2016 is over…

Πόνος και ξεκλήρισμα και ωχ-αμάν-παναγίτσα-μου να φύγει να μην μας ξανάρθει, και δώσε λίγο fauς στην σάλα να φανούν τα παιδιά βρε φωτιστή. Με ποστς, και κόμεντς, και λάικς και αντιδράσεις.

Lambερή επικαιρότης, πιο παρα-ταιρη-τερη-καιροί-quirit… χαλασμένο! Πέτα το μην μας βρομίσει ντε. Εμάς τα psyγεία μας είναι καθαρά. Στην συντήρηση, χρόνια τώρα.
Ανακύκλωσις! Θα το κάνουμε ροκφόρ, σάλτσα για τα φιλε-φιλο-τάκια μας. Χορτοφαγία είναι το trend. Ανθρωποφαγία το must!

Last year’s resolution achieved. Αλλάξαμε (?) lambεροί μου φίλοι… Μάθαμε να αντιδρούμε ντε. Τα 5 βασικά για αρχή, baby steps. Δεν θα πάρουμε την πόλη σε μια μέρα. Τέλειο, Χαχα, Ουάου, Λυπάμαι…, Έλεος!

Ε-PILL-ΕΓΩ!

Δεν βλέπω τηλεόραση εγώ. Εμφατικά. Χριστέ μου τα κατάφερα! Τηλεόραση γιοκ. Εγώ, που πέρασα τόσα χρόνια της ζωής μου μπροστά στο χαζοκούτι. Που ήμουν εθισμένος εγώ. Δεν βλέπω πια, ναι…

Μπράβο. Μου. Παρατεταμένο το “μου”.

Ωπ, ωπ, ωπ, αχ η μεσούλα μωρέ. Ναι. Κουβάλησα ένα μεγάλο κουτί και λίγο με πόνεσε. Πού όμως να δεις; Όχι, που το κουβάλησα ξέρω. Στην τσέπη μου συνήθως. Ή στο γραφείο απάνω, καμιά φορά άμα είμαι σπίτι. Το κοιτάζω όταν ξυπνάω έτσι για να χαλαρώνω, και καμιά φορά για την ώρα ξέρεις… ναι, και το ξυπνητήρι είναι εκεί, καταλαβαίνεις. Η ανάγκη με σπρώχνει συνήθως. Το ξυπνητήρι. Ξυπνητήρι το ληθαργικόν.

Πού με πόνεσε όμως;

Που;

Τσα.

Μπράβο!

Κράτησε το παιδί ζωντανό μέσα σου.

Φίλοι μου ήτονε στο χαζοκούτι όλοι. Έτσι αποδείχθηκε. Όλοι τους γνωστοί μου. Όχι ακριβώς αυτοί δηλαδή. Κάποιοι που τους φέρνουν λίγο στο τούτο τους. Και στο έτσι τους, τώρα που το σκέφτομαι πιο καθαρά. Ναι, διάσημοι όλοι. Δόξα σε ‘σένα θέμου, Θέμου διάσημοι όλοι μας. Και με το θάρρος των λόγων μας. Τιμημένα τα παντελόνια που φοράμε. Ή οι φούστες. Φούστες οι σημαίες. Σημαίες οι φούστες σπανιότερα. Όχι οι πολύ φτασμένοι. Ποιοι; Όχι όχι, ούτε οι πρωτοεμφανιζόμενοι. Άλλοι σου λέω, άλλοι. Αυτοί που αντιδρούν πέρα απ’το default. Δεν τους ξέρεις, είναι απ’το χωριό.

Γιατί έτσι; Γιατί έτσι!

Μωρέ σαν να μοιάζει λίγο και το καινούριο κουτί με το παλιό. Στο τούτο του, ναι! Ίσως και λίγο στο έτσι του.

E-PILL-ΕΓΩ!

«Μπαμπά θα την φάμε:» ρώτησε το μικρό μαυράκι. Μια λευκή του ‘δειχνε. 90-60-90. «Θα την πάρουμε στο σπίτι και θα φάμε την μάνα σου». Ποστ. Φίλη. Η. Θηλυκόν. Quiz για δυνατούς λύτες: μέτρησε πόσες ομάδες ανθρώπων προσβάλει το παραπάνω ποστ και κέρδισε την αξιοπρέπειά σου.

Καρ-καρ-καρ.

«Ελπίζω το 2017 να είναι πούστης, γιατί το 2016 μας γάμησε». Ο πούστης μόνο γαμιέται. Δηλαδη, σόρρυ, γαμάει κιόλας, απλά αυτός δεν είναι τόσο πούστης σύμφωνα με το διεθνούς φήμης πουστόμετρο. Φυσικά και υπάρχει πουστόμετρο. Duh! Ποστ (πουστ). Φίλος. Νέος. Ψυχολόγος. Επιστήμων.

Κλαπ-κλαπ-κλαπ.

Η αρχική μας πρόθεση δεν ήταν να κουβαλήσουμε την τελική στην αρχική μας.

Το κάναμε.

Τελική, τελειωμένη και τελειο-τέρα-ν!

Συμβουλές στα νέα παιδιά από νέα παιδιά που έχουν ψηθεί. Μωρέ σαν να άρπαξαν λίγο με φαίνεται.

Ο Χρόνης είναι ενοχλητικός στην νέα παραλία. Να τον μιουτάρουμε. Να φέρουμε την Πάολα να τραγουδήσει Χατζιδάκι που το κάνει με λαϊκό συναίσθημα γαμώτη μου. Και είναι και αντισυστημικιά!

Να κάνουμε μια νέα αρχί- (sic)

-διά της επιfunιακής οδού.

Μπλογκς-βλογκς-πολιτικαλι ινκορεκτ τζόουκς. Στραπς. Μπαμπλ-μπατ-μανς. Πληθυντικός Ελληνικός. Όλα Ελληνικά γαμώ την πουτάνα μου. Πατρίς-θriskεία-ecoγένεια-γένια. Δοκιμάστε γένια και για φέτος φίλες μου. Να έχουμε κάτι να ευλογήσουμε. 2017 ευχές για έναν όμορφο χρόνο.

Το πέταξα το χαζοκούτι εγώ. Αστοδιαλοναπαει.

Ε-PILL-ΕΓΩ!

No fats, no fems, masc for masc για την πιο λαμπερή mascara που θα βγάλουμε φτερά και θα πετάξουμε.

Πού θα πάμε; Δεν ξέρω πού προλαβαίνουμε. Αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον. Ε;

 

Σχόλια