4 γρήγοροι, εύκολοι και αστείοι τρόποι να ενοχλήσετε αυτούς που σας ενοχλούν με τον πιο ανώδυνο και χιουμοριστικό τρόπο…

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις φτάσει στο αμήν με τον νεαρό που σε παίρνει συνεχώς στο κινητό για να μεταφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποια άλλη τηλεφωνική εταιρία, ούτε που θες να ουρλιάξεις στην ευγενική νεαρά στην μέση της πλατείας ότι «όχι», δεν θες να σε αρωματίσουν, ούτε τώρα, ούτε τις υπόλοιπες 134 φορές που πέρασες από κει μέσα στην βδομάδα. Φυσικά οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς σου απαγορεύουν να ξεπεράσεις τα όρια της ξεκάθαρα υποκριτικής ευγένειας, και πρέπει να σέβεσαι πάνω από όλα ότι οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους. Το να τους βρίσεις δεν είναι σίγουρα η λύση, το να το παίξεις όμως τρελός θα κάνει και τους δυο σας στο τέλος της ημέρας να γυρίσετε στο σπίτι με μια αστεία και πρωτότυπη ιστορία που ίσως να λέτε μέχρι και στα εγγόνια σας, στα βαθιά γεράματα. Been there, done that, σου προτείνω τους 5 πρωτότυπους τρόπους να ενοχλήσεις αυτούς που σε ενοχλούν.

1.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΕΣΗ 341, ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ PanOTE…

Σύντομα η θέση 341 (ή οποιαδήποτε άλλη θέση) θα σε ρωτήσει τι εταιρία χρησιμοποιείς στο κινητό σου. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να την ρωτήσεις τι ακριβώς εννοεί. Θα της εξηγήσεις ευγενικά ότι δεν γνωρίζεις τι είναι το κινητό και δεν έχεις στην κατοχή σου κάτι τέτοιο. Αν σε ρωτήσει μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος, κάποια εκτροπή σε σταθερό, θα της εξηγήσεις ότι δεν γνωρίζεις ούτε τι είναι το σταθερό. Πολύ πιθανό να σου πει ότι αναφέρεται στο τηλέφωνο. Τότε είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να την ενημερώσεις ότι δεν έχεις ιδέα τι είναι το τηλέφωνο και θα την ρωτήσεις αν είναι σίγουρα καλά. Αν θελήσει να μάθει πώς της μιλάτε εφόσον δεν ξέρετε τι είναι το τηλέφωνο θα της πείτε πως είστε η νοσοκόμα που την φροντίζει και πως ήρθε η ώρα να πάρει τα χάπια της γιατί προφανώς βλέπει πάλι οράματα. Μην ανησυχείτε, είναι σίγουρο ότι το πολύ σε μισό λεπτό θα έχει κλείσει το τηλέφωνο και πιθανότατα δε θα σας ξαναενοχλήσει ποτέ.

phone

2. ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ… ;

Μόλις ακουστεί η ατάκα «να σας αρωματίσουμε» σε οποιαδήποτε πλατεία ή εμπορικό δρόμο, και δείτε την γοητευτική, χαμογελαστή νεαρά να σας πλησιάζει με το μπουκαλάκι του σατανά που μυρίζει κάπως σαν Coco (απλά στην έκδοση: φθηνό πατσουλί) γουρλώστε τα μάτια, κάνετε για λίγο ότι σας κόβεται η ανάσα και έπειτα αρχίστε να ουρλιάζετε «βοήθεια». Συνεχίστε λέγοντας ότι έχετε δει σχετικό ρεπορτάζ και είναι από αυτούς που πρώτα σας ζητάνε να σας αρωματίσουν και μετά σας ψεκάζουν με υπνωτικό, σας παραλύουν και σας κλέβουν τα χρήματα, τα χρυσαφικά ή τα νεφρά σας, και πως θα βρεθείτε το επόμενο πρωί ξύπνιοι μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια. Συνεχίστε ουρλιάζοντας βοήθεια και απειλώντας πως θα καλέσετε την αστυνομία. Τέλος, φύγετε τρέχοντας. Να είστε σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα περάσετε από κει θα σας θυμάται και δεν πρόκειται να σας προτείνει ξανά την απομίμηση της Coco, ή οποιαδήποτε άλλη απομίμηση τα-2-μπουκάλια-10-ευρώ.

PerfumeFragrance

3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…

Φυσικά και ήρθες να μου μιλήσεις για τον Χριστό γλυκέ μου! Απλά δεν ξέρω αν θα μπορείς να αρθρώσεις οποιαδήποτε λέξη μόλις ανοίξω την πόρτα. Αυτήν την φορά θα χρειαστείτε ένα μίνι βεστιάριο κοντά στην εξώπορτα του σπιτιού σας: φορέστε γρήγορα μια μαύρη σατέν ρόμπα με ουρά, περάστε εν τάχει ένα μαύρο eyeliner και ένα παρόμοια πεθαμενατζίδικο κραγιόν, βάλτε στο στέρεο να παίζει ηχογραφημένες κραυγές σας και εκκλησιαστική μουσική σε κάποια ακαταλαβίστικη γλώσσα και ανοίξτε την πόρτα. Χαμογελάστε ανώμαλα και πείτε τους ότι ήρθαν πάνω στην ώρα. Όταν κοντοσταθούν επιμείνετε να περάσουν μέσα και αναφέρετε ότι έχετε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Χριστούλη και πως ο άρχοντας σας είχε πληροφορήσει ότι μέσα στην μέρα θα έρθει κάποιος απεσταλμένος του να σας μιλήσει για αυτόν. Έπειτα γλείψτε ελαφρώς την κάσα της πόρτας και πείτε με ηδυπαθή φωνή μια οποιαδήποτε φράση στα λατινικά (καλύτερα όχι το «ovidius poeta in terra pontica exulat» γιατί είναι αρκετά mainstream και μπορεί να καταλάβουν ότι τους δουλεύετε). Σε περίπου 30’’ ο μάρτυρας του Ιεχωβά θα έχει φύγει τουλάχιστον δυο πολυκατοικίες πιο μακριά να συνεχίσει το παράνομο έργο του και εσύ θα έχεις νιώσει για λίγο πρωταγωνιστής καμένου θρίλερ που και οι δύο ξέρουμε καλά ότι θα ήθελες να είσαι έστω και για πέντε λεπτά στην ζωή σου.

marilyn_manson-2

4. ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ PanOTE ΘΕΛΕΤΕ;

Φυσικά και θέλετε νουμεράκι PanOTE γιατί εν έτει 2016 είτε δεν έχετε αριθμό για κινητό, είτε δεν έχετε κιόλας (εν μέσω οικονομικής κρίσης) ψάξει τις πιο συμφέρουσες για εσάς προσφορές, και περιμένετε κάποιον να σας σταματήσει στον δρόμο και να σας χαρίσει απλόχερα τα προνόμια της εταιρίας του. Μόλις πείτε ναι, και το χαμόγελο σχηματιστεί διάπλατα στον εμπορικό αντιπρόσωπο της εκάστοτε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, ο προαναφερθείς θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε μία φόρμα και να του δώσετε την ταυτότητά σας. Εκείνη είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον ενημερώσετε ότι δεν έχετε ταυτότητα. Όταν σας ρωτήσει αν την χάσατε πρόσφατα θα πείτε ότι δεν είχατε ποτέ. Προφανώς θα θελήσει να μάθει πώς γίνεται κοτζάμ μαντράχαλος να μην έχετε ταυτότητα. Εξηγείστε ευγενικά ότι όταν ξυπνήσατε στο εργαστήρι του δόκτορα και αποσυνδέσατε τα καλώδια από πάνω σας δεν ξέρατε καν πώς σας λένε, και ότι ο ίδιος δεν σας άφηνε να βγείτε από το σπίτι μέχρι να επουλωθούν εντελώς οι πληγές από τα ράμματα των διαφορετικών μελών σας. Έχετε ένα μήνα περίπου που μπορείτε να κυκλοφορείτε κάποιες πρωινές ώρες που ο ίδιος φεύγει για δουλειά, και νιώθετε πολύ άσχημα που ζείτε σκλάβος στα δεσμά του. Ζοριστείτε να σας στάξουν λίγα δάκρυα και αγκαλιάστε τον πωλητή τρυφερά ψιθυρίζοντας του στο αυτί «βοηθήστε με να ξεφύγω» σκουπίζοντας λίγες μύξες στο διαφημιστικό του μπουφανάκι.Το πολύ σε 30’’ θα έχει προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να αποδεσμευτεί από την αγκαλιά σας και σε λιγότερο από λεπτό θα έχει ζητήσει αλλαγή της τοποθεσίας του από τον υπεύθυνο πωλήσεων. Εσείς μπορείτε να γιορτάσετε το υποκριτικό σας επίτευγμα κάνοντας μια φραγή κλήσεων στην εταιρία του ώστε να μην σας ξαναενοχλήσουν ποτέ. Cheers!

Αυτοί προς το παρόν ήταν οι 4 γρήγοροι, εύκολοι και αστείοι τρόποι να ενοχλήσετε αυτούς που σας ενοχλούν με τον πιο ανώδυνο και χιουμοριστικό τρόπο. Γιατί το κάρμα κάνεις κύκλους, και όταν το ίδιο το ξεχνά είναι καλό να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Περιμένω inbox με τις επιτυχημένες ή αποτυχημένες σας προσπάθειες σύντομα. Σας φιλώ γλυκά.

Σχόλια