Γιατί θα μας λείψει ο Ομπάμα + parody video!

O αρχικός τίτλος του άρθρου ήταν «Οι κοινωνικοπολιτικοί παράγοντες που οδήγησαν στην εκλογή του Τrump», αλλά αφού οι Αμερικάνοι έχουν χιουμοριστική διάθεση, ή εξαιρετικά χαμηλό IQ, και εσύ δεν θα διάβαζες άρθρο με τέτοιο τίτλο (Μην το αρνείσαι ξέρουμε και οι δύο ότι είναι αλήθεια) επιστρατεύω όλο το black humor, που έχει μείνει ακόμα μετά την εκλογή του Trump, και παραθέτω τους πέντε κυριότερους λόγους που θα μας λείψει ο Ομπάμα.

Άσε, λοιπόν, τους άλλους να ασχολούνται λέξη λέξη με το τι είπε στη χτεσινή του επίσκεψη και να κλαίγονται για το κυκλοφοριακό που προκάλεσε στην Αθήνα και απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές της pro Trump περιόδου.

#Reason_1

Από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια. Την ξέρουμε όλη αυτή την παροιμία σωστά; Αφού, λοιπόν, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δεν θα πω τίποτα άλλο για τον πρώτο λόγο που θα μας λείψει ο Ομπάμα.

ΟμπάμαΟμπάμα Τραμπ

#Reason_2

I was raised to treat the janitor with the same respect as the CEO.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί για μερικούς αυτό δεν είναι μόνο ένα quote. Σε αντίθεση, λοιπόν, με τον Donald που δεν τα καταφέρνει ούτε με τα παιδιά βλέπουμε ξεκάθαρα γιατί η ανέγερση τoίχους στα σύνορα με το Μεξικό που σχεδιάζει ο νέος πρόεδρος δεν χρειάστηκε ποτέ τα τελευταία 8 χρόνια.

Ομπάμα

#Reason_3

Ο επόμενος λόγος είναι για τις γυναίκες που διαβάζουν αυτό το άρθρο. Chivarly is dead? Well guess what! Σε αντίθεση με τον Τrump που έχει ήδη σκάνδαλα με γυναίκες και τους προκατόχους του όπως το Μπιλ Κλίντον μάντεψε ποιος δεν είχε κανένα απολύτως σκάνδαλο περί απιστίας, βιασμού ή παρενόχλησης. Ω ναι ο Ομπάμα!

Ομπάμα

Ομπάμα

Ομπάμα

Ντοναλντ Τραμπ… America’s most wanted!

#Reason_4

Έρευνες έχουν δείξει πως η αίσθηση του χιούμορ σε έναν άνθρωπο συνδέεται με το ΙQ που διαθέτει ή πιο απλά  black sense of humor correlates to higher intelligence. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν αυτό που λες αν ξεκινάς την πρόταση σου λέγοντας  “Έρευνες έχουν δείξει…” (Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία).

ΟμπάμαΟμπάμα

#Reason_5

Και αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος. Ποιος άλλος πρόεδρος θα τελείωνε τη θητεία του κάνοντας κυριολεκτικά drop mic στο τελευταίο δείπνο ανταποκριτών στο λευκό οίκο σαν να είναι ο Αμερικάνος ράπερ Τούπακ Σακούρ (2Pac)!

President Obama Drops Microphone on Floor at White House Correspondents’ Dinner 2016

Έχεις ακόμα αμφιβολίες; Αν είσαι από αυτούς που γουστάρουν το MEGA και πιστεύεις ότι όλες οι κοινωνικές ομάδες ήταν υπέρ της νίκης Χίλαρι τότε σταμάτα να διαβάζεις. Δυστυχώς ότι επιχειρήματα και να παραθέσουμε εσύ μετά τη νίκη Trump έχεις τυπώσει ήδη μπλουζάκι make america great again και κυνηγάς μάγισσες στο Σάλεμ. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει bonus εικόνα (για να μην κατηγορούμε μόνο το MEGA) και parody βίντεο I Know That You’ll Miss Obama!

Ομπάμα

 

Σχόλια