Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αλλάξεις το γραφείο σου.
Διάβασε 5 DIY τρόπους για να τα καταφέρεις!

Σε μια πρόσφατη έρευνα, το 85% των εργαζομένων στην Αμερική ανέφερε ότι εργάζονται περισσότερο στη δουλειά παρά στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι τον περισσότερο χρόνο τους τον ξοδεύουν σ’ ένα μέρος που δεν είναι πραγματικά δικό τους και συνήθως μοιάζει με ένα γκρι θάλαμο ή ένα βαρετό γραφείο.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις να φανεί τουλάχιστον λίγο περισσότερο ευχάριστο (αν όχι πολύ). Σύμφωνα με την Tikva Morrow, εκδότη στο Hometalk: «Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καταλαμβάνεις ένα μικρό μέρος του γραφείου. Οπότε, γιατί να μην το διακοσμήσεις, όπως θα διακοσμούσες το σπίτι σου; Εξάλλου, είσαι περισσότερο εκεί ούτως ή άλλως». Και αν ακόμα εργάζεσαι στο σπίτι, μπορείς να κάνεις πολλά για να φωτίσεις το χώρο σου.

Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ή φοβάσαι μήπως φτάσεις στο όριο την πιστωτική σου; Δες το βίντεο και εμπνεύσου από τις ιδέες του The Muse.

Από νέα γραφική ύλη με χρώματα και στυλ, μέχρι και πράσινα φυτά και λουλούδια, μπορείς πολύ εύκολα να γεμίσεις το γραφείο σου με χρώμα. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις την ταπετσαρία του υπολογιστή σου και να του δώσεις λίγη από τη χαρακτηριστική ζωντάνια που έχεις. Μην ξεχάσεις να οργανώσεις και τα βιβλία σου στα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Στο βίντεο, θα δεις και μια πανέξυπνη ιδέα να αλλάξεις το χρώμα και των πλήκτρων στο πληκτρολόγιό σου απλά με χρωματιστό σελοτέιπ!

Πηγή

9+1 tips για αποτελεσματικό διάβασμα

Σχόλια