Ladies First!

KILL BILL

Η Uma Therman στα καλύτερά της. Από τις πιο σέξι εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Αυτή η κίτρινη κολλητή ολόσωμη φόρμα είναι πλέον συνδεδεμένη με τον Ταραντίνο και το Kill Bill.

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ

Ντρου Μπάριμορ (Ντίλαν), Κάμερον Ντίαζ (Νάταλι), Λούσι Λιού (Άλεξ) και “Hello Charlie”. Ωραία ιδέα για τρεις φίλες που ψάχνουν τι να ντυθούν. Τα ρούχα μπορείς να τα βρείς εύκολα σχετικά.

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑΣ

Τόσο έντονα συνδεδεμένη σκηνή με ταινία δεν νομίζω να υπάρχει άλλη. Το κλασσικό άσπρο φόρεμα της Μέριλυν και ο αέρας που το σηκώνει. Κορίτσια βάλτε εσώρουχο, δεν ξέρετε ποτέ…

BLACK WIDOW

Εντάξει η ταινία ειναι το “Avengers“, αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ με τους υπόλοιπους απο τη στιγμή που στη ταινία υπάρχει η Scarlett, την οποία λένε και Νατάσα. Natasha Romanoff. Ωχ! Μήπως είναι η χαμένη Αναστασία…;

CAT WOMAN

Η κλασσική είναι και πάντα θα είναι η Halle Berry. Παρόλα αυτά και η Anne Hathaway έκανε πολύ καλή εμφάνιση έχω να πω στο “The Dark Knight“. Ανάλογα με το πόσα ρούχα θέλετε να βάλετε και πόσο έχετε καεί στο γυμναστήριο, διαλέξτε!

BLACK SWAN

Τι να πρωτοπείς γι’ αυτή την ταινία. Από τον λατρεμένο Aronofksy, την εκπληκτικά τρομακτική ερμηνεία της Νάταλι Πόρτμαν, μέχρι το make-up και τα κοστούμια. Στολή επίσης πολυφορεμένη αρκεί να πιάνει το χέρι σου ή της φίλης σου.

BREAKFAST AT TIFFANY’S

All time classic Audrey Hepburn και το “Πρόγευμα στο Τίφανις“. Το κλασσικό μαύρο φόρεμα, τα κοσμήματα, τα μαλλιά πιασμένα και έτοιμη. Άμα βρέχει μην ξεσπάσετε στον γατούλη. Έτσι κι αλλιώς ο έρωτας σας περιμένει στην βροχή!

CLEOPATRA

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ υποδύεται την Κλεοπάτρα, την βασίλισσα της Αιγύπτου. Είναι διαχρονική και ταυτόχρονα πανέμορφη. Τα μαύρα μαλλιά και τα χρυσά και πολλά αξεσουάρ είναι must. Η ταινία αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε Όσκαρ Καλύτερης Ενδυματολογίας

Man’s World!

JAMES BOND

My name is Bond, James Bond. Κατά τη γνώμη μου μακράν ο καλύτερος James Bond, ο Σον Κόνερι. Το όπλο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πλαστικό. Μη μας βγει ξινό το άρθρο.

ONCE UPON A TIME IN WEST

Κάποτε στη Δύση, το επικό ιταλικό γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε. Ο Χένρι Φόντα στον ρόλο του κακού. Η στολή είναι η κλασσική του καουμπόι, αλλά η μεγαλύτερη αναφορά γίνεται για την ταινία. Το 2009 πήρε τη θέση της στο Εθνικό Αρχείο Κινηματογράφου ως “πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά” σημαντική και θα διατηρηθεί εκεί στο διηνεκές. Μπράβο λοιπόν στους καουμπόηδες!

ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ

Ο γνωστός μας “Σαρλό” αποτελεί από τις πιο κλασσικές φιγούρες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Μόνο βάλτε και το καπελάκι, μην σας περάσουν για τον Χίτλερ.

Η ΜΑΣΚΑ

Καλύτερα να πάρεις απλώς την Μάσκα. Άμα βάψεις το πρόσωπό σου πράσινο μπορεί να παραπέμπεις και σε Hulk. Ένα κίτρινο κοστούμι νομίζω υπάρχει σε όλες τις ανδρικές ντουλάπες, οπότε μια χαρά…

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4