Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές Android, που θα έκαναν την ζωή σου ευκολότερη, εάν υπήρχαν στην συσκευή σου! Συλλέξαμε μερικές που μας κίνησαν το ενδιαφέρον και είπαμε να τις μοιραστούμε μαζί σου!

 

1. Applock:

Χρήσιμη εφαρμογή για πολλούς. Προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτα πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στο κινητό σας. Κι αυτό με το να κλειδώσετε μεμoνωμένες εφαρμογές με κάποιον κωδικό ή μοτίβο.

Γιατί πολύ απλά μπορεί να σας εκνευρίζει το να βάζετε έναν κωδικό για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το κινητό σας καθε φορά.

Μπορείτε ακόμη να κρύψετε αρχεία που δεν θέλετε να φαίνονται χωρίς να κλειδώσετε κάποια εφαρμογή, αλλά και να κρύψετε το ίδιο το Applock για να μη μπορεί κανείς να το διαγράψει.

 

 

2. CamScanner:

Αρκετά εύχρηστη εφαρμογή και απαραίτητη να υπάρχει στο κινητό σου ειδικά αν είσαι φοιτητής ή κάνεις κάποια δουλειά που απαιτεί scanner.

Μόνο με την κάμερα του κινητού μπορείς να σκανάρεις κάποιο έγγραφο που αποθηκεύεται στον λογαριασμό σου ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή.

Έπειτα μπορείς είτε να συνδέσεις το κινητό σου με κάποιον εκτυπωτή είτε να στείλεις το σκαναρισμενο αρχείο με fax ή mail σε μορφή pdf ή jpeg, είτε απλώς να το εκτυπώσει.

3. Wunderlist:

Το Wunderlist είναι μια εύκολη εφαρμογή ως προς την χρήση της. Αξίζει να την έχει κάποιος στο smartphone του, αφού βοηθά κάποιον να οργανώσει την καθημερινότητα του, φτιάχνοντας to-do-lists.

Κι όχι μόνο αυτό, μπορείς να μοιραστείς τις λίστες αυτές με οικογένεια, φίλους και συνεργάτες, κάνοντας πιο εύκολες τις μεταξύ σας συνεργασίες.

Τέλος, υπόσχεται ότι δεν θα ξεχάσεις ξανά σημαντικές προθεσμίες, αφού υπάρχει η δυνατότητα υπενθύμισης.

4. Snapseed:

Ένα πλήρες εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου, για Android και για iOS. Ό,τι καλύτερο έχει δημιουργηθεί από την Google όσον αφορά την επεξεργασία φωτογραφίας.

Παρέχει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων και φίλτρων και ασφαλώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το editing του Instagram. Το Snapseed διατίθεται δωρεάν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό πρόλαβέ το!

 

5. Keeper:

Δυσκολεύεσαι κι εσύ να θυμάσαι τα username και τους κωδικούς σου από τα social media που χρησιμοποιείς;

Το Keeper είναι ένα κορυφαίο ασφαλές πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Παρέχει αδιαπέραστη προστασία όχι μόνο των κωδικών, αλλά και διαφόρων σημαντικών ιδιωτικών αρχείων σε κρυπτογραφημένο χώρο.

 

 

6. Spotify:

Θέλεις να ακούσεις μουσική και βαριέσαι να αλλάζεις συνέχεια κομμάτια; Το Spotify, μια εφαρμογή τόσο για το κινητό όσο και για το pc κυκλοφορεί για να προσαρμόζεται κάθε φορά στην δική σου διάθεση.

Εκατοντάδες λίστες ταξινομημένες σε κατηγορίες ανάλογα με την δραστηριότητα, την διάθεση, το είδος μουσικής και μάλιστα με πρόσβαση σε charts και νέες κυκλοφορίες, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις όσες θέλεις από αυτές στον λογαριασμό σου.

Μαλιστα, με το Spotify Premium μπορείς να αποκτήσεις επιπλέον προνόμια όπως το να χρησιμοποιείς το Spotify χωρις να είσαι συνδεδεμένος στο internet και χωρίς διαφημίσεις.

7. WPS office + PDF:

Χαρακτηρίζεται από πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο ως η καλύτερη εφαρμογή Office για Android που έχει δημιουργηθεί ως τώρα.

Ένα ολοκληρωμένο προγραμμα Office που περιλαμβάνει Word, PDF, Powepoint, Excel, Docs και Memo που σε βοηθά να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να προβάλλεις τα παραπάνω αρχεία εύκολα και γρήγορα.

 

 

8. IFTTT:

Μια ευφιέστατη εφαρμογή όπου τα αρχικά του προκύπτουν από τη φράση “If This Then That”. Πρωτοποριακή εφεύρεση που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε και να δημιουργούμε αυτοματισμούς άλλων υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε αυτόματα όταν ποστάρουμε κάτι στο Facebook, το ίδιο να κοινοποιείται και στο Twitter ή με τις κατάλληλες εντολές μπορείς να ενεργοποιήσεις τον θερμοστάτη σου και όταν γυρίσεις στο σπίτι να το βρεις ζεστό.

Τι θα έλεγες για μια δοκιμή;

9. Followers Insight:

Όλο και περισσότεροι γινόμαστε πλέον χρήστες του Instagram και οι ρυθμοί της αύξησης των followers σε κάθε λογαριασμό είναι ραγδαίοι.

Το Followers Insight σου επιτρέπει να ελέγχεις τους νέους σου followers, αυτούς που πλέον δεν σε ακολουθούν, αυτούς που σε έχουν μπλοκάρει και πολλά άλλα.

 

 

 

 

10. Shazam:

Δωρεάν εφαρμογή που είναι must για ένα android smartphone. Είσαι σε ένα μαγαζί και σου έκανε κλικ το τραγούδι που μόλις ακούς; Το Shazam είναι εδώ για σένα για να βρει στο άψε σβήσε τον τίτλο του κομματιού και τον καλλιτέχνη του.

Mε την μοναδική απαίτηση του να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ με το κινητό, τα κομμάτια που έχεις ψάξει αποθηκεύονται στο account σου, όπως και μπορείς να έχεις ακόλουθους και να ακολουθείς άλλους για να παρακολουθείς και τις δικές τους αναζητήσεις.

11. Clean Master:

Απλό και ασφαλές με πολλαπλές λεπτομερείς λειτουργίες το Clean Master σε βοηθά να διατηρείς το smartphone σου σε …φόρμα!

Καθαρίζει το κινητό από τα άχρηστα αρχεία και εφαρμογές που τυχόν πιάνουν χώρο χωρίς λογο, ενισχύοντας την ίδια στιγμή τη μνήμη.

Τέλος, προστατεύει το κινητό σας από ευπάθειες και ιούς και σας δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας και να διαγράψετε προσωπικές πληροφορίες, κρατώντας τες απόρρητες.

Εσύ πόσες από αυτές ήξερες; Θα πρότεινες κάτι ακόμη;

9+1 ενδιαφέρουσες χρήσεις για την κάμερα του κινητού σας

 

Σχόλια