Web Design 1.0 η αλλιώς πως γίνεσαι Web Designer σε μία ημέρα;

Είσαι στο χώρο του Design ή του Development αλλά έχεις πάθος με το Web Design? Πάντα σε ενδιέφερε ο χώρος του Digital Design αλλά δεν σου έχει δοθεί καθόλου η ευκαιρία να εργαστείς στο αντικείμενο επειδή δεν είχες τις βασικές γνώσεις;

Υπάρχει λύση και θα τη βρεις στις 21 Οκτωβρίου στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS!

Πιο συγκεκριμένα αν σε ενδιαφέρει το Web Design στις 21 Οκτωβρίου 2016 το CollegeLink σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS διοργανώνουν το Web Design 1.0, ένα πλήρες ημερήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα σε μυήσει στον κόσμο του Web Design. Σκοπός του workshop είναι να εκπαιδευτούν νέοι άνθρωποι οι οποίο ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στο χώρο και στη συνέχεια να προσληφθούν από εταιρίες συνεργαζόμενες με το CollegeLink. Σημαντικά στελέχη του χώρου θα συμμετέχουν σε μία 8ωρη εκπαίδευση η οποία θα σε τροφοδοτήσει με πλούσια γνώση και εμπειρία ώστε να έρθεις πολύ πιο κοντά στην επόμενη δουλειά σου.

Δήλωσε Συμμετοχή Τώρα!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του workshop

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές

11.00-11.15: Εισαγωγή στο Web Design

11.15-14.00: Design in Concept (workshop)

14.00-15.00: Product Design, or how design is a tool for business growth

15:00-15.30: Lunch Break

15.30-18.00: Design in Development (workshop)

18.00-19.00: Creating Digital S01

19.00-19:30: Networking

Πληροφορίες

Μοναδικές αναγκαίες προϋπόθεσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων είναι να ενδιαφέρονται για το χώρο του Web Design και να διαθέτουν το δικό τους laptop για την ημέρα του workshop.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει το πλήρες βιογραφικό τους στο CollegeLink, ώστε να λάβουν οι εταιρίες που ενδιαφέρονται τα βιογραφικά τους.

Εκπαιδευτές

Ιάκωβος Γαβαλάς

Δείτε το μίνι βιογραφικό του Ιάκωβου!
Ο Ιάκωβος έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία σε ρόλου Design. Έχει εργαστεί σε εξαιρετικά projects σε όλο το φάσμα του design, από print και brand identity έως και Web Design. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό της online παρουσίας εταιριών στο χώρο του e-commerce.

Φίλιππος Πρωτογερίδης

Δείτε το μίνι βιογραφικό του Φίλιππου!
Ο Φίλιππος Πρωτογερίδης είναι digital product designer με ειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας. Γεννημένος στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ το πάθος του για την καινοτομία και δημιουργική σκέψη τον ώθησε στο να στραφεί στο user interface & interaction design, αλλά και στο design thinking σαν μέσο επίτευξης επιχειρηματικών στόχων. Είναι Head of Design στο Yatzer, ενώ δουλεύει με πληθώρα εταιριών σαν product designer και consultant, όπως Transifex, Welcome, Incrediblue, e-FOOD.

Εύα Καβαλιώτου

Δείτε το μίνι βιογραφικό της Εύας!
Eva can be your all things UX person: UX Researcher & Interaction Designer. She is passionate about user behavior, needs and motivations. She creates genuine digital experiences that are delightful to engage with, while also achieving business goals. With 4 years of experience in various fields of digital design, she had the privilege of working with big companies like Kotsovolos, Praktiker, Piraues Bank, Eurolife Cyprus, Moustakas, Forthnet / Nova and for some very promising upcoming start-ups. She loves gaining and sharing knowledge, photography and travelling the world. Currently, she is UX Consultant at Linakis Digital agency.

Γιώργος Καραγιαννίδης

Δείτε το μίνι βιογραφικό του Γιώργου!
Ο Γιώργος βλέπει κώδικα πάνω στο design, και design πάνω στον κώδικα. Ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια με το front-end development, μεταφράζοντας ιδέες και concepts σε λειτουργικά interfaces. Στην καθημερινότητα του αναζητεί τρόπους, μεθόδους και εργαλεία για να φέρει το design και το development πιο κοντά, σε μια ολική προσπάθεια να ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας του user experience στο e-Commerce.
Info

 Ημέρα: Παρασκευή  21 Οκτωβρίου

Ώρα: 10.30

Χώρος: Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Κόστος συμμετοχής: 12€

Πρόσβαση

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Σχόλια