Ναι είναι γεγονός, ο Κος “but i do” έρχεται στην Ελλάδα για τα μάτια της ομορφότερης γεροντοκόρης της Αθήνας.

Το Spinster ετοιμάζεται να υποδεχτεί στα deck του, τον εξαιρετικό παραγωγό Poldoore. Ο διεθνής αναγνωρισμένος Βέλγος Dj και παραγωγός έχοντας νέες κομματάρες στο παλμαρέ του έρχεται full ανεβασμένος και αποφασισμένος να μας ξεσηκώσει σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτυ.

Spinster: Η ομορφοτερη γεροντοκορη της Αθηνας!

Ο, ειδικά φέτος, δημιουργηκότατος και ταλαντούχος beat-maker έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης Αμερικάνικης tour του, επιστρέφει στην Ελλάδα (τον περασμένο Απρίλη έκανε sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για να περάσει για πρώτη φορά, την είσοδο του αγαπημένου μας Bar/gonna be θεσμός, Spinster. Το πάρτυ αυτό ολοκληρώνει την Ευρωπαϊκή, άκρως πετυχημένη, περιοδεία του και όντας ο ίδιος πιο καταξιωμένος και ώριμος από ποτέ, ετοιμαζόμαστε για μια βραδιά-ορόσημο που θα κάνει την Αθήνα να παραμιλάει.

Pooldore

Ο Κος Poldoore, που από τις πρώτες του δουλειές έως και σήμερα κόβει και ράβει Funk, Soul και λίγο jazz δημιουργώντας ένα είδος ανεβαστικού- χορευτικού Χιπ-χοπ, εστιάζει στο να δημιουργεί ευχάριστα vibes, έχοντας πάντα σεβασμό στο κοινό του.

Τον γνωρίζεται από τα άσματα: But i do, Solstice, Banana Hammock, Faithful Man, In your Head, Call it a Day, Honey don’t cry και πολλά άλλα. ενώ στην επιστροφή του στην Ελλάδα φέρνει μαζί του το δεύτερο full length album του με τίτλο: “The Day After”. Ο δίσκος αυτός εμπεριέχει 11 tracks εκ των οποίων έχουν ήδη ξεχωρίσει και διακριθεί τα: No Face, Midnight Saigon, Reason Why, Lost in Heaven, Antarict Circle, Corn Syrup και το This Road στο οποίο συμμετέχει και ο Sleepy Wonder των Thievery Corporation. Τα άσματα του άλμπουμ αυτού είναι φτιαγμένα για να σας ταξιδέψουν, μετά μπάσου, σε μουσικές ουτοπίες.

Απολαύστε υπεύθυνα και ετοιμαστείτε για ότι καλύτερο σε Dj σετ, για τον Φεβρουάριο σίγουρα, στο πανέμορφο bar Spinster..

 

Σχόλια