O μαέστρος της μαύρης soul μουσικής και των σκοτεινών trip hop beats, RSN, έρχεται να ζωντανέψει τις ‘Αναλογικές Μνήμες’, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα του Faust στις 22 Ιανουαρίου…

RSN

Ο πολυμήχανος Άρης Αζιλαζιάν δηλαδή ο γνωστός σε όλους μας ως  RSN, γνωρίζει τη δύναμη του και τα λεπτά σημεία που τον έφεραν  στην κορυφή την χρονιά που μας πέρασε και τα χρησιμοποιεί για να μας μαγέψει για ακόμη μια φορά με το μουσικό σύνολο του, το οποίο αρχικά συνετέθη για το project του ‘Analog Memories’. Μαζεύει τα πικάπ του, τα samplers του, τη δισκοθήκη του και φέρνει τη φανταχτερή Thaliah (Θάλεια Παλιβίδα), τους μουσικούς Δημήτρη Δερμάνη (πλήκτρα) , Ντένη Μόρφη (κιθάρα) και μαζί το παγωμένο αγέρι του Bristol με μερικές funky ηλεκτρικές εκκενώσεις …


«Όνειρο αναλογικής ηχούς ο νέος δίσκος του RSN »
Frapress.gr      11/12/2015


Για όσους μπήκατε πρόσφατα στον πειρασμό να χαθείτε στα μοναχικά μουσικά μονοπάτια του Άρη, «σκοντάφτοντας» συνεχώς πάνω στο όνομα του , είτε έχετε κολλήσει με το σπαραχτικό remix του ‘Sorry’ της ανερχόμενης Seinabo Sey, (που φέρει την υπογραφή ενός αυθεντικού rsn-ικού beat ενώ παράλληλα διατηρεί την αισθητική του κομματιού ), ή αν απλώς ανήκετε στο φανατικό κοινό του από μια «ξεχασμένη» ακόμη εποχή, το live  στο Faust του ‘RSN Electric Quartet’, στις 22 Ιανουαρίου,  είναι από αυτά που δεν πρέπει να χάσετε.

GET TO KNOW HIM

Παραγωγός, DJ και μουσικός, ο RSN ξεκίνησε σε μικρή ηλικία έχοντας ως βάση τα ακούσματα της golden era της hip-hop αλλά και της jazz/ hip-hop. Αργότερα με άξονα τη soul, funk και trip hop μουσική κυκλοφόρησε τις προσωπικές του δουλειές: ‘Μuddy roads’ (2011, Breathe records), ‘Rsn – Play that funky music’ (2012, self independent release) και ‘We got Music’ σε συνεργασία με τη soul vocalist Esterina (2013, The Sound of Everything / Cobalt). Στις αρχές Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί τη νέα του solo δουλειά ‘Analog Memories’ με συμμετοχές από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό από την Minos – EMI .

Έχοντας στις αποσκευές του πολλά χρόνια μουσικών σπουδών και σημαντικών Dj sets σε Αθήνα, Λονδίνο, Οδησσό κτλ, τα remix του ‘Down in Mexico’, ‘All the People’, ‘Ι’m coming home’ και ‘Hang on to a Dream’, έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα αλλά και σε μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας.

Από το 2009 μέχρι σήμερα ο ίδιος συμμετέχει ως Dj στο γνωστό βρετανικό συγκρότημα Belleruche, κορυφαίο στην παγκόσμια turntable soul σκηνή με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Σερβία, Τουρκία, Ρωσία, Ελβετία, Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία κα). Όλα αυτά τα χρόνια έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως The Wailers, Charles Βradley, Kid Loco, Ζaz, Waldeck κα, ενώ ο ίδιος έχει ανοίξει τα live των κορυφαίων Αlpha Blondy, Wax Tailor και Hanna Williams & The Tastemakers.

Ο RSN έχει βάλει την υπογραφή του στη μουσική του ντοκιμαντέρ της βρετανικής GuardianGreece’s Biggest Hospital’ (2010), του ‘Debtocracy’ του Άρη Χατζηστεφάνου (2010) καθώς και του τηλεοπτικό spot των Γιατρών του Κόσμου (2011). To 2014 ανέλαβε το βασικό theme, έκανε τη μουσική επιμέλεια και έπαιξε live για λογαριασμό του TEDx Academy στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Παράλληλα κάνει την παραγωγή και σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών όπως το ‘Gone Home’ και το ‘While Everyone Sleeps’ του Keenya από τη Hush Hush Records, (Seattle / USA). Το 2016 ανέλαβε να διασκευάσει το σήμα του σταθμού Kosmos (σε σύνθεση Πλάτωνα Ανδριτσάκη) όπου συνεργάστηκε με την ορχήστρα Μουσικών συνόλων της ΕΡΤ στα studios του σταθμού.

RSN

[Φωτογραφία από : Chronis Perrakis Photography ]

 

 

 

 

 

INFO

Είσοδος: -5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
-7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST
(τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)

 

 

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Διεκδίκησε δύο διπλές προσκλήσεις για το επερχόμενο live του Rsn με το ‘κουαρτέτο’ του…

 

Για να μπεις στην κλήρωση ακολούθησε τα εξής απλά ακόλουθα
βήματα :

  • Κάνε LIKE στο fanpage μας .
  • Ακολούθησε το FAUST Bar-Theatre-Arts καθώς και τον Rsn στο facebook.
  •  Άφησε COMMENT στο σχετικό post, προσθέτοντας με TAG τουλάχιστον ένα φίλο σου που έχει αδυναμία στις μουσικές του RSN.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 21.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσα από σχετική ανακοίνωση στη σελίδα μας στο facebook!

 

Σχόλια