H ιδανική μουσική προ-χριστουγεννιάτικη πρόταση στο Tiki Bar!

Pre Xmas Māori Takeover :
Manos Coffee presents Valantis MisterKentro, the heart of SUPERSAN project and soul of Balkan Riddims family…

Την Τετάρτη 21/12 , ένας τροπικός πυρετός καταλαμβάνει το Κουκάκι και τα Χριστούγεννα αποκτούν μια πιο τελετουργική διάσταση, σε ένα ιδιαίτερο dj set με tropical /reggae/ dancehall /world bass/ afro και funky beats δονήσεις και πολλές ακόμα… φωτιές, στο Tiki Bar Athens, λίγο μετά τις 22:00!

Mister Kentro

Ο Mister Kentro είναι 1 από τα 4 μέλη της μουσικής ομάδας που ακούει στο όνομα Balkan Riddims και 1 από τα 2 μέλη των SUPERSAN! Για την ακρίβεια είναι ιδρυτικό μέλος κι έχει αναλάβει το κομμάτι της μουσικής παραγωγής και της σύνθεσης και στα δύο αυτά projects.

Αριθμεί, ήδη, αρκετές κυκλοφορίες κομματιών είτε σαν σόλο καλλιτέχνης είτε σαν αναπόσπαστο κομμάτι, των ομάδων αυτών. Αυτή την περίοδο δουλεύει των δίσκο των SUPERSAN μαζί με τον Panama Cardoon, με συνεργασίες καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, ενώ πέρσι κυκλοφόρησε το νέο Balkan Riddims EP, με τίτλο “Shout It Loud”, από την Timewarp Music.

Ο ήχος του αποτελεί μία συνάντηση των dub-reggae ήχων, με ήχους χάλκινων πνευστών, και μίξη αφρικάνικων κρουστών πάνω στο μουσικό χαλί, tropical & global bass ήχων!


Shout it Santa, to the Crowd-a !

Σχόλια