Γυναίκες αλλά και άντρες που ερωτεύτηκαν δολοφόνους.

Η υβριστοφιλία, δηλαδή η ερωτική έλξη για άτομα με παραβατική συμπεριφορά, ακόμα και γι’ αυτά που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα είναι ένα παράξενο αλλά όχι τόσο σπάνιο φαινόμενο, αφού αποδεικνύει ότι ο έρωτας -ειδικά οι καταδικασμένοι έρωτες- δεν είναι μόνο τυφλός είναι πολύπλοκος και συχνά συγγενεύει με την παράνοια.

1. Charles Manson- Ellain Burton

καταδικασμένοι έρωτες
Καταδικασμένοι έρωτες χωρίς τον Charles Manson δεν υπάρχουν… Ας πάρουμε, όμως, από την αρχή τα πράγματα… Ο Charles Μanson ήταν πίσω από ένα απ’ τα πιο φριχτά εγκλήματα του Hollywood, αυτό στο σπίτι του Roman Polanski. To 1969, που διαπράχθηκε η δολοφονία της συζύγου του Polanski, η Sharon Tate ήταν έγκυος.

Ο Manson καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, παρόλ’ αυτά δεχόταν πολλά ερωτικά γράμματα από δεκάδες γυναίκες στην φυλακή.

Μία από αυτές η Εllain Burton τον ερωτεύτηκε δια αλληλογραφίας και επεδίωξε να τον παντρευτεί. Μάλιστα τον επισκεπτόταν τακτικά και ονειρευόταν κάποια στιγμή να ζήσουν μαζί ελεύθεροι. Κατάφερε ακόμη και να εξασφαλίσει την άδεια για τον γάμο τους.

Ο Manson, ωστόσο ακύρωσε τον γάμο, γιατί όπως υποστήριξε το μόνο που επεδίωκε η Burton είναι μετά τον θάνατο του να κερδίσει τον νομικό έλεγχο της σωρού του και να την μετατρέψει σε τουριστική ατραξιόν.

Ted Bundy- Carole Anne Boone

καταδικασμένοι έρωτες

Ο Ted Bundy την δεκαετία του 1970 φερόταν ότι βίασε και σκότωσε πολλές νεαρές γυναίκες. Συγκεκριμένα, λίγο καιρό πριν την εκτέλεση του εξομολογήθηκε ότι διέπραξε 30 επιθέσεις σε 7 πολιτείες από το 1974 έως το 1978. Μέχρι και σήμερα, όμως, θεωρείται ότι τα θύματα είναι πολύ περισσότερα από 30, οι αρχές υπολόγισαν γύρω στα 100.

Ο Bundy, βέβαια, εκτός από κατά συρροή δολοφόνος και νεκρόφιλος ήταν ένας έξυπνος και όμορφος άντρας, που είχε πολιτικές βλέψεις και ήταν δημοφιλής στους κύκλους του. Κατά την διάρκεια της τρίτης δίκης του, στην οποία ο Bundy κατηγορείτο για το θάνατο ενός 12 χρόνου κοριτσιού, ο διαβόητος serial killer επικαλέστηκε έναν νόμο για να παντρευτεί την Carole Anne Boone.

Aυτή δέχτηκε και παντρεύτηκε τον Bundy το 1979 και μάλιστα όσο ο Τed περίμενε να εκτελεστεί έκανε και ένα παιδί μαζί της. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος αν όντως ο Bundy είναι ο πατέρας του παιδιού μιας και πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν επιτρεπόταν να έχει επισκέπτες.

Oscar Ray Bolin- Rosalie Martinez

Ερωτευμένοι με έναν δολοφόνο

O Oscar Ray Bolin γνωστός και ως «Βοlin o χασάπης» δεν είναι απ’ τους πιο γνωστούς δολοφόνους, ωστόσο στην πολιτεία της Florida την δεκαετία του 1980 βίασε και σκότωσε 3 γυναίκες. Η εισαγγελέας Rosalie Martinez τον επισκέφτηκε στο κελί του και τον ερωτεύτηκε. Το 1996 παντρεύτηκε τον θανατοποινίτη σε μία τηλεφωνική τελετή.

Η Μartinez, όταν γνώρισε τον Bolin είχε 4 παιδιά και ήταν παντρεμένη με έναν δικαστή. Έτσι, για να παντρευτεί τον Βolin όχι μόνο χώρισε αλλά έχασε και την δουλεία της, όταν υπάλληλοι στην φυλακή επιβεβαίωσαν ότι η εισαγγελέας επισκεπτόταν τακτικά τον δολοφόνο.

Susan Atkins

Ερωτευμένοι με έναν δολοφόνο

Η Atkins ήταν μέλος την «φαμίλιας» του  και παρ’ ότι διέπραξαν πολλές δολοφονίες η Sadie Mae Glutz ή Sexy Sadie καταδικάστηκε για συμμετοχή σε 8 δολοφονίες. Αν και στην αρχή καταδικάστηκε σε θάνατο η ποινή της τελικά άλλαξε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Το 1981 ενώ ήταν σε φυλακή της California παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Donald Lee Laisure, ωστόσο χώρισαν λίγο καιρό μετά όταν ανακάλυψε ότι ο Laisure δεν ήταν πλούσιος και είχε παντρευτεί πριν από αυτήν άλλες 35 γυναίκες. Το 1987, παντρεύτηκε τον κατά 15 χρόνια νεότερό της φοιτητή Νομικής, James Whitehouse, με τον οποίο και παρέμεινε παντρεμένη μέχρι και τον θάνατο της το 2009.

Richard Ramirez- Doreen Lioy

Ερωτευμένοι με έναν δολοφόνο

Οι δημοσιογράφοι τον αποκαλούσαν «The Night Stalker», ο Ramirez καταδικάστηκε σε θάνατο το 1989, αφού κατηγορήθηκε ότι διέπραξε 13 φόνους, 5 απόπειρες δολοφονίας και 11 σεξουαλικές επιθέσεις. 7 χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Doreen Lioy, η οποία λίγο μετά την σύλληψή του άρχισε να του στέλνει γράμματα, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε τα 75!

Σύμφωνα με το CNN πάντα πίστευε ότι ήταν αθώος. Είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της το 1997: «Είναι καλός, αστείος και γοητευτικός… Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Είναι ο κολλητός μου φίλος. Απλά πιστεύω σε αυτόν. Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είχε καταδικαστεί».

Διάσημα ζευγάρια δολοφόνων

Σχόλια