Το Laser Tag, μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης που θα σου θυμίσει τα Star Wars, είναι εδώ!

Neon φωτισμός, techno μουσική, λείζερ και το παιχνίδι ξεκινά. Ποιος από εμάς δεν θα ήθελε να μοιάσει στους Stormtroopers με τα λείζερ τους (χωρίς τις αστοχίες τους) από τα Star Wars? Το Laser Tag επιστρέφει δυναμικά εσείς δεν πρέπει να το χάσετε.

Και αν νομίζετε πως το Laser Tag είναι απλά ένα παιχνίδι, ο Barney Stinson έχει άλλη άποψη:

barney stinson

Το Laser Tag είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι μάχης διαφορετικό από όλα τα άλλα. Είναι παρόμοιο με βιντεοπαιχνίδια τύπου Call of Duty, Battlefield κλπ, ωστόσο παίζεται με laser, τα οποία βέβαια δεν πονάνε. Το παιχνίδι ξεκίνησε το 1980 και από τότε έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, κυρίως στο εξωτερικό, οπού και διοργανώνονται και παγκόσμια τουρνουά!

Αποτέλεσμα εικόνας για laser tag in movies

Οι παίχτες χωρίζονται σε δύο ομάδες των πέντε+ ατόμων (όσο περισσότεροι τόσο καλύτερο) και στόχος τους να εξοντώσουν τους στόχους που φοράνε οι αντίπαλοι στον θώρακά τους. Στο τέλος του παιχνιδιού όποια ομάδα έχει τους περισσότερους βαθμούς είναι η νικήτρια και λαμβάνει ως δώρο το σκαλπ της αντίπαλης ομάδας (not). Το παιχνίδι είναι για όλες τις ηλικίες, οπότε μπορείτε να ξεσπάσετε στο μυξιάρικο γειτονόπουλο 8χρονο που σας έχει ζαλίσει με τις τσιρίδες του. Η μέση διάρκεια ενός παιχνιδιού είναι δεκαπέντε με είκοσι λεπτά.

Μέσα σε μια διαστημική αρένα με ειδικά εφέ με καπνούς, buzzers, (πολύ) techno μουσική, σκοτεινό φωτισμό οι παίκτες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φανταστούν ότι είναι οι επόμενοι James Bond και Lara Croft. Τα αντανακλαστικά, η στρατηγική και η καλή σκέψη καθώς και οι αθλητικές ικανότητες του καθενός παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι οπότε βάλτε τα δυνατά σας.

Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά game modes εκτός της ομαδικής μάχης, όπως το Capture the Flag, τα Elimination, τα παιχνίδια με συγκεκριμένους χαρακτήρες ή ακόμα και τα zombie mode.

Οπότε, μαζευτείτε με τη παρέα σας, και κάντε μια βόλτα στη κοντινότερη Laser Tag αρένα της περιοχής σας, καθώς όλο και περισσότερες νέες πίστες ανοίγουν και σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις!

laser tag

Σχόλια