Εάν ονειρεύεσαι να δουλέψεις στην Google πρέπει να μάθεις ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες που προσφέρουν το ίδιο- ή και καλύτερο- εργασιακό περιβάλλον!!

 

 Οι παρακάτω εταιρείες σου προσφέρουν όχι μόνο ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να εργασθείς πάνω σε καινοτόμα project  και επιπλέον να έχεις πολλά προνόμια.

1.HomeAway

Το Home Away δραστηριοποιείται στην online ενοικίαση κατοικιών για διακοπές. Στο δίκτυο του περιλαμβάνονται κατοικίες σε πάνω από 193 χώρες.

Στην εταιρεία αυτή όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου οργανισμού που ασχολείται με τον τουρισμό , αλλά  και θα μπορέσεις να δουλέψεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Που ξέρεις; Ίσως ο εργοδότης σου, ως ανταμοιβή ,να σε στείλει σε διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό, εντελώς δωρεάν!

εργασιακό περιβάλλον

Open Jobs At HomeAway

 

2.Vanguard

Πρόκειται για μια συμβουλευτική εταιρεία που ασχολείται με θέματα επενδύσεων, συνταξιοδότησης, οικονομικών και πολλά ακόμη.

Όπως ακριβώς και οι εργαζόμενοι της Google έτσι και οι εργαζόμενοι της Vanguard Group λατρεύουν την κοινοτική προσφορά και την ομαδικότητα. Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ασχοληθούν με κοινωνικές εργασίες και εθελοντικά προγράμματα!

 Open Jobs At Vanguard

3.Pure Storage

Εδώ θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να ασχοληθείς με καινοτόμα project αλλά και να συνεργαστείς με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους. Δραστηριοποιείται στην επιχειρηματικότητα προσφέροντας συμβουλές και λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας.

 Open Jobs At Pure Storage

4.AlphaSights

Σε αυτή την εταιρεία , οι εργαζόμενοι έχουν προτεραιότητα! Υπάρχουν «μέντορες», που μέσω διαφόρων προγραμμάτων ενισχύσουν τις δεξιότητες των εργαζομένων τους.  Ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 Open Jobs At AlphaSights

5.Jive

Η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται με την τεχνολογική ανάπτυξη διαφόρων οργανισμών προκειμένου , όπως αναφέρουν: «Οι άνθρωποι να δουλεύουν καλύτερα». Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Google καθώς οι εργαζόμενοί της απολαμβάνουν σχεδόν τα ίδια προνόμια.

εργασιακό περιβάλλον

Open Jobs At Jive

 

6.Magoosh

Η Maggosh καινοτομεί στον χώρο της εκπαίδευσης, δημιουργώντας online τεστ που εγγυώνται καλύτερους βαθμούς στους μαθητές! Τα προϊόντα της εταιρείας βοηθούν τους μαθητές να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο σχολείο με την χρήση ειδικά διαμορφωμένων εφαρμογών για τα «έξυπνα» τηλέφωνα!

 Open Jobs At Magoosh

7.Vera Bradley

Η συγκεκριμένη εταιρεία μόδας ειδικεύεται σε στυλάτα και πολύχρωμα είδη ταξιδιού  και lifestyle που κάνουν την ζωή μας λίγο πιο χαρούμενη!

Η ιδρύτρια, Vera Brandley, αναφέρει πως καθημερινά προσπαθούν να δώσουν μια νότα διασκέδασης στις ώρες εργασίας με διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια που παίζουν οι εργαζόμενοι!

εργασιακό περιβάλλον

Open Jobs At Vera Bradley

 

8.Virool

Η Virool μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα «video ads», μέσω μιας πλατφόρμας διαχείρισης δεδομένων που στοχεύει στα «σωστά» target groups.

Οι εργαζόμενοι είναι μεγάλοι οραματιστές που διατηρούν την αίσθηση της ομαδικότητας και προσπαθούν όλοι μαζί να λειτουργούν ως οικογένεια. Έτσι συχνά πραγματοποιούν εξόδους, εκδρομές,  και ταξίδια σαν να είναι μια μεγαααλη παρέα!

εργασιακό περιβάλλον

 Open Jobs At Virool

9.Redfin

Redfin είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται  στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Οι καινοτομίες του είναι πολλές. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, αυτοί πληρώνονται  ανάλογα με την ικανοποίηση του πελάτη όπως αυτή φαίνεται μέσα από ειδικά ερωτηματολόγια!

Open Jobs At Redfin

10.Perfect Sense

Η Perfect Sense βοηθά εταιρείες στην ανάπτυξη καινοτόμων πλατφορμών! Μπορεί αν είναι μια μικρή εταιρία ,όμως, προσφέρει πολλά προνόμια στους εργαζόμενους της. Αρκεί να πούμε πως στο κτήριο της εταιρείας υπάρχει γυμναστήριο και καφετέρια που προσφέρουν τιε υπηρεσίες τους δωρεάν στους εργαζομένους της Perfect Sence.

 Open Jobs At Perfect Sense

11.Frontline Education

Η Frontline Education προσφέρει σε πάνω από 8500 εκπαιδευτικούς οργανισμούς καινοτόμα software για να δοθούν  λύσεις σε ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στα αιτήματα των εργαζομένων τους και επιτρέπουν την εργασία από το σπίτι αλλά και την προσαρμογή του ωραρίου εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας. Για την εταιρία, η οικογένεια έχει προτεραιότητα.

εργασιακό περιβάλλον

Open Jobs At Frontline Education

12.ThoughtWorks

Η ThoughtWorks προσφέρει επαναστατικές τεχνολογικές συμβουλές και software  σε έναν τεράστιο αριθμό πελατών, παγκοσμίως. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Google. Μάλιστα το 2016 αναδείχτηκε η καλύτερη εταιρεία για γυναίκες νικώντας κολοσσούς όπως η Google και το Facebook. Δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείς μέσω της ενασχόλησης με καινοτόμα project τα οποία αναλαμβάνει.

Και άλλες εταιρείες που μπορείτε να τσεκάρετε!

  1. DecisionDesk
  1. LISI
  1. AT&T
  1. Better Mortgage

           5.Nexus

 

Σχόλια