. Δεν είναι έτσι! Και το ξέρουμε.
διακοπές στην ικαρία

Διακοπες στην Ικαρια!

Φέτος ψήνεις διακοπές στην Ικαρία; Ο αναγνώστης μας Νάσος Κρητικός γράφει για το νησί που εάν πας μια φορά, είναι σίγουρο πώς θα γυρίσεις. Εδώ μιλάει η εμπειρία.

Τα γλυπτα του Παρθενωνα

Το 2016 συμπληρώνονται 200 χρόνια από τότε που το Βρετανικό Κοινοβούλιο ψήφισε την εκχώρηση των γλυπτών του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο. #bringthemback
Μαριναλέδα

Μαριναλεδα… Ρεαλιστικη Ουτοπια

Ένα μικρό χωριό στην Ανδαλουσία αντιστέκεται και καταρρίπτει το δόγμα TINA (There Is No Alternative), το βασικό ιδεολογικό πρόταγμα του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Γνωρίστε το!

Ευτυχια Εστι

Άρθρο της αναγνώστριας Έλενας Κοκκιάδη με συμβουλές για το πως να βρεις την ευτυχία στην καθημερινή σου ζωή μέσα από 10 απλές συμβουλές!

Καλοκαιρινη νυχτα…

Πίνω το κρασί μου ξέρεις και βλέπω επιτέλους έναν κόσμο γεμάτο ζωή να μοσχοβολάει γιασεμιά.. Άσπρο πάτο στα καλοκαίρια μας!