Τέσσερις ώρες γεμάτες μουσική, αναμνήσεις, χορό και νοσταλγία σε ένα live που πολλοί θα περιμένουν να επαναληφθεί!

Σάββατο βράδυ, 11:30 μ.μ. και η μπάντα του Λεωνίδα Μπαλάφα ανεβαίνει στη σκηνή του Principal Club Theater και το μουσικό ταξίδι ξεκινά! Ανεβαίνουν όλοι στη σκηνή χαμογελώντας και έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές!

Πρώτο τραγούδι το ”Καρδιά μου μπαλωμένη’‘ και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για μία βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Οι μελωδίες κάνουν το κοινό να χορεύουν από την πρώτη στιγμή αλλά και τους μουσικούς να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους!

Τραγούδια από εφτά δίσκους, παραδοσιακά κομμάτια αλλά και διασκευές απάρτιζαν το συνολικό πρόγραμμα της συναυλίας, που νομίζω ξεπέρασαν τα 50 σε αριθμό!

Και εκεί ακριβώς, στη διάρκεια δηλαδή αυτού του live, φάνηκε το μεγάλο ταλέντο αυτού του ανθρώπου, που μπορεί και συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και τα νησιώτικα με την Ήπειρο!

Φυσικά, δεν αμέλησε να παίξει τραγούδια, όπως ο ”Πυροσβεστήρας” ή το ”Ταξίδι για να σε βρω”, όπου κοινό και μουσικοί ξεσηκώθηκαν με τη μουσική. Αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ασφάλεια του χώρου, που επέτρεψαν στον κόσμο έπειτα από ώρα να βρεθεί μπροστά από τη σκηνή, χωρίς να εμποδίζονται από άτομα ή κάγκελα.

Δεν έκανε ούτε στιγμή διάλειμμα, και όχι επειδή το ζήτησε το κοινό, αλλά επειδή το απολάμβανε και ο ίδιος. Ακόμα και όταν οι μουσικοί θέλησαν να ”κλείσει” η συναυλία, ο Μπαλάφας έλεγε ”δύο τραγούδια ακόμα θα πούμε και θα σας χαιρετήσουμε”.

Αυτό μας οδήγησε να έχει φτάσει η ώρα γύρω στις 3 παρά για να σταματήσουμε να χορεύουμε με τις μελωδίες μίας εξαιρετικής μπάντας, που ήθελε να τζαμάρει ασταμάτητα!

Και μετά το τέλος της μοναδικής αυτής συναυλίας, όλοι οι μουσικοί ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι στο καμαρίνι και μία δεμένη παρέα, με ”αρχηγό” το Λεωνίδα Μπαλάφα, έναν εξαίρετο μουσικό και ερμηνευτή, με αξίες και αγάπη για τη μουσική του!

Ο Λεωνιδας Μπαλαφας μας ταξιδεψε με το “Λικνο” του

 

Σχόλια