Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι

Η επιστροφή του Μίστερ Γκρέυ στη μεγάλη οθόνη υπόσχεται περισσότερο αισθησιασμό και σέξι καταστάσεις. Κάτι το οποίο έλειπε σίγουρα από τη πρώτη ταινία και πολύ φοβάμαι ότι θα λείπει και από τη δεύτερη. Πάραυτα είναι η μεγάλη πρεμιέρα της εβδομάδας και φαίνεται ότι θα πάει εξαιρετικά στο box office.

 

Νερούδα

Η δεύτερη ταινία του Πάμπλο Λαρέν μέσα στο 2017 μετά την εξαιρετική Jackie. Όταν το 1948 η Χιλιανή κυβέρνηση θέτει το κομμουνιστικό κόμμα εκτός νόμου, ένας αστυνομικός, ο Όσκαρ Περουσόνο (Γκαέλ Γκαρσία), αναλαμβάνει να συλλάβει τον Πάμπλο Νερούδα (Λουίς Νιέκο), που είναι διάσημος ποιητής και γερουσιαστής. Όμως, ο Νερούδα σκοπεύει να δραπετεύσει στην Αργεντινή. Περιμένουμε άλλη μία αντισυμβατική ματιά σε μία μεγάλη προσωπικότητα από τον Χιλιανό σκηνοθέτη.

 

Η Ταινία LEGO Batman

Μετά το αναπάντεχα διασκεδαστικό LEGO: Η Ταινία, επιστρέφουμε πάλι στον κινηματογραφικό κόσμο φτιαγμένο από τουβλάκια αλλά αυτή τη φορά από τη σκοπιά του Μπάτμαν (Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ελληνική μεταγλώττιση), που έκλεψε τη παράσταση στη πρώτη ταινία. Πέρα από τους κακοποιούς του Γκόθαμ Σίτι, αυτή τη φορά ο εγωπαθής και μοναχικός Μπάτμαν έχει να αντιμετωπίσει και τη πατρότητα, καθώς υιοθετεί κατά λάθος ένα ορφανό παιδί. Μια ταινία για όλες τις ηλικίες που ελπίζουμε να είναι τόσο καλή όσο η πρώτη.

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2