Για όλα εκείνα τα “ποτέ ξανά” που έχεις πει και που είναι σίγουρο πως δεν θα τα τηρήσεις…

 

Κάποιες φράσεις δε θα έπρεπε να συντάσσονται με το “ποτέ ξανά” και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις και το αποδεχτείς, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή σου.

Κάποιοι στόχοι είναι ανέφικτοι… τι να κάνουμε;

1.Ποτέ ξανά… δεν θα πιω τόσο πολύ.

Σε καταλαβαίνω. Εκείνη τη στιγμή που γυρίζουν όλα γύρω σου ή το επόμενο πρωί που έχεις κενά μνήμης και μια τρύπα στο στομάχι, κάνεις αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση και την πιστεύεις. Μάλιστα τις πρώτες μέρες μετά το τρομερό hangover το πιο πιθανό είναι ότι θα την τηρήσεις ευλαβικά.

Όμως ας είμαστε ειλικρινείς. Όλα είναι ζήτημα χρόνου. Θα αντέξεις… μέχρι να γίνει το επόμενο πάρτι και να αρχίσουν να περνάνε από μπροστά σου δίσκοι γεμάτοι σφηνάκια!

2.Ποτέ ξανά… δεν θα αφήσω το σπίτι μου τόσο ακατάστατο.

Το είπες εκείνη τη μέρα που άργησες μία ώρα στο μάθημα, γιατί το χάος ήταν τέτοιο που δεν έβρισκες τα κλειδιά σου για να ξεκλειδώσεις και να φύγεις.

Είχες νευριάσει με τον εαυτό σου και είπες μια κουβέντα παραπάνω, βρε παιδί μου! Θα το ξεχάσεις την επόμενη κιόλας μέρα. Θα το ξαναθυμηθείς λίγες ώρες πριν την επίσκεψη της μαμάς σου. Θα προβληματιστείς λίγο όταν βρεις τα γάντια σου στο ψυγείο. Όμως με τη συγκεκριμένη υπόσχεση δεν υπάρχει ελπίδα.

Ωραία θα ήταν να τακτοποιείς πού και πού και να βρίσκεις τα πράγματά σου εύκολα, όμως… σου στερεί τη χαρά της ανακάλυψης!!!

3.Ποτέ ξανά… δεν θα αρχίσω σειρά μέσα στην εξεταστική.

Έλα τώρα! Η αλήθεια είναι πως ήδη ψάχνεις καινούριες σειρές για να κατεβάσεις. Κατά προτίμηση, με πάνω από έξι σεζόν. Υποτίθεται ότι τις ξεκινάς για να έχεις κάτι να ξεχνιέσαι στα διαλείμματα από το διάβασμα.

Αν και το ξέρεις πως κάπως έτσι καταστρέφονται οι εξεταστικές, πέφτεις πάντα στο ίδιο λάθος.

Netflix: 5 σειρες που περιμενουμε το 2017!

 

 

4.Ποτέ ξανά… δεν θα του/της στείλω μήνυμα.

Την τελευταία φορά που έκανες την πρώτη κίνηση, έκανε να σου απαντήσει τρεις ώρες, τα πήρες και ξεστόμισες αυτή την ατάκα. Σαν σκέψη έχει προοπτικές και θα μπορούσες να την υλοποιήσεις, αν δεν έψαχνες ήδη χαζές δικαιολογίες για να επικοινωνήσεις.

Τα 5 μηνυματα που θα τον/την κανουν να σου στειλει

 

Ποιο είναι το πιο ξεχασμένο μάθημα της σχολής, για να του/της ζητήσω σημειώσεις;

5.Ποτέ ξανά… δεν θα ξενυχτήσω, ενώ έχω μάθημα στις εννιά το πρωί.

Μμμ… Χρειάζεται αλήθεια να αναλύσουμε το ανέφικτο της παραπάνω υπόσχεσης; Οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι. Δεν πρόκειται να την τηρήσεις και το ξέρεις. Μάλλον ήθελες να πεις: Ποτέ ξανά δεν θα πάω για μάθημα στις εννιά το πρωί. Αυτός, μάλιστα, είναι ένας υλοποιήσιμος στόχος!

6.Ποτέ ξανά… δεν θα πω «ποτέ ξανά»!

Κι όμως θα πεις και θα ξαναπείς… Τα αυτονόητα θα λέμε τώρα;

 

Σχόλια