Ο τραγουδιστής θα κάνει guest εμφάνιση στην σειρά Game of Thrones.

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαράκη

Oι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν ότι ο Ed Sheeran θα εμφανιστεί στην 7η σεζόν της επιτυχημένης σειράς. O David Benioff και ο DB Weiss, δημιουργοί της σειράς, δήλωσαν ότι προσπαθούσαν εδώ και καιρό να βρουν τον σωστό ρόλο για τον τραγουδιστή. Ο μοναδικός λόγος, μάλιστα, που τον ήθελαν στο cast ήταν η Μaisie Williams (aka Arya Stark).

“Εδώ και χρόνια προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Ed Sheeran στο show, με σκοπό να κάνουμε έκπληξη στην Maisie. Αυτή η χρονιά έφτασε” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Benioff

H Williams είναι μεγάλη fan του καλλιτέχνη. Το 2015 είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: ” Λατρεύω την μουσική του. Είναι αληθινός και δεν προσπάθησε ποτέ να είναι κάτι, που δεν είναι. Είναι ειλικρινής. Πραγματικά ένας υπέροχος καλλιτέχνης με τραγούδια, που περνούν μηνύματα. “

Ο Sheeran μοιράστηκε το νέο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γράφοντας “guess the cat’s out the bag…” και χρησιμοποιώντας ένα tweet από το Vanity Fair. Στο συγκεκριμένο tweet βλέπουμε μια φωτογραφία του τραγουδιστή με την ηθοποιό.

O Εd Sheeran δεν είναι ο πρώτος μουσικός, που παίρνει μέρος στην δημοφιλή δραματική σειρά. Συγκεκριμένα, σε προηγούμενα επεισόδια είχαν εμφανιστεί ο ντράμερ Will Campion των Coldplay και ο τραγουδιστής Gary Lightbody των Snow Patrol.

Ο ρόλος του Εd, πάντως γυρίστηκε πέρυσι, κάτι που αποδεικνύει ότι θα τον δούμε στην 7η σεζόν του Game of Thrones. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το ρόλο του στην σειρά δεν δόθηκαν.

Μέχρι τότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τον ρόλο του και να περιμένουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς στις 16 Ιουλίου.

Σχόλια