O Μιθριδάτης επέστρεψε στην σκηνή του “Faust” για μια μοναδική εμφάνιση.

Φωτογραφίες: Βασίλης Ζάκκας

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης από τα Ημισκούμπρια μας ξεσήκωσε μαζί με τον Σέξπυρ και τον DJ QB MIX. Από τις 22.30 γινόταν το αδιαχώρητο καθώς πολύς κόσμος βρισκόταν εκεί, για να τους απολαύσει. Μέσα στον πολυχώρο τέχνης του Faust έβλεπες ανθρώπους όλων των ηλικιών. Άνθρωποι, που τον πρωτοάκουσαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 από τα Ημισκούμπρια. Άλλοι πιο μικροί σε ηλικία, που τον άκουσαν για πρώτη φορά την δεκαετία του ’00.

Στην σκηνή λίγο μετά τις 22.30 εμφανίστηκε ο QB MIX, που μας ζέστανε με τα κομμάτια του. Καθ’ όλη την διάρκεια του live, μάλιστα βρισκόταν στην σκηνή και αστειευόταν με τους δύο ράπερ. Λίγα λεπτά αργότερα ο πάντα ανατρεπτικός Σέξπυρ ανέβηκε στην σκηνή και μας ξεσήκωσε με το τραγούδι Σ’ αγάπησα και πόνεσα και άλλα γνωστά τραγούδια. Προσπάθησε μάλιστα να μιμηθεί και τον Στέλιο Καζατζίδη!

Μέχρι την στιγμή που βγήκε στην σκήνη ο Μιθριδάτης το κοινό είχε ζεσταθεί και περίμενε με ανυπομονησία να τον ακούσει. Μέσα στις δυόμισι ώρες, που τον ακούσαμε τραγούδησε πολλά και γνωστά τραγούδια αναφέρθηκε όμως και σε θέματα της επικαιρότητας. Αναφέρθηκε στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και του αφιέρωσε το τραγούδι Νωρίς.

Το κοινό ξεσηκώθηκε με τραγούδια, όπως Ντου Γιου Λοβ Μι, Βrazil, Greek Lover και Τρέχα Μαδαφακα Τρέχα. Όταν στην σκηνή ανέβηκε και ο Σέξπυρ ξεκίνησαν να μιλάνε για το επίκαιρο δυστύχημα στην Εθνική Οδό, αλλά και για τις….10 Εντολές του Ιαβέρη.

Η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς…

Μία από τις ωραιότερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε το νέο του τραγούδι Γλυκιά Ολντ’ Σκουλιά. Όχι μόνο γιατί ο κόσμος έδειξε την αγάπη, που έχει σε αυτό το νέο “σιγκλόνι”, αλλά και γιατί μέσα από αυτό είδαμε πόσο όμορφα ανακατεύεται το παρόν με το παρελθόν. Με μια Γλυκιά Ολντ’ Σκουλιά ο Μιθριδάτης ένωσε όλο τον κόσμο, που βρισκόταν εκεί για να τον ακούσει.

Η πιο αστεία στιγμή της βραδιάς…

Ο Σέξπυρ ανέβηκε στην σκηνή και μας ζήτησε να ευχηθούμε στον Μιθριδάτη “Χρόνια Πολλά”, επειδή την Τρίτη έχει γενέθλια. Θέλοντας να κάνει την στιγμή πιο ιδιαίτερη θέλησε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το γνωστό τραγουδάκι με την προφορά του…Αλέξη Τσίπρα. Αν και στην αρχή όλοι γελάσαμε ξεκινήσαμε να τραγουδάμε παραλλάσσοντας όμως λιγάκι τα λόγια…

Ήταν μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση, που  πρέπει να επαναληφθεί, αφού ο Μιθριδάτης βγάζει μια αυθέντικότητα στην σκηνή. Κάτι που συχνά λείπει από τους νέους καλλιτέχνες αυτού του είδους. Σε όλη την διάρκεια του live η φωνή του ήταν υπέροχη, χωρίς καμιά δυσκολία, γεγονός που ευχαρίστησε πολύ το κοινό. Η ατμόσφαιρα, που θύμιζε το παρελθόν σε συνδυασμό με την καλή ακουστική του χώρου, αλλά και το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του Μιθριδάτη μας ταξίδεψαν.

Σχόλια