Τα είδη ανδρών στην παραλία είναι πολλά και πρέπει να τα γνωρίζεις.
Εσύ πόσα έχεις συναντήσει;

Είναι αλήθεια πως δεν ήταν λίγες οι φορές που το #ΚτΚ έπιασε στην πένα του το γυναικείο φύλο και του άλλαξε τα φώτα. Μάλιστα δεν ήταν και λίγα τα απειλητικά μηνύματα που έφτασαν στα χέρια μας και απαιτούσαν να γραφτεί άρθρο αντίστοιχου κραξίματος και για τα αρσενικά. Η σφαίρα που βρήκαμε λοιπόν στο τελευταίο γράμμα που ανοίξαμε πριν από 10 μέρες, έπιασε τόπο αγαπητές καργ… εεεε αναγνώστριες και σας παραθέτουμε ένα άρθρο, για τα 11+1 είδη ανδρών στην παραλία.

Αρχικά κυρίες μας δείτε το βίντεο που φτιάξαμε ειδικά για εσάς:

Ξεκινάμε…

μπιτσομπαρας - είδη ανδρών

Ο μπιτσομπαράς

Είναι ένα από τα πολυπληθέστερα είδη ανδρών που μπορείς να πετύχεις στις Ελληνικές παραλίες. Θα τον αναγνωρίσεις από τη χαρακτηριστική λεοπαρδαλέ βερμούδα του, που θα συνοδεύεται αρμονικά από ένα ζευγάρι σαγιονάρες Billabong και ένα ανύπαρκτο t-shirt. Κάνει την εμφάνισή του μόνο την καλοκαιρινή περίοδο και είναι εκείνος ο τύπος που σκάει μύτη στη παραλία έτοιμος για κάθε αχαλίνωτο beach party με γκομενάκια, ξύδια και μουσικάρες.

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά του είναι το τζελιασμένο μαλλί, το άφταστο γυαλί ηλίου, τα μανικοτατουάζ, ένα χρυσό σταυρουδάκι της γιαγιάς καθώς και η ακαταμάχητη γοητεία που -ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ- εκπέμπει. Αν δεν σταματήσει να παίζει η μουσική δεν σταματάει και ο ίδιος να λικνίζει με τακτ μεσούλα και κεφαλάκι (για το πάνω μιλάμε), καθώς νιώθει μια ακαταμάχητη υποχρέωση να συμμετέχει πλήρως στα δρώμενα του event.

paralia 4

Ο Κλαρινογαμπρός

Αυτό το είδος άνδρα παίρνει το όνομα του από την επιτυχημένη σελίδα του Facebook, όπως και η ακριβώς επόμενη κατηγορία. Ο Κλαρινογαμπρός μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός. Μοδάτο μαγιό, μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ που να αναδεικνύει το αποτριχωμένο στήθος του, απαραιτήτως μαλλί πλεξούδα και coctail ανά χείρας, στυλ που κάνει τους αδύναμους να βάλουν τα κλάματα.

Θα τους καταλάβετε αμέσως από τη δροσιά κλιματιστικού inverter 150.000 btu που εκπέμπουν και θα κατακλύσει τη παραλία με το που πατήσουν το πόδι τους. Λίγο πριν πέσει ο ήλιος ξεκινάνε τα δικά τους. Ξέρετε τώρα…

κλαρινογαμπρος μπαρ - είδη αντρών

Το Κλάρκ

Είναι το λαϊκό παιδί της γειτονιάς. Το παλικάρι που θα σηκωθεί το πρωί να πάει στη δουλειά και καπάκι με το που τελειώσει το μεσημέρι θα κάνει ταγκ στην παραλία σαν να ήταν εκεί από καιρό. Εννοείται πως δεν θα έχει κάνει ούτε καν ντουζάκι ενδιάμεσα (για να μην χαλάσει νερό και ρεύμα για τον θερμοσίφωνα) και εννοείται πως θα κρατάει ανά χείρας ένα μπουκάλι μπελβεντέρε, η οποία όμως μέσα θα περιέχει ρακί.

Είναι το είδος αυτό που στο πέρας της ημέρας θα μαζευτεί στην πλατεία αργά το βραδύ με τους συναδέλφους του Κλαρκιανούς και θα κάνει απολογισμό στο πόσες έφαγαν (όχι γκόμενες… χυλόπιτες)!

Αve Κλάρκ !!!

20150801_140123 - είδη ανδρών

Ο Κουλτουριάρης

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας θα έχετε παρατηρήσει στη παραλία έναν τύπο ο οποίος κάθεται ανέμελος και διαβάζει το βιβλίο του, χωρίς μερικές φορές να έχει καν επίγνωση του τόπου στον οποίο βρίσκεται. Αυτός αγαπητοί αναγνώστες είναι ο Κουλτουριάρης.

Ήρεμος, απλός και διανοούμενος θα σηκώσει το κεφάλι του απλά και μόνο για να παρακολουθήσει τις αχτίνες του ήλιου να χύνονται στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σαν μια ανθισμένη αμυγδαλιά που ξεπροβάλλεται μέσα από ένα χιονισμένο τοπίο, σαν ένα ηλεκτροφόρο χέλι που ξεπετιέται από το σκοτάδι της αβύσσου…

Αμάν! Μας κόλλησε ο παλιό μαλ@#$ς!

paralia 6 είδη ανδρών

Ο Ρακετάκιας

Παιδιά, είναι αυτός ο τύπος που λιώνει σαν το μυρμήγκι στο γυμναστήριο όλο το χρόνο, για να μας σπάσει τα @ρχιδι@ τους 3 αυτούς μήνες του καλοκαιριού στην παραλία. Είναι ο τύπος εκείνος που μαζεύει τα μπινελίκια του για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Δεν έρχεται για να βουτήξει στην θάλασσα, δεν έρχεται για να την πέσει σε κάνα γκομενάκι, είναι απλά εκεί για να κοπανιέται με τις ρακέτες και τα μπαλάκια στην αμμουδιά ανάμεσα στην ξαπλώστρα σου και την θάλασσα.

Στην περίπτωση που επιχειρήσεις (ναι κουκλίτσα μου, σε εσένα το λέω) να τον πλησιάσεις προτείνοντας του να παίξετε μια παρτίδα ρακέτες να θυμάσαι πως δεν θα σου χαριστεί. Στόχος του θα είναι να σε νικήσει παρθένα τι και αν εσύ θα ήθελες να σπάσεις την (τυχόν, λέμε τώρα) παρθενιά σου…

ψαροτουφεκας - είδη ανδρών

O Ψαροντουφεκάκιας

Η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια κυκλοφορεί και σε καλοκαιρινή version. Ο ψαροντουφεκάκιας είναι ο κλασσικός -περίεργος τύπος- που αναζητά κάθε καλοκαίρι να ξεθάψει τα μυστικά του βυθού (πλαστικές σακούλες, σκισμένα μπρατσάκια, μπουκαλάκια μπύρας κτλ.)

Κάθε φορά βγαίνει στη στεριά έχοντας υψωμένο το ψαροντούφεκο (για να το θαυμάσουμε όλοι), φορώντας μάσκα και βατραχοπέδιλα και έχοντας ένα θριαμβευτικό υφάκι (λες και βρήκε γοργόνα), που συνοδεύεται από την ατάκα “ρε κοίτα τι βρήκα!” . Σιγά ρε φίλε τη μ@λ@κί@ που βρήκες, άντε πήγαινε πιο πέρα… Έλεος πια!

xaxa.gr-manaaa.aajpg - είδη ανδρών

O St@rχιδιστής

Κάποιος φωνάζει βοήθεια στη θάλασσα. Ένα διαβολάκι ουρλιάζει επειδή του χάλασαν το καστράκι. Μια μάνα ωρύεται και κυνηγάει το μικρό της τέρας για το αντηλιακό. Μια γλυκιά ύπαρξη προσπαθεί φυσώντας να γεμίσει αέρα το φουσκωτό της και αναζητά την αντρική βοήθεια. Τα έχει όλα γραμμένα στα… εντάξει αυτό το καταλάβατε και από το όνομα που του δώσαμε. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο να πάει ν’ αράξει για λίγες ώρες και στη συνέχεια να γυρίσει στο σπίτι του όπου και κει θ’ αράξει και πάλι.

Ίσως το μόνο είδος άντρα που δεν ενοχλεί ούτε ο Ρακετάκιας. Είναι ο τύπος αυτός, που αφού κατεβείτε από το αμάξι και περπατήσει η παρέα κάνα 5λεπτο χαλαρά προς την παραλία, κάποια στιγμή θα γυρίσεις να του μιλήσεις και θα αντιληφθείς πως έχει μείνει κάνα χιλιόμετρο πίσω σας. Ξεχασμένος, ατάραχος, χαλαρός και στ@ρχιδιστής.

μπανιστιρ - είδη ανδρών

O Μπανιστηρτζής

Το πιο ανώμαλο είδος άνδρα πάει στη παραλία για έναν και μόνο λόγο. Να πάρει μάτι. Με το που κάτσει στη ξαπλώστρα και βολευτεί αρχίζει αμέσως το σκανάρισμα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχει βαθμολογήσει κάθε γυναικείο σώμα που είχε την ατυχία να βρίσκεται εντός του δραστικού βεληνεκούς του. Ωστόσο, κορίτσια, δεν είναι ανάγκη να τρομάζετε. Ο Μπανιστηρτζής είναι ένα άκακο αγόρι που εκτός από το μάτι που θα σας πάρει δε θα σας ενοχλήσει με περαιτέρω διαχύσεις. Άντε στην χειρότερη να πάρει καμία άσκηση για το σπίτι (τη γνωστή και ως homework)…

ταπερακιας

Ο Ταπεράκιας

Είναι αυτό το τυπάκι της παρέας σου (κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει στο ρόστερ της έναν ταπεράκια) που, αφού θα στηθείτε στις ξαπλώστρες σας κάτω από την ομπρέλα σας, θα τον δεις την ώρα που πηγαίνετε για την πρώτη βουτιά να ασχολείται με την τσάντα του. Υπάρχουν 2 κατηγορίες ταπεράκια:

1) Ο τσίπης, ο οποίος ανοίγει την τσάντα του υποχθόνια όποτε λείπει η παρέα από τις ξαπλώστρες (εναλλακτικά σε δύσκολες περιπτώσεις πηγαίνει προς την τουαλέτα συνέχεια με την τσάντα) και παρόλο που δεν τον βλέπεις να τρώει μπροστά σου, παρατηρείς πως πάντα κάτι μασουλάει…

2) και ο μπουφετζής, ο οποίος απλώνει όλα τα τάπερ σε μια ξαπλώστρα σε παράταξη μπουφέ (για να μπορούν να παίρνουν όλοι) και τότε αρχίζει το πάρτι!

μπαρμαν

O Μπάρμαν

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί συγκεκριμένα ο Πολέμαρχος έβαλε μέσα την κατηγορία μπάρμαν και δεν την εντάξαμε στον Κλαρινογαμπρό  παρόλα αυτά θα αποπειραθούμε να πούμε δυο λόγια και γι΄ αυτή την κατηγορία άνδρα. Ο Μπάρμαν είναι εκείνος που θα τον βρεις να σε περιμένει στην παραλία από το πρωί.

Είναι αυτός που αν πας να παραγγείλεις καφέ εσύ ο ίδιος θα στον φτιάξει σε 5 δευτερόλεπτα σαν τα μούτρα σου, όμως αν στείλεις καμιά ωραία φίλη σου θα γυρίσει φέρνοντας καφεδάρες ακριβώς όπως τις ονειρεύτηκες και μια γύρα σφηνάκια με μια ανοιχτή πρόσκληση για το βράδυ που το beach bar θα έχει πάρτι. Αφού γυρίσετε σπίτι το απόγευμα εσύ θα αποφύγεις με οποιοδήποτε τρόπο τούτη την έξοδο, όχι όμως και η  ωραία φίλη σου. Την επόμενη μέρα όμως φιλαράκι μην κάνεις το λάθος και τη ρωτήσεις πως πέρασε, γιατί μάλλον δε θα σου αρέσει η απάντηση…

paralia

Ο Ελαφροΐσκιωτος

Είναι ένα αγορίνι αλλιώτικο απ΄ όλα τ΄ άλλα. Ευαίσθητο, συναισθηματικό και γλυκούλι. Σκάει στη παραλία με φίλους του (για ευνόητους λόγους) και θέλει να περάσει παραδεισένια και ειδυλλιακά. Συνήθως θα πιει ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό κοκτέιλ ή κάποιο Breezer.

Θα περάσει ήρεμες, χαλαρές στιγμές με τους φίλους του στη παραλία, θα κάνει καμιά βουτίτσα έτσι να περάσει η ώρα και θα βγάλει άπειρες σέλφι, για ν΄ανέβουν σε ό,τι μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. To είδος του Ελαφροϊσκιωτου είναι απολύτως ακίνδυνο για τις γυναίκες, το συνιστούν και οι 27 κατασκευαστές νεροπίστολων… ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

cool_beach_party_wallpaper

O Πρωτεϊνάκιας

Σίγουρα θα έχετε σχολιάσει πολλές φορές στη παραλία όπου βρίσκεστε και κάνετε τα μπάνια σας, διάφορους τύπους που είναι πολύ πιο γυμνασμένοι απ’ όσο θα έπρεπε. Είναι εκείνοι που αν τύχει κάποια στιγμή να πιάσετε και κουβέντα μαζί τους θα σας πουν ”με πρωτεΐνη και γυμναστική το έκτισα αυτό το σώμα που βλέπεις φιλαράκι”.

Είναι συνήθως τίγκα στο λάδι, τίγκα στα τατουάζ, διαθέτουν πλάτη μεγέθους 8ΧL, τα χέρια τους είναι σαν μια απέραντη παρέλαση από μπρατσάκια θαλάσσης, ενώ από την μέση και κάτω τους αρκεί ένα μονόχρωμο μαγιουδάκι (συνήθως πορτοκαλί ή λευκό) μεγέθους Small. Όταν βρίσκεστε κοντά σε τέτοιους τύπους ωστόσο καλό θα ήταν ν’ απομακρύνετε τα αιχμηρά αντικείμενα, γιατί ατυχήματα συμβαίνουν συχνά.

Outro κατηγορίες:

είδη ανδρών
O Δεν πάω μέχρι εκεί γιατί δεν πατώνω.
Ο Ω μ@λ@κ@ κάτι με τσίμπησε.
Ο Δεν μπαίνω μέσα έχει φύκια. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Να περνάτε καλά και να προσέχετε. #ΑγάπηΜονο

Σχόλια