Η ομάδα του ThinkBiz μεγαλώνει. Κάνε και εσύ την αίτησή σου μέχρι την Τετάρτη 10/11!

Το ThinkBiz, ο 1ος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του σε νέα μέλη, ενώ έχει ήδη πίσω του την πρώτη μεγάλη επιτυχημένη δράση  του ακαδημαϊκού έτους.

Το ThinkBiz διαδίδει την κουλτούρα της επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο και τους νέους από το 2013, μεγαλώνοντας συνεχώς και υλοποιώντας πρωτότυπες δράσεις που εστιάζουν στην απόκτηση νέων γνώσεων και ικανοτήτων, απαραίτητων για επίδοξους startuppers.

Σε ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα; Είσαι άτομο που ζει για να μαθαίνει και να αναπτύσσεται συνεχώς; Πιστεύεις στην αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας; Αν η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου να κάνεις κάτι ξεχωριστό και δημιουργικό.

Η ομάδα του ThinkBiz σου δίνει την ευκαιρία, όχι μόνο να γνωρίσεις άτομα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις το κύκλο γνωριμιών σου, αλλά και  να κερδίσεις εμπειρία, να χτίσεις το βιογραφικό σου  και να τεστάρεις τις δυνατότητές σου σε πραγματικές συνθήκες!

Μέσα από τη συμμετοχή σου στο ThinkBiz, αναπτύσσεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γνωρίζεις και συνεργάζεσαι με στελέχη και Event Organizers από μεγάλες εταιρίες, αποκτάς σημαντική εμπειρία στο marketing, τις δημόσιες σχέσεις και το event management.

Κάνε την αίτησή σου τώρα και ετοιμάσου για μια χρονιά γεμάτη από ενδιαφέρουσες  επιχειρηματικές δράσεις!

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 10/11, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων, θα ακολουθήσει η φάση των συνεντεύξεων και το Welcome Event, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με την υπόλοιπη ομάδα και να μάθεις για τα επόμενα projects.

Ακολούθησε το ThinkBiz σε Facebook, Twitter, και Instagram.

Time has come! Be a ThinkBizer!

ThinkBiz

Σχόλια