Ένας νέος και εξαιρετικά ενδιαφέρων κύκλος σεμιναρίων για τον κόσμο των Startups και την επιχειρηματικότητα διοργανώνεται από το Mindspace Πάτρας!

Το Mindspace είναι ένας σύλλογος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, φοιτητών και νεαρών απόφοιτων. Όραμά μας είναι να δούμε τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία, αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο.

Επεκτείνοντας από πέρυσι την δράση μας στην Πάτρα, έχουμε σκοπό την διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων όπως το “Positivity Catalyst Workshop” και ο κύκλος σεμιναρίων “Startups & Entrepreneurship: How to” για τους νέους της Πάτρας που καινοτομούν και επιχειρούν!

Το MindspacePatras διοργανώνει, λοιπόν, για δεύτερη φορά την σειρά σεμιναρίων “Startups & Entrepreneurship: How to”. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ενεργά μέλη της πατρινής επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα σχετικά με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/11 και ώρα 12:45, με ελεύθερη είσοδο, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, και οι εκδηλώσεις θα είναι συνολικά τέσσερις.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ιδρυτικά μέλη καινοτόμων Startup που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις θα ξεκινάνε με μια περιληπτική παρουσίαση της πορείας στον επιχειρηματικό χώρο του κάθε ομιλητή και θα ολοκληρώνονται με συζήτηση τύπου “Question & Answer” πάνω στον εκάστοτε θεματικό άξονα.

Στην δεύτερη εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο Βασίλης Γεωρτγιτζίκης από την Codebender και ο Γιώργος Κεραμιδάς από την Think-Silicon.

 

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Startups & Entrepreneurshipκαι το Mindspace πατήστε εδώ.

  • Για κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.

Σχόλια