Επαναστατες Αποκριατες!

V FOR VENDETTA

Επίσης μάσκα να αγοράσετε, έναν μαύρο μανδύα και ένα μαύρο καπέλο. Όχι τίποτα άλλο, είναι πιθανόν να σας περάσουν και για τους Anonymous.

MATRIX

Δεν ξέρω γιατί ενώ την ταινία την έχω συνδυάσει με τον Κιάνου Ριβς, την στολή την έχω συνδυάσει με τον Γουόλοβιτς του Big Bang Theory στην ταινία “A Cinderella Story“. Ελπίζω το δικό σας αποτέλεσμα να βγει περισσότερο σε Κιάνου…

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!

HARRY POTTER

Ρον, Χάρι και Ερμιόνη. Δεν θέλω να πεταχτεί κανείς και να πει τι βλακείες είναι αυτές. Ναι ξέρεις εσύ ποιος είσαι… Ο Χάρι Πότερ είναι ο λόγος που πολλοί από εμάς πιστέψαμε ότι κρύβουμε μαγικές ικανότητες και κάποια μέρα θα ρθει το γράμμα για το Χόγκουαρτς. Το ραβδί σου μην ξεχάσεις και έτοιμος για μαγικά…

LORD OF THE RINGS

Άραγκορν, Άργουεν, Φρόντο και Λέγκολας. Ένας άλλος μαγικός κόσμος που μας έφερε σε επαφή με χόμπιτ, νάνους, ξωτικά και μάγους. Παρόλο που η ταινία κυκλοφόρησε το 2001 , τα κοστούμια της ταινίας είναι μία ωραία ιδέα και εν έτει 2017.

AVATAR

Η αλήθεια είναι πως βαριέμαι όλο αυτό το μακιγιάζ. Άντε να βάφεσαι ολόκληρος μπλε. Άσε που μπορεί να σε περάσουν και για στρουμφάκι. Εντάξει άμα σ’ αρέσει όμως και αφιερώσεις τον αντίστοιχο χρόνο, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ

Jack Sparrow. Ε άμα ντυθείς Τζακ θα ‘σαι ωραίος βρε παιδί μου, δεν γίνεται. Είναι σίγουρη επιτυχία. Απλώς προσπάθησε να πιεις τόσο όσο να έχεις αυτό το μεθυσμένο, αλλά σέξι βλέμμα. (Η Κατερίνα είναι ικανή να ντυθεί Τζακ μόνο και μόνο για το κομμάτι του ποτού. Κατερίνα όχι…)

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4