Πρώτη Απριλίου σήμερα και το Kαρέ του Κάφρου έχει την ιδιαίτερη τιμή και την χαρά να μπορεί να πάρει συνέντευξη από όποια προσωπικότητα του πλανήτη γουστάρει… ένεκεν της ημέρας!

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάξαμε την δημοφιλέστερη απάντηση
στην ερώτηση:

Ποια διάσημη μορφή του Γαλαξία θα ήθελες να φιλοξενήσει το KτΚ σε αυτό το άρθρο;

Το αποτέλεσμα ήταν πανηγυρικό! Και οι 100 απάντησαν τον Τάκη Τσουκαλά!

Έτσι, λοιπόν, λαού θέλοντος, εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε τον Τάκη (και τον φίλο του τον Άκη) και την όμορφη-σύντομη συζήτηση που κάναμε μαζί του, σας την παραθέτουμε από κάτω.

Δείτε και το video από την συνέντευξη:

Καλησπέρα Τάκη (καλησπέρα Άκη)! 

Καλησπέρα παιδιά (Καλησπέρα παιδιά), καλησπέρα και στους τηλεθεατές μας!

Αναγνώστες, Τάκη…

Σε όλους αυτούς τέλος πάντων.

Λοιπόν, Τάκαρε σε ευχαριστούμε που δέχθηκες την πρόσκληση μας για αυτή την συνέντευξη. Έχεις παντού τρελούς Fans από όλες τις ομάδες (Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Αιγάλεω, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Καλλονή κτλ) και πραγματικά τα email μας πήραν φωτιά από τις ερωτήσεις που μας έστειλαν για να σου κάνουμε. Και μπαίνουμε κατ΄ευθείαν στο ψητό …

1η ερώτηση: Τι διαφορά έχει το κανονικό οφσάιντ από αυτό του Ολυμπιακού;

Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που μπορώ να απαντήσω εγώ. Υπάρχουν ειδικοί θεσμοί και οργανισμοί για να σας διαφωτίσουν. Εμείς το μόνο που κάνουμε σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι είναι να δουλεύουμε το τεχνητό οφσάιντ και να επισκεπτόμαστε τα γραφεία της Κ.Ε.Δ. ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Καμιά φορά πηγαίνουμε και στα Α.Τ.Μ. της Κ.Ε.Δ. για να τσεκάρουμε το λογαριασμό του υπολοίπου αλλά μέχρι εκεί…

2η ερώτηση: Γιατί πέφτει συνέχεια o Φουρτούνης;

Δεν μου λέτε… Οι ερωτήσεις είναι από fans των δικών μας ομάδων, οι από τις υπόλοιπες ρε μαγκίτες; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!

Ποιες υπόλοιπες ρε συ Τάκη; Δεν έμειναν και πολλές…

Τέλος πάντων… Μου δανείζεις λίγο τον στυλό σου; Ευχαριστώ.Όπως βλέπεις, αυτή την στιγμή κρατάω ένα στυλό στο χέρι. Άμα το αφήσω από το χέρι, θα πέσει κάτω. Πώς λέγεται αυτό Χρηστάρα μου, ξέρεις;

Πώς ρε Τακαρε;

Βαρύτητα! Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, ο Κωστάκης μας είναι και αυτός θύμα του Νεύτηνες.

Χαχαχα του Νεύτωνα εννοείς μάλλον…

Αυτουνού τέλος πάντων. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!

Τάκης Τσουκαλάς
3η ερώτηση: Τι έχεις να πεις για την ελληνική διαιτησία;

Οι άνθρωποι κάνουνε τη δουλειά τους και πληρώνονται γι΄αυτό. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι καλά θα κάνουνε να σταματήσουν να γκρινιάζουνε και να φτιάξουνε ομάδες για να κερδίζουνε και τη διαιτησία.

Η ΑΕΚ πως σας κέρδισε;

 Με τη διαιτησία. Αφού είναι αλήτες οι άνθρωποι… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!

4η ερώτηση: Ποια είναι η πρόβλεψη σου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο;

Για του χρόνου θα κάνουμε εντός έδρας 15/15 στα παιχνίδια που θα παίξουμε και εκτός έδρας 15/15 στα παιχνίδια που δε θα παίξουμε.

5η ερώτηση για το πρώτο μαξιλαράκι των 20 πέναλτι Τάκαρε: Μίλησε μας για τη σημασία του πέναλτι για έναν γαύρο;

Κοίταξε να δεις φιλαράκι, τώρα άνοιξες μια πολύ συγκινητική σελίδα για τα ερυθρόλευκα χρώματα. Θυμάμαι από μικρό παιδάκι που μ’ έπαιρνε ο θείος μου από το χέρι στου Ρέντη, όπου βλέπαμε στις ακαδημίες μας το μικρό Στελάκη να κάνει βουτιές στα παιδικά πρωταθλήματα. Τότε ρωτούσε ο μικρός Στελάκης: “Γιατί πέφτουμε coach;” κι ο coach απαντούσε:

“Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς Στελάκη”.

Και αυτό το πράγμα συνέχισε σαν παράδοση από γενιά σε γενιά. Από το μικρό Στελάκη στον Ντιόγκο και στον Κοβάσεβιτς και πλέον στον Κωστάκη μας, τον δικό μας Κωστάκη.  Σχέση ζωής θα την χαρακτήριζα!

Τάκης Τσουκαλάς

Συγχαρητήρια αγαπητέ! Τα πρώτα 20 πέναλτι είναι δικά σου! Συνεχίζουμε. Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή ελληνικής ομάδας φέτος;

Είναι ο Εσιέν και θα σου ξηγήσω και τον λόγο. Θυμάσαι τότε που είχε υποσχεθεί επενδύσεις ο Τσίπρας; Ο Εσιέν αποτελεί επένδυση για την ελληνική κοινωνία. Για παράδειγμα, κάθε βράδυ το παλικάρι βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα των νυχτερινών κέντρων της Αθήνας. Χαλάει λεφτά τα οποία πηγαίνουν επενδυτικά στις τσέπες των ελληνικών οικογενειών.
Τα μάτια σου με καιν γιατί ‘σαι Εσιέν!

Γιατί o Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος;

Άμστελ.

Τι  Άμστελ ρε Τάκη;

Γιατί έτσι μας αρέσει. ΑΝΤΕ  ΓΕΙΑΑΑ!!!

Ποια είναι η σχέση σου με το ωραίο φύλο; Έχεις απορρίψει ποτέ γυναίκα λόγω ομάδας;

Έχω απο-ρίψει αντικείμενα σε γυναίκα, επειδή ήταν διαφορετική ομάδα. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις…

Τάκη, πώς θ’ αντιδρούσες αν ο Ολυμπιακός έπεφτε ποτέ στην Γ’ εθνική;

Κατ’ αρχάς αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πέσει ο Ολυμπιακός στην Γ εθνική. Όμως ο κυρ Σάββας έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Θα έχεις ενημερωθεί ότι ο γιος του πρόσφατα ανέλαβε μεγάλο πόστο σε υψηλόβαθμη θέση στην UEFA. Ήδη μελετάνε στο κοντινό μέλλον κανονισμούς και τρόπους έτσι ώστε μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, τη Γιουβέντους, τη Μπάρτσα και διάφορες άλλες να καταφέρνουν να βγαίνουν Champions League παίρνοντας το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Τάκης Τσουκαλάς

Τώρα που είπες Γιούβε, Τάκαρε, η Μεγάλη Κυρία δεν νομίζεις ότι έχει πολλές ομοιότητες με τον Ολυμπιακό; 

Πρόσεξε να δεις, η σχέση μας είναι κάτι αντίστοιχο με τη σχέση των ιδρυτών της Twix. Μπορεί να μοιάζουνε αλλά έχουνε διαφορές. Για παράδειγμα:

-Η Γιουβέντους στήνει αγώνες… ενώ ο Ολυμπιακός φτιάχνει αγώνες.
-Η Γιούβε λαδώνει διαιτητές… ενώ ο Ολυμπιακός πληρώνει διαιτητές.
-Η Γιούβε χτίζει παράγκες… ενώ ο Ολυμπιακός οικοδομεί παράγκες.
-Και τέλος η Γιούβε έχει πέσει κατηγορία… ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα πέσει ποτέ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!

Έχεις μετανιώσει για κάποιον τηλεθεατή που έκλεισες στην εκπομπή σου;

Ναι, μόνο για έναν. Ήταν ένα παλικάρι που τον λέγαν Αρχιμήδη, δυστυχώς όμως για τον άνθρωπο δεν άκουσα το “μη” στη μέση του ονόματος. Όπως καταλαβαίνεις αναγκάστηκα να τον κλείσω.  Κρίμα το παιδί, πήγε χαμένο χωρίς λόγο.

Τάκης Τσουκαλάς

Πώς προέκυψε το ”Άντε γεια”;

Κοίτα να δεις, στις πρώτες εκπομπές είχαμε ένα μικρό θεματάκι με τους προκλητικούς αντιολυμπιακούς οπαδούς των άλλων ομάδων, που μας έπαιρναν τηλέφωνα και μας το παίζαν ιστορία. Πέσανε πολλά άντε γαμ@#$% και πέσανε και πολλά πρόστιμα.

Τα πρόστιμα ποιος τα πλήρωνε ρε συ Τάκη;

O Πρόεδρας (η προεδράρα μας τα πλήρωνε. Γεια σου προεδράρα!), ποιος να τα πλήρωνε; Γεια σου Πρόεδρε, για εσένα ζούμε και υπάρχουμε, πάρ’ τους τα όλα!
Ε για να μην τα πολυλογούμε, αυτό είχε ως συνέπεια να ανακαλύψουμε τρόπους και εκφράσεις για να περνάμε τα μηνύματά μας και να γλυτώνει η Προεδράρα μας τα πρόστιμα. Έτσι καταλήξαμε στο “Άντε γεια”.

Παρ’ τους τα όλα ακούω, όμως, να σου θυμίσω πως στο σκάκι και στο χάντμπολ δεν έχετε καν ομάδα έτσι;

Τι;;; Από το σουρωτήρι αρχίσατε να βλέπετε και χάντμπολ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!

6

Τελευταία ερώτηση Τάκη για σήμερα. Ερώτηση του αναγνώστη μας @v(i)agras21: “Νομίζεις πως χρειάζεσαι  ψυχίατρο”;

Τι είπε ρε ο μ@λ…μπιπ; Σε εμένα θα πεις μαλ…μπιπ; Εεε θα σου γα….μπιπ το μπιπ που σε μπιπ…
Αχ#$%$#^σ!@# ουχ#$^%$#@!# ωχ#$%^&%#@!
Παλιο…μπιπ, πουσ…βάζελοι που μαζί με τα βρωμοχάνουμα έχετε κάνει κόμμα με τους ανύπαρκτους, τον Τίγλη και τον Tweety. Τώρα θα δεις ρε που…μπιπ. Ξαναπάρτε με τηλέφωνο για συνέντευξη ρε καραγκιόζηδες. Θα τρέχετε σαν τους λαγούς… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!

Η συνέντευξη διήρκησε μόλις 20 λεπτά, ενώ το στούντιο στην κυριολεξία έγινε λαμπόγυαλο. Αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος που τελικά εγκαταλείψαμε τα γραφεία του Ρομάντσο… Όσο για το Καρέ του Κάφρου… μετά από τόσο ξύλο πλέον δεν είναι καρέ…    

Σχόλια