Τα -επόμενα- πέντε μπαράκια με την καλύτερη μουσική στην Αθήνα!

Σαββατοκύριακο ή και καθημερινή, αργά το απόγευμα ή κατά τη διάρκεια της νύχτας, μόνος ή και με παρέα μπορείς να πας να απολαύσεις ένα γρήγορο -ή και όχι- ποτό σε κάποιο από τα πολλά μπαράκια της Αθήνας.

Ποτό σημαίνει διασκέδαση. Διασκέδαση όμως χωρίς μουσική γίνεται; Δε γίνεται! Γι’ αυτό λοιπόν σε τούτο το άρθρο θα βγούμε μια δεύτερη τσάρκα στα μπαράκια της Αθήνας που παίζουν υπεροχότατες, ταξιδιάρικες μουσικές! Πάρε τα απολύτως απαραίτητα και φύγαμε!

1.KINONO

Καπού εκεί στο αγαπημένο Κουκάκι, στη μια γωνία ενός τετραγώνου, επί της Φαλήρου βρίσκεται αυτό το υπεροχότατο μαγαζί. Με μωσαϊκό πάτωμα και minimal διακόσμηση έχει ομορφιά που δεν μπορείς να φανταστείς. Θα πιεις το ποτό σου, το κοκτέιλ σου, θα δοκιμάσεις κάποιο από τα νοστιμότατα πιάτα και όλα αυτά σε ρυθμούς jazz, rock n’ roll, swing, soul και funk!

Α! Και οι Παρασκευές στο Κinonο γίνονται ακόμα ομορφότερες με exotic sounds vinyl sets!

KINONÓ, Φαλήρου 48, Κουκάκι

2.BelleVille Concept

Εγώ θα σου πω μόνο πως είναι το αγαπημένο νεοκλασικό της Αθήνας, με υπέροχη μουσική και φανταστική θέα. Όλα τα άλλα μυστικά μπορεί να σου τα αποκαλύψει ο Νάσος Κρητικός ακριβώς εδώ!

Belleville, Σαλαμίνος 15, Κεραμεικός

3.Jazz in Jazz

Έντονη vintage διάθεση και η πιο κατάλληλη λύση για τους λάτρεις της Jazz. Θυμίζει λονδρέζικη παμπ μόνο που στους τοίχους του θα βρεις αφίσες τεράστιων μουσικών, εξώφυλλα αγαπημένων δίσκων και… τρομπέτες! Θα απολαύσεις το ποτό σου και θα ακούσεις παλιά και αγαπημένα τζαζ κομμάτια σε σπάνιες ηχογραφήσεις τους! Εδώ οι φρέσκες μουσικές αλχημίες δεν παίζουν. Θα χαθείς μόνο στις ταξιδιάρικες τζαζ νότες που ακούγονταν μέχρι και τη δεκαετία του ’60!

Jazz in Jazz, Δεινοκράτους 3, Κολωνάκι

4.The Gin Joint

Κάπου στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Καρύτση, απέναντι από το θέατρο «Μουσούρη», βρίσκεται αυτός ο μικρός παράδεισος του gin. Στον κατάλογο θα βρεις πάνω από εκατό διαφορετικές ετικέτες gin, από κλασικές και αγαπημένες μέχρι άγνωστες και εξίσου συναρπαστικές γεύσεις.

Πιες, λοιπόν, το gin σου ή ένα από τα κοκτέιλ και απόλαυσε ακόμα περισσότερο το χαλαρό κλίμα και τους ρυθμούς της swing και soul μουσικής!

The Gin Joint, Χρήστου Λαδά 1, Αθήνα

5.Μαύρος Γάτος

Και γίνεται να αφήσεις έξω τα αγαπημένα Εξάρχεια; Όχι βέβαια!

Στους αγαπημένους αυτούς δρόμους, λοιπόν, θα βρεις το Μαύρο Γάτο, ένα από τα πιο ιδιαίτερα μπαράκια της περιοχής με έντονες επιρροές από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Εδώ θα ικανοποιηθούν τα μουσικά γούστα όλων μιας και κάνουν τη μουσική τους εμφάνιση οι μεγάλοι εκπρόσωποι κάθε είδους με αποτέλεσμα να μη βαριέσαι ποτέ!

Μαύρος Γάτος, Κωλέττη 42, Εξάρχεια

Τα μπαρακια με την καλυτερη μουσικη στην Αθηνα! (vol.1)

Σχόλια