Το 8 more minutes σου συστήνει τους ανθρώπους που δεν ήξερες πως υπάρχουν αλλά ήθελες να γνωρίσεις

Απόλαυσε τη συζήτηση αυτή. Σου παρουσιάζω τον Ευθύμη…

 

Πες μας λίγα λόγια για σένα και την σχέση σου με την Θεσσαλονίκη.

Γεια χαρά, Θάνο!  Εγώ που λες είμαι ο Ευθύμης, ασχολούμαι με τη συγγραφή τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχοντας δουλέψει σε διάφορα brands ως ghostwritter, αλλά και συντάκτης σε φοιτητικά portal και περιοδικά. Τους τελευταίους 11 μήνες έχω φέρει στο διαδικτυακό κόσμο, το πρώτο προσωπικό μου blog, το www.mismi.gr στο οποίο μ’ αρέσει να γράφω για όλα εκείνα που μπορούν να ανατρέψουν πρώτα απ’ όλα τη δική μου καθημερινή ρουτίνα ελπίζοντας ότι ένα ταρακούνημα θα σε κάνω να το νιώσεις και εσύ.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψα, μετά από σπουδές και στρατό, πριν δυο χρόνια και είμαστε στη φάση που ξανασυστηνόμαστε από την αρχή. Ανακαλύπτω νέες διαδρομές, υπέροχες ιστορίες και συναντώ ανθρώπους που κάτι όμορφο έχουν να μοιραστούν. Όλα αυτά είτε τα γράφω είτα τα παρουσιάζω σε διάφορα video.

Τι είναι το ”8 more minutes”;

Το 8 more minutes, λοιπόν, είναι η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του mismi.gr , το οποίο έχει αναλάβει και ολόκληρη την παραγωγή. Μιλάμε ουσιαστικά για 8λεπτα youtube vide-ακια (εντάξει μπορεί και λίγο παραπάνω) στα οποία μας αρέσει να γνωρίζουμε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, εθελοντικές ομάδες της πόλης αλλά και διάσημους τους οποίους συστήνουμε στο κοινό με έναν διαφορετικό, κάθε φορά, τρόπο. Τίποτα όμως δε θα κατάφερνα μόνος μου. Στο στήσιμο της εκπομπής με βοηθάνε πολύ η Νικολέτα Σαββάκη και ο Κώστας Χριστοφορίδης. Χωρίς αυτούς το 8 more minutes δε θα΄ ταν το ίδιο.

Περιέγραψε μου το συναίσθημα σου με 3 λέξεις.

Yaba daba doo 😉

 

Τι θα έλεγες πως είναι αυτό που κάνει το ”8 more minutes” ξεχωριστό;

Να σου πω αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι ξεχωριστό. Θέλω να πω, ότι ζούμε πλέον στον κόσμο του ίντερνετ, της ταχύτητας και της μαζικής πληροφορίας και σίγουρα θα υπάρχουν πιο ιδιαίτερες εκπομπές. Αυτό που σίγουρα γνωρίζω όμως και μπορώ να σου πω είναι ότι κάθε επεισόδιο θέλουμε να είναι μια μοναδική ιστορία. Να μην είμαστε στημένοι, αυτά που λέμε να τα πιστεύουμε και οι ιστορίες που παρουσιάζουμε να είναι μόνο αληθινές.

Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις  τους καλεσμένους σου ;

Θέλω να μιλάω με ανθρώπους που πρώτα εγώ θέλω να γνωρίσω καλύτερα και να μάθω περισσότερα πράγματα γι’ αυτούς. Τους τελευταίους 3 μήνες, στα φανάρια της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τα πανεπιστήμια, όσο περίμενα να «ανάψει» το πράσινο. έβλεπα από το αυτοκίνητο μου δυο παιδιά τα οποία έκαναν ζογκλερικά με φωτιές  Ήθελα να τα γνωρίσω. Ποιοι είναι; Τι κάνουν; Γιατί το κάνουν; Κάπως έτσι βγήκε το δεύτερο επεισόδιο του 8 more minutes.

Κλείνοντας την συνέντευξη κι αφού σε ευχαριστήσω θερμά, θα ήθελα να μου πεις πως μπορεί να σε βρει & να σε  δει ο κόσμος ;

Λοιπόν, δώσε προσοχή γιατί αυτό που θα πω τώρα είναι πολύ σημαντικό.

Μπορείς να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι του 8 more minutes στο youtube εδώ ώστε να βλέπεις πρώτος απ’ όλους τα καινούργια επεισόδια ή να βρεις το mismi στο facebook 🙂

Σχόλια