Οι Urban Danja σας προσκαλούν να ζήσετε τις πρώτες στιγμές του 2017 στο Χυτήριο, ακούγοντας Bass και Techno μουσικές σε 2 διαφορετικά stages.

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, το θέατρο και το υπόγειο του Χυτηρίου θα εξοπλιστούν με δύο δυνατά και ποιοτικά ηχοσυστήματα, για τη μέγιστη εμπειρία της πρωτοχρονιάς.

Στο Bass stage, θα ακούσετε τους Insom, Myselor, Harris, Jeph1, Artizda και Dop, με τα visuals των Monisme, ενώ στο Techno stage οι Ksts, Simos Ares, Konstantino Cue, DΛS, Mrkn & Untiun θα δίνουν τον ρυθμό για τα live visuals της All Matters.

Η βραδιά θα αρχίσει στη μία μετά την αλλαγή της χρονιάς και η είσοδος είναι 10 ευρώ στην πόρτα και 8 ευρώ προπώληση.

► BASS STAGE ◄

▪ INSOM ▪  MYSELOR ▪ HARRIS ▪JEPH1 ▪ ARTIZDA ▪ DOP ▪
▪ visuals by MONISME ▪

► TECHNO STAGE ◄

▪ KSTS ▪ SIMOS ARES ▪ KONSTANTINO CUE ▪ DΛS ▪MRKN & UNTIUN ▪
▪ visuals by ALL MATTERS ▪

Info

Tickets/ Εισητήρια
Door/ Πόρτα : 10 euros
Presale/ Προπώληση : 8 euros
Προπώληση καθημερινά στο Χυτήριο 17.00 – 23.30

Bar prices
Beer : 2,5 / Drinks : 5-6

Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι

Facebook Event Page
________________________________________________

Urban Danja Info

Οι Urban Danja δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2006 στα Χανιά από τους Oze aka Cynic al, Insom και Artizda. Άμεσα προστέθηκε στην ομάδα ο iGL από Dub Riots και αργότερα ο 3Voice aka InDaMouse, ενώ έχουν περάσει η nurumuru (all matters)ως γραφίστρια και vj, και ο Afezz ως MC.

Ηχητικά είναι ίσως η ομάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία μουσικών ειδών στην Ελλάδα, με τα parties τους να παίζουν από Hip Hop, Drum&Bass, Dubstep, Reggae, Dub, Breaks, Techno και άλλα, με έμφαση στον underground ήχο.

Από τα πρώτα parties και residencies στην Κρήτη, μέχρι τα Πανεπιστήμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, το Λυσιατρείο, τα bars και clubs ανά την Ελλάδα, οι Urban Danja προσφέρουν πάντα ποιοτική μουσική με καλεσμένους τους καλύτερους producers και djs , κυρίως εγχώριους, αλλά και από το εξωτερικό.

Από τα parties τους έχουν περάσει οι MC Coppa(Ger), Disprove(It), Volatile Cycle(Uk), MC Talabun (Ru), Ble3k(Usa), Nocturnal(Uk), Dj Sickhead(Ger) , οι local heroes MC Yinka, Disphonia, D-Jahsta, Fleck, Vlastur, Blue Hill, Kill Emil, George Apergis, Anna Mystic και πολλοί άλλοι. Επίσης, μέλη της ομάδας έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Al’Tarba, Frenic, iLLBiLLY HiTEC, Ondrej, Joe Nice και πολλούς ακόμα.

Οι συμμετοχές σε Φεστιβάλ ανά την χώρα είναι πολλές, με σημαντικότερες αυτές των Athens Legalize Protestival 2009-2016, Beach Street 2013-2014, Reggae Vibes 2014, Secret Sound 2016, όπως επίσης και πολλά αντιρατσιστικά και αυτο-οργανωμένα εγχειρήματα σε διάφορες πόλεις.

Μπαίνοντας στην δεύτερη δεκαετία της ζωής της η ομάδα υπόσχεται, παρά της αντιξοότητες των καιρών, άλλη μια δεκαετία γεμάτη raves και χαμόγελα.

Urban Danja Crew Official Facebook Page

Διαβάστε Σχετικά

Συνέντευξη των Dub Riots στο Frapress.gr

Συνέντευξη του Fleck στο Frapress.gr

Σχόλια