Οι μαθητές μιούζικαλ του Ωδείου Τέχνης Φακανάς ετοιμάζουν το μιούζικαλ Γάτες

                                                                 Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

                                                     ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ Γ. Β. ΦΑΚΑΝΑΣ

                                                               (μουσική – Θέατρο – Χορός)

                                                  παρουσιάζει την εργασία στο Musical Cats

                                           ΓΑΤΕΣ”   ... Ένα όνειρο χειμωνιάτικης νύχτας

Το μιούζικαλ Cats είναι ένα αστείο, παιχνιδιάρικο και εξαιρετικά δημοφιλές έργο που ανέβηκε για πρώτη φορά στο West End του Λονδίνου, όπου και συνέχισε ασταμάτητα για 21 χρόνια. Συνδυάζοντας ποικίλα στοιχεία τζαζ, blues και ροκ μουσικής, ο Andrew Lloyd Webber επιχείρησε να δώσει τη δική του ματιά στην ποιητική συλλογή του T.S. Eliot.

Tο πολυβραβευμένο μιούζικαλ διαδραματίζεται σε έναν μεγάλο σκουπιδότοπο, όπου μαζεύονται οι Γάτες για να παίξουν. Το συγκεκριμένο βράδυ είναι ο ετήσιος χορός των Jellicle Cats, όπου ο αρχηγός τους θα ανακοινώσει τη γάτα που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή.

Περιμένοντας την ανακοίνωση που θα γίνει την αυγή, οι γάτες χορεύουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν, διηγούνται παλιές ιστορίες για τις πιο διάσημες γάτες και φιλοσοφούν αναζητώντας το νόημα της ζωής μέσα από την καθημερινή δράση, με μοναδικό όπλο τους χαρακτήρες τους.

Ένα όνειρο χειμωνιάτικης νύχτας που το ζούμε κι εμείς παρέα με τις Γάτες, όσο περιμένουμε να ανακοινωθεί το όνομα της “εκλεκτής” που θα κερδίσει μία ζωή ακόμα.

 Μία παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδι, θέατρο, κίνηση….Νέα παιδιά με εκπληκτικές φωνές και μία πολύ υψηλού επιπέδου ζωντανή ορχήστρα υπό την αυστηρή εποπτεία, επιμέλεια και διδασκαλία των συντελεστών του μιούζικαλ.

Το ταλέντο των παιδιών που συμμετέχουν περισσεύει, τόσο των τραγουδιστών όσο και της 10μελούς ορχήστρας και της χορωδίας που πλαισιώνει αυτήν την πάντα επίκαιρη μουσική παράσταση.

Το λιμπρέτο είναι του Χρίστου Θεσσαλονικέα, τη μουσική διεύθυνση έχει ο Γιώργος Φακανάς,  τη σκηνοθεσία/χορογραφία η Feli Moschos, τη διδασκαλία ορχήστρας ο Γ. Κων/νου τη διδασκαλία των ρόλων και χορωδίας ο Νίκος Παινέζης, την προετοιμασία των τραγουδιών η Μαντώ και τα σκηνικά και τα κοστούμια η Χρυσάνθη Ψαροπούλου.

Ημερομηνίες Παραστάσεων :Τετάρτη 25 Μαίου έως και Κυριακή 29 Μαίου ’16

Ωρα έναρξης :  21.00 μ.μ.

ΑΘΗΝΑ΄ Live

Λ. Ποσειδώνος 3 , Παραλία Μοσχάτου- Ν. Φαλήρου

Τηλ. 210 4813605    –   210 4819355

e-mail : arsnova@fakanas.gr

 

Σχόλια