Το νέο απίθανο κεφάλαιο του Game of thrones που δημοσίευσε ο George Martin!

Νέος πόλεμος στο Westeros προμηνύεται στο νέο κεφάλαιο του Game of Thrones. Αλλά ας τα πάρουμε απ’ την αρχή.

Το νέο κεφάλαιο από το The Winds of Winter, η επόμενη νουβέλα του George Martin της σειράς A Song of Ice and Fire, δημοσιεύτηκε  από το συγγραφέα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Η Arianne Martell είναι ο βασικός χαρακτήρας και αυτό που ανακαλύπτει στο ταξίδι της στο Griffin’s Roost μπορεί να αλλάξει τα Επτά βασίλεια για τα καλά. Η ιστορία του Ντορν στα βιβλία είναι πολύ διαφορετική από αυτή στο Game of thrones.

Το νέο κείμενο, λοιπόν, μπορείς να το βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συγγραφέα. Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2016. Ο Martin έγραψε στο blog του ότι άλλαξε το προηγούμενο δείγμα που είχε ανεβάσει στην ιστοσελίδα, αντικαθιστώντας το κεφάλαιο της Alayne.

Ο George Martin επίσης αναφέρθηκε στην πιθανή ημερομηνία δημοσίευσης του βιβλίου The Winds of Winter, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε …για τα υπόλοιπα: «Το ότι άλλαξα το δείγμα ΔΕΝ σημαίνει ότι τελείωσα».

Παρόλο που δε γνωρίζουμε την ημερομηνία, γνωρίζουμε πως αυτό το κεφάλαιο είναι πολύ πολύ καλό.

Arianne Martell, Jon Connington και ο νέος Targaryen: ένας νέος πόλεμος στο Westeros

Στο κεφάλαιο του The Winds of Winter από την πλευρά της Arianne, παρακολουθούμε την πριγκίπισσα του Ντορν να πλησιάζει το Griffin’s Roost με τους Elia Sand, Daemon Sand και άλλους άντρες από το Ντορν. Πρέπει να αποφασίσει αν θα συμμαχήσει με την πλευρά του Jon (Connington) και του Aegon ή όχι (“That was [a] lesson that her father had taken pains to teach her; choose your side with care, and only if they have the chance to win”).

Ήδη γνωρίζουμε ότι οι Jon Connington and Aegon Targaryen κατέκτησαν το Griffin’s Roost οδηγώντας την Golden Company στο Westeros. Στο νέο κεφάλαιο ανακαλύπτουμε πως, όπως και η Arianne (διάδοχος του Ντορν), ο Jon και ο Aegon είναι πολύ ευρηματικοί και επιθετικοί. Προφανώς, θα έχουμε νέο πόλεμο στο Westeros.

Δε θα πούμε άλλα. Είναι πολύ εύκολο να προβλέψουμε τις ανάμεικτες αντιδράσεις των θεατών: πολλοί θα αγαπήσουν το νέο κείμενο, άλλοι θα επικρίνουν ξανά τον George R.R. Martin για την καθυστέρηση του πιο πολυαναμενόμενου βιβλίου από τη σειρά A Song of Ice and Fire.

Πηγή

Σχόλια